Görüş Bildir
Haberler
Gezegenlere Sorduk! Burçların Hangi Mesleklere Daha Yatkın Olduğunu Açıklıyoruz

Gezegenlere Sorduk! Burçların Hangi Mesleklere Daha Yatkın Olduğunu Açıklıyoruz

Nurseda Gerek
06.05.2021 - 09:15 Son Güncelleme: 06.05.2021 - 11:27

Gezegenlerin hareketleri senin hangi mesleğe daha yatkın olduğunu açıklıyor! İşte senin burcunun yapması gereken meslek! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç burcu

Koç burcu

Rekabetçi yanlarını hayatlarının her alanında gösteren Koç burçları, meslek hayatlarında da mücadeleci rollerde yer almayı önemser. Onlar için mücadelenin olduğu yerde eğlence ve kazanma hırsı vardır. Bu yüzden Koç burçları için politika ya da yöneticilik uygun meslek grupları arasında yer alır. Koç burçları aynı zamanda el becerisi yüksek burçlar arasında yer alır. Becerilerini göstermek isteyen Koç burçları mühendislik, spor müsabakaları ya da şov dünyasında yer alabilir.

Boğa burcu

Boğa burcu

Bilinen özellikleri arasında sabırlı ve adanmış nitelikler bulunan Boğa burçları, uyum içinde çalışabilecekleri alanlarda başarılı olurlar. Mimarlık, iç mimarlık, dekorasyon alanlarında severek çalışabilirler. Pratik ve özenli oluşları sayesinde Boğa burçları, kozmetik ve el sanatları alanlarına yatkındır. Bu alanlarda çalışmak, yeteneklerini sergileme isteklerini yerini getirir ve başarılı olmalarına yardımcı olur.

İkizler burcu

İkizler burcu

İkizler burcu meraklı ve öğrenmeye istekli burçlar arasında yer alır. İkizler burcunun hayatı boyunca severek çalışacağı meslek grupları, öğrenmeyi sürdüreceği işlerde mümkün olabilir. Reklamcılık, gazetecilik, psikoloji ya da politika severek çalışacağı ve başarılı olacağı meslek grupları arasında yer alır. Kitaplara olan zaaflarından dolayı ikizler burcu kişiler kütüphanelerde çalışabilir ya da danışmanlık verebilir.

Yengeç burcu

Yengeç burcu

Yengeç burçları anaç ve duygusal burçlar arasında yer alır. Çevrelerini kontrol etme isteği ve göz kulak olma arzusu onlardan sorulur. Yengeç burcu kişiler, anaç yönlerini gösterebilecekleri meslek gruplarında mutlu ve başarılı olur. Hemşirelik, ebelik, öğretmenlik gibi meslekler, bu yönlerini ortaya koyarak başarı sağlamalarına yardımcı olacaktır. Yardımsever yönlerini ortaya çıkaracak her alanda başarı sağlayabilirler. Psikoloji, danışmanlık ve benzeri mesleklerde aynı şekilde başarı sağlayacakları meslek grupları arasında yer alır.

Aslan burcu

Aslan burcu

Yaratıcı, tutkulu ve cesur özellikleriyle dikkat çeken Aslan burçları, öne çıkmaktan gurur duyar. Yaptıkları işlerde kendilerini göstermek ve tanınmak onlar için büyük önem taşır. Cana yakın, sevecen ve dışavurumcu kimlikleri yöneticilik alanında başarılı işlere imza atmalarını sağlar. Dikkat çekmeyi seven Aslan burçları kamera önünde çalışmaktan da büyük keyif alır. Şaşaalı her şeyden keyif alan Aslan burçları, sanatsal işlerde kendini gösterebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak burcu

Başak burcu

Başak burçları analitik zekaları yüksek burçlar arasında yer alır. Bu özelliklerini ortaya koyabilecekleri meslek gruplarında kendilerini daha iyi ifade edebilir. Pazarlama, ekonomi, matematik bölümlerinde çalışabilir ve başarı sağlayabilir. Yardımsever oluşları Başak burçlarını eğitimsel alanlarda da başarılı kılar. Öğretmenlik, danışmanlık gibi meslek gruplarında başarılı işlere imza atabilirler. Aynı zamanda hukuk ve mühendislik başarılı olabilecekleri alanlar arasında yer almaktadır.

Terazi burcu

Terazi burcu

Terazi burcu insanlarının en dikkat çekici yanları adil ve dayanışmacı oluşlarıdır. Bu burcun insanları meslek seçimlerinde adaletli yanlarını ortaya koyabilecek seçimler yapar. Politik konuların yer aldığı işler, hakkıyla yapabilecekleri meslek grupları arasında yer alır. Müşavirlik, danışmanlık gibi mesleklerde de başarılı işlere imza atabilirler. Sosyalliği çok seven burçlar arasında yer alan Terazi burcu insanlar, eğlenceli mesleklerde kendini gösterebilir ve başarılı olabilir. Eğlence sektöründeki birçok iş, Terazi burcu kişiler için uygun meslekler arasında yer alır.

Akrep burcu

Akrep burcu

Disiplinli ve araştırmacı özellikleriyle dikkat çeken Akrep burçları, araştırma ve inceleme alanlarında yer alan meslek gruplarında başarılı işlere imza atabilir. Kaşiflik, politika, müfettişlik gibi meslek gruplarında severek çalışır ve başarılı olur. Bilgi sahibi olmak Akrep burçları için çok önemlidir. Özellikle ilgilendikleri konuları en ince ayrıntısına kadar araştırır ve öğrenir. Sezgileri yüksek Akrep burcu kişiler adli tıp uzmanı, otopsi uzmanı ya da astrolog olabilir.

Yay burcu

Yay burcu

Maceracı yönleriyle dikkat çeken Yay burcu kişiler, cesur ve meraklıdır. Bu özelliklerini kullanabilecekleri meslek gruplarında çalışmak Yay burcu kişiler için oldukça önemlidir. Seyahat alanlarında çalışabilir ve başarılı işlere imza atabilirler. Rehberlik, hosteslik, yazarlık gibi meslek grupları, severek çalışacakları işler arasında yer alır. Yay burçları aynı zamanda idealisttir. Bu yönleri sayesinde hukuk ve danışmanlık gibi alanlarda kendilerini gösterebilirler.

Oğlak burcu

Oğlak burcu

Kontrolcü yapıları ve disiplinli oluşlarıyla Oğlak burçları, tam bir yönetici konumundadır. Sorumluluk sahibi ve azimli Oğlak burçları, tutucu ve planlı insanlardır. Politika, maliye, sigortacılık gibi meslek gruplarında başarılı işlere imza atabilirler. Önlerine koydukları hedefe varma sürecinde disiplinlerini bozmadan ilerler ve başarılı sonuçlar ortaya koyarlar. Yaptıkları işlerde iddialı girişimlerde bulunurlar. Oğlak burçları müdürlük, emlakçılık gibi işlerde de başarılı olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova burcu

Kova burcu

En zeki burçlar arasında yer alan Kova burçları, açık fikirli ve mantıklı insanlardır. Ortaya koydukları işlerde yenilikçi ve yaratıcılardır. Bilim, teknoloji, matematik alanlarında başarılı işlere imza atabilirler. Yine bu alanlarda bir meslek seçmek Kova burçları için oldukça mutlu edici sonuçlar doğurabilir. Elektrik elektronik, astroloji, uzay ve benzeri meslek alanları yine bu burcun insanı için ideal meslekler arasında yer alır.

Balık burcu

Balık burcu

Balık burçları sanatsal yönleriyle dikkat çeken burçların başında gelmektedir. Sezgileri yüksek, uyumlu ve romantik Balık burçları, meslek seçimlerinde yaratıcı yanlarını göz ardı etmemelidir. Sanatsal alanlarda birçok meslekte kendilerini gösterebilir, başarılı işlere imza atabilirler. Özellikle sahne sanatları yeteneklerini göstermelerinde yardımcı olacak meslek grupları arasında yer alır. Bir başka seçenekse sezgilerini kullanabilecekleri meslek gruplarıdır. Danışmanlık, psikoloji gibi alanları seçerek, sezgilerini kullanacağı mesleklerde başarılı olabilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
30
9
7
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kafatamircisi

gezegenlerin bundan haberi varmı peki?

Hermione Granger

astrolojide kişinin hangi mesleğe sahip olacağını güneş burcu belirlemez. kariyer için doğum haritasında satürn'ün konumuna bakmak lazım. yay burcuyum ve sti... Devamını Gör

Uygar Aytun

Vay be... Yay burvuyum diye hostes olmamak da ilginçmiş. Ama sanırım isabetli. Başarılar.

Uygar Aytun

Hepimiz zeki, hepimizde ayqular 160 hepimiz it gibi çalışıyoruz. Kimse de fakir değil :) (Not akrep burcuyum, imalat sektöründeyim)