Görüş Bildir
Haberler
Geri Sayım Başladı! Önümüzdeki Günlerde Seyircisiyle Buluşacak İzlemek İçin Sabırsızlandığımız 14 Film

Geri Sayım Başladı! Önümüzdeki Günlerde Seyircisiyle Buluşacak İzlemek İçin Sabırsızlandığımız 14 Film

Film konusunda bayram edeceğimiz bir yıla giriyoruz 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Suicide Squad:

1. The Suicide Squad:

Galaksinin Koruyucuları , Avengers: Endgame ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nı n yönetmeni James Gunn, yeni The Suicide Squad filminin de yönetmenliğini yapıyor. Yeni film, mevcut filmin devamı olmayacak daha çok yeniden başlatılması diyebiliriz ancak detayları hala gizli tutuluyor.

Beklenen çıkış tarihi: 6 Ağustos 2021

2. Sessiz Bir Yer 2:

2. Sessiz Bir Yer 2:

Son filmdeki olayların ardından aile, dış dünya için evden ayrılır. Görünüşe göre etrafta sadece sesle avlanan canavarlar tek ve en kötü şey değil. Şimdi sessizlik yeterli olmayacak.

Beklenen çıkış tarihi: 23 Nisan 2021

3. The King's Man:

3. The King's Man:

Bir adam ve onun koruyucusu, barışı koruyan bir teşkilat oluşturur ve dünyanın zalimlerinin başlattığı savaşı durdurmak için ayağa kalkarlar. Kingsman filmlerinin ön filmi olan yeni film, yirminci yüzyılın başlarında geçecek ve her şeyin nasıl başladığını bize gösterecek.

Beklenen çıkış tarihi: 12 Şubat 2021

4. Bond 25:

4. Bond 25:

James Bond, aktif hizmetten ayrıldıktan sonra Jamaika'da huzurlu bir hayat yaşıyor ama bu boş zaman hayatı elbette uzun sürmeyecek. Yeni görevi onun için geliyor ve bu sefer kaçırılan bir bilim insanını kurtaracak.

Beklenen çıkış tarihi: 2 Nisan 2021

5. Wonder Woman 2:

5. Wonder Woman 2:

Bu sefer hikaye, ilk filmde olanlardan neredeyse 70 yıl sonra 1984 yılında geçiyor. Diana'nın şimdi başa çıkması gereken 2 düşman var: Maxwell Lord adında bir medya iş insanı ve arkadaşı The Cheetah.

Beklenen çıkış tarihi: 25 Aralık 2020

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Black Widow:

6. Black Widow:

Filmdeki aksiyon, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı olayları arasında geçiyor. Film bize geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Natasha Romanoff'u anlatacak.

Beklenen çıkış tarihi: 7 Mayıs 2021

7. Soul:

7. Soul:

Tutkulu bir müzik öğretmeni nihayet hayalini gerçekleştiriyor ancak bir kazadan sonra ruhu bedeninden ayrılıyor. 22 yaşındaki genç bir ruhla çok geç olmadan hayata geri dönmeye çalışıyor.

Beklenen çıkış tarihi: 29 Ocak 2021 

8. Free Guy:

8. Free Guy:

Sıradan bir banka çalışanı, bir video oyununda sadece arka planda çalışan bir oyuncu olduğunu öğrenir. Böylece hayatını kendi ellerine alır ve rolünü yeniden yazarak hikayenin kahramanı olmaya karar verir. Artık çok geç olmadan dünyayı kurtarması gereken kişi odur.

Beklenen çıkış tarihi: 11 Aralık 2020

9. Dune:

9. Dune:

İnsanlık şimdi farklı gezegenlerde yaşıyor ve soylu aileler yönetmek için savaşıyor. Çöl gezegeni Arrakis, galaksideki en hayati unsuru saklıyor. Arrakis'i kim yönetirse evreni de yönetecek.

Beklenen çıkış tarihi: 1 Ekim 2021

10. Coming 2 America:

10. Coming 2 America:

1988’deki Coming to America’nın devamı geliyor! Yeni filmde Akeem, Amerika Birleşik Devletleri'nde uzun süredir kayıp bir oğlu olduğunu öğreniyor. Bu yüzden eşyalarını toplayarak Amerika'ya dönüyor ve keşfedilen Zamunda tahtının varisiyle tanışıyor.

Beklenen çıkış tarihi: 18 Aralık 2020

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Raya and the Last Dragon:

11. Raya and the Last Dragon:

Eski bir medeniyetin yaşadığı zamanlarda Raya adlı yalnız bir savaşçının yaşayan son ejderhayı bulmak ve krallığını yaklaşan bir düşmandan kurtarmak için uzun bir yol kat etmesini izleyeceğiz.

Beklenen çıkış tarihi: 12 Mart 2021

12. Matrix 4:

12. Matrix 4:

The Matrix serisinin eklenmesi hakkında pek bir şey bilinmese ve olay örgüsü gizli tutulmuş olsa da, resmi olarak filmin çıkacağını biliyoruz. Oyuncular rollerini yeniden canlandırıyor ve yapım devam ediyor. Yakında hikayenin bir sonraki bölümünü göreceğiz.

Beklenen çıkış tarihi: 22 Aralık 2021

13. Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi:

13. Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi:

Gru'nun dünyanın en büyük kötü adamı olmak için neler yaşadığını öğreneceğiz.

Beklenen çıkış tarihi: 2 Temmuz 2021

14. Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

14. Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

Dr.Stephen Strange, zaman taşı ile ilgili araştırmalarına devam ederken, düşmana dönüşmüş eski bir arkadaşı planını altüst etmeye çalışıyor. 

Beklenen çıkış tarihi: 25 Mart 2022

İlginizi çekebilecek diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
11
4
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burhan

Galaksinin Koruyucuları , Avengers: Endgame ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nın yönetmeni James Gunn ? Eksik yazmışsın editör. Black Panther, Ant-Man ve Captai... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

2022 nasıl önümüzdeki günler oluyor tam olarak?

Sekran

#5 Wonder Woman 2 😻😻