Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Tacizci ve Hırsız Piç Naci'nin Milletin Hayatını Mahvetme Çabaları Sizi Çıldırtacak

etiket Gerçek Kesit: Tacizci ve Hırsız Piç Naci'nin Milletin Hayatını Mahvetme Çabaları Sizi Çıldırtacak

Eda Aytekin
10.05.2019 - 15:42 Son Güncelleme: 12.05.2019 - 08:42

Merakla beklenen Gerçek Kesit bölüm analizimizle yine karşınızdayız. Bakalım pislik Naci ne haltlar karıştırmış?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merhaba sevgili Gerçek Kesit tutkunları. Bu bölümümüzün adı Gizli Kin. Hayatınızda hiç bu kadar gizlenmemiş bir kine denk gelemezsiniz aslında ama neyse... Buyurun geçelim!

2. Bu görmüş olduğunuz kontrolsüz hormonun adı Naci. Naci yine geleneksel ve olağan karakol ziyaretlerinden birini gerçekleştiriyor çünkü kendisi başarılı bir oto teyp hırsızı.

3. Elinde en az bıyıkları kadar sarı klasörü tutan bu bıyıklının adı da Mesut. Allahım bir isim, bir insana bu kadar mı yaraşır. Mesut'un, ramazandaki kola reklamları kadar mutlu bir aile hayatı var. Hayatlarında hiç kredi ödememişler ve sabah uyandıklarında hiç ağızları kokmamış. O kadar mükemmel bir aileden bahsediyorum!

4. Bu geri zekalı kızın adı da Funda. Funda, bu dünyaya sadece karbondioksit üretmek için gelmiş Naci'nin nişanlısı ve ona aşık. Salak çünkü! Funda, Naci'ye gazeteden iş buluyor. Naci ne dese beğenirsiniz? "Ben emir almaktan hoşlanmam kızım, çalışmak bana göre değil" :))))

5. Bu arada Funda'nın, suratından nur, dilinden bal akan tonton (!) bir annesi var. Kadın cennetten yanlışlıkla Dere Mahallesi sınırlarına düşmüş. Funda'ya sürekli Naci'nin bir sünepe, bir sap olduğunu söyleyerek salak kızının akıllanmasını söylüyor; bir umut işte... Hiçbir anne evladının salak olduğunu kabul etmez, bunu unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Size az evvel bahsettiğim gaz çıkartmayan aile bu işte. Büyük ihtimalle evlerinde tuvalet yok çünkü pembe buhar çıkartarak sindirimlerini sonlandırıyor olsa gerekler. Kız şunlara bi bakın hele ya :)))

7. Bu arada Naci, o gazetede bulduğu işe çaycı olarak giriyor. Elinin ayarı s..lesi Naci "Ben bu hallere düşecek adam mıydım?" diye kendi kendine konuşuyor. Biliyorsunuz, bu işe girmeden önce kendisi Galler Dükü olarak hayatına devam etmekteydi.

8. Ulusal şalvar pantolon federasyonu başkanı ve genel sekreteri "Bir pantolon modeli sence de bu kadar iğrenç olmalı mıydı?" diye konuşurlarken içeri yeni çaycı Naci giriyor. Bi ara federasyon yetkilileri bi boş bakış, yarım gülüş yapıyorlar kendi aralarında. Bu mal Naci de kendi üstüne alınıp bozuluyor. Hayvansı olduğu kadar hassas da bir birey Naci...

9. Naci'nin asık suratını gören sekreter İpek gayet şefkatli duygularla "N'oldu sana aşkito peripellam?" diyerek Naci'nin yanağından bir bıdık alıyor. Ve Naci saniyeler içinde yerleri ıslatıyor...

10. Bu yanaktan sıkılma olayını Naci kafasında bambaşka boyutlara getiriyor. Naci bir hayvan evladı, Naci bir gebeş yavrusu! Olayı o kadar büyütüyor ki, nişanlısına "Ya ne evlenmesi? Biraz para biriktirerek önce" diyor. Yani kızı sallıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bir gün Mesut'un eşi, alışveriş yaptıktan sonra kocasının ofisine uğruyor. Diyor ki "Kollarım koptu, eve taşıyamam bunları". Para harcamak demek ki insanı böyle yoran bir eylem, biz bilmiyoz ki tabi.. Değerli arkadaşlar, zenginlerin dertleri gerçekten de bambaşka. Neyse, Naci de o an kadının kollarındaki bilezikleri kesiyor ve diyor ki "Aha yırttık!"

12. Poşetleri patronun evine bıraktıktan sonra "Lavaboyu kullanabilir miyim?" diyor, tabii diyor patronun karısı, ne desin? Gerçek bir vizyonsuz gibi banyoya girip patronunun First Class parfümünü Bülent Ersoy'un sahne öncesi hazırlığı gibi üstüne boca ediyor. Çalıyor da parfümleri pezevenk!

13. Sekreter İpek yine çay istiyor ve Naci'ye yine gereksiz bir şekilde teşekkür ediyor. Sen Naci oraları gene bi ıslat! Hayvan bu, resmen hayvan!

14. Naci "Bana yakışıklı dedi evet bu doğru çünkü çok yakışıklıyım. Şu an kesin beni düşünüyor ama onu üzmek istemem, ben nişanlıyım. Amaaan sittiret, ayırılırım ben de nolcak ki" diyor ve kendini okşuyor :)))))))))))))))

15. Funda'nın nurlu annesi yine karşınızda. Bu kadın gerçek bir baltalı ilah! Kızını almış karşısına "Evlenemeyeceksin geri zekalı hahahaahaha" diyor. Allahım şu kadın gibi net olmayı nasip et bize yarabbim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hayvan öküzü Naci, İpek'e yine çay götürüyor ama o da ne? İpek'in eril bir misafiri var. Bak şimdi olacaklara bak!

17. Naci, İpek'i mutfakta sıkıştırıyor ve "Bunu bana nasıl yaparsın?" diyerek İpek'e saldırıyor. Keşke birkaç saniyeliğine şu içerikten çıksak da sizinle Naci'nin ağzını burnunu dağıtmaya gitsek. Mükemmel bir etkinlik olabilirdi bu...

18. Bunu duyan Mesut, Naci'ye gidip bizim yerimize ağız burun dalıyor. Geri zekalının buzdolabı önündeki "tarlam yandı" oturuşuna dikkat çekmek isterim.

19. Naci işten kovulunca eniştesi Zülfü Livaneli "Yine ne yaptın lan piç?" demek istiyor ama adam o kadar düzgün ki "Bize dürüst olarak anlatır mısın lütfen?" şeklinde soru yöneltiyor kayınçosuna. Şerefsiz ne dese beğenirsiniz? "Kız bana aşıkmış enişte, komplo düzenledi bana" diyor. Pis herif!

20. Eniştesi bunu evden kovunca gerçek bir yancı gibi nişanlısının evine çöküyor Naci. Funda'nın melaike annesi "Komşular laf ediyor, kov bunu evden" diyor. Funda gerçek bir Twitter fenomeni gibi "Komşular da bizde kalsın o zaman" diye cevap veriyor ahjshjgasdadk Zekası açıldı bunun biraz galiba.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Naci, iç güveysi gittiği evden ayrılıp Mesut'un evine yöneliyor çünkü zengin olması lazımmış. Git çalış o zaman şeref yoksunu piç! Mesut'un evine girip karısını darp etmeye başlıyor Naci.

22. Bu arada komşularının çığlıklarını duyan yan komşu "Gidip bir baksak mı?" diyor, adam da "boşver bize ne" diyor. Konforu için ayaklarını sandalyeye uzatan ama takım elbisesini çıkartmayı düşünemeyen bu adam hem gerizekalı, hem de duyarsız. İnşallah o yıllanmış çoraplarınla burun deliklerini tıkamak nasip olur bize bir gün!

23. Naci, Mesut'un karısının bileziklerini çalıyor. Haram zıkkım olsun inşallah sana o altınlar. Yiyemeyip de geber tipsiz şerefsiz!

24. Aaa kaçmamış salaklar! Naci ve gerizekalı nişanlısı Funda, anasıgilin evinde kolluk kuvvetleri tarafından göz altına alınıp hapse tıkılıyor.

25. Olan Mesut'a ve zavallı karısına oluyor. Eee, acıma yetime demişler işte Mesut. Neyse, çok geçmiş olsun kamki!

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Sana da yazıklar olsun Kaleci Saçlı Adam. Ptühhhh senin suratına!

26. Sana da yazıklar olsun Kaleci Saçlı Adam. Ptühhhh senin suratına!

Bu içerik de ilginizi çekebilir (Bambaşka bir manyaklık)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
600
169
57
22
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
JayJay vicente

Biliyorsunuz, bu işe girmeden önce kendisi Galler Dükü olarak hayatına devam etmekteydi. hahahahaha

Ezgiliçe

hiç tv karşısında oturup izlememiş biri olarak bu içeriklerinizi büyük heyecan ve keyifle takip etmekteyim sayın editör (: yalnız sarı bıyığı iyi rollerde gö... Devamını Gör

komunist.bankacı

Kimi editör vardır, komik videoyu p.ç etmesin diye yorumunu gözle atlama ustası olunur, kiminin yorumları yarıla yarıla okunur, varol editör.