Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Metresiyle Mutlu Olan Babasını Çekemeyen Hayalet Hacer'in Yediği Haltlar

etiket Gerçek Kesit: Metresiyle Mutlu Olan Babasını Çekemeyen Hayalet Hacer'in Yediği Haltlar

Eda Aytekin
03.05.2019 - 15:21 Son Güncelleme: 03.05.2019 - 15:34

Beklenen an geldi sevgili arkadaşlar. Bugün sizlerle hayret verici bir  Gerçek Kesit bölümünün daha analizini yapacağız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merhaba sevgili dava arkadaşlarım. Bu haftaki Gerçek Kesit bölüm analizimizin adı Kaybolan Gençliğim... Bakalım kimler, hangi hataları yapmış? Başlıyoruz...

2. Bir insanı yaşarken süründürmek isteyenlerin en etkili silahı, pazar günleri elektrik süpürgesi çalıştırmaktır. Elinde kitle imha silahı bulunduran, bu hışır hışır eşofmanlı hanımın adı Zeliha.

3. Bu arada araya girip çok önemli bir bilgi vermem gerek: Yukarıda gördüğünüz Sergio Tacchini markalı hışırdayan eşofman, prodüksiyon demirbaşlarından bir tanesi. Fotoğrafta sol altta Kaleci Saçlı Adam, yan tarafta da kısa saçlı ablamız farklı bölümlerde bu moda ikonu eşofmanı kullanmışlardı. Demek ki kendisi unisex bir parça... Evet, devam edelim...

3. Bu arada araya girip çok önemli bir bilgi vermem gerek: Yukarıda gördüğünüz Sergio Tacchini markalı hışırdayan eşofman, prodüksiyon demirbaşlarından bir tanesi. Fotoğrafta sol altta Kaleci Saçlı Adam, yan tarafta da kısa saçlı ablamız farklı bölümlerde bu moda ikonu eşofmanı kullanmışlardı. Demek ki kendisi unisex bir parça... Evet, devam edelim...

4. Bakın burada kim var? Bordo pijamalarıyla pazar sabahı piç edilmiş Sarı Bıyık'ın adı Doğan. Doğan, karısı Zeliha'yı, elektrik süpürgesinin fişini çekmek suretiyle geri püskürtme taktiği uyguluyor.

5. Bu da evin kızı Hacer. Bakkala ekmek almaya giden Hacer kapıdan deri ceket ve kot pantolonla giriyor ve salona ulaşana kadar üstü beden eğitimi eşofmanlarıyla yer değiştiriyor. Evde kozmik bir çekim var zaar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hacer, ekmeğin para üstüyle gofret aldıktan sonra mutfağa, kahvaltı hazırlamaya geçiyor. Şu evin meymenetsiz atmosferine bakarak kahvaltıda sucuklu yumurta pişmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Kahvaltı hazırlanana kadar bi posta daha kavga edelim diye düşünen çiftimiz ne kadar da sevgi dolu değil mi? Doğan, aşırı doz pazar siniri sebebiyle kızına "YUMURTALARI ANAN YESİN" diyerek evden basıp gidiyor.

7. Doğan evden gidince, Zeliha da pazar kahvaltısıyla salgılayamadığı endorfini komşularını eve çağırıp dedikodu yaparak salgılıyor. Mesela soldaki kadın diyor ki "Benden duymuş olmayın da Eşref Bey karısının üstüne metres getirmiş". Teyze zaten metres öyle bi şey...

8. Doğan da arkadaşıyla buluşup türkü bar gibi bir yerde bira içmeye başlıyor. Ulan Doğan, yine en iyi aktivite seninki ha uyanık!

9. Doğan eve sarhoş geliyor ve gerçek bir hayvansı gibi yatağa sigarayla giriyor. Yatak odasına dikkatli bakarsanız "BU ODADA 25 YILDIR SEKS YAPILMAMAKTADIR" yazdığını görebilirsiniz.

10. Doğan bir gün yine belli bir saatten sonra halay çekilebilen türkü bara içmeye gidiyor. O esnada arkadaşı Doğan'ı Bircan'la tanıştırıyor. Doğan, Bircan'a "Okuyo musun?" "Ailenle mi yaşıyorsun prenses?" gibi sorular yöneltiyor. Bir süre sonra masaya östrojen ve testosteron hormonları da sandalye çekip oturuyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Doğan ve Bircan'ın ilişkisi hızlandırılmış KPSS kursu kadar ivmeli bir şekilde ilerliyor. Doğan, teknolojinin geldiği son nokta olan Panasonic telsiz telefonla evini arıyor ve kızına "Japonlarla çok önemli bir toplantıdayım, geç gelicem" diye bilgi veriyor.

12. Bircan, Doğan'ın evli olduğunu biliyor. Doğan "Kusura bakmıyorsun di mi prenses?" diyor. Bircan da "Bunları konuşup tadımızı kaçırmayalım ya salla" diyor. Çiftimizin aşklarının meyvesi de arkadaki lahana bebek. Gözler aynı babası, saçlar aynı anası! Aramıza hoş geldin metres bebek!

13. Doğan yüzsüz bir şekilde evine dönüyor ama bu sefer Zeliha'nın sensörüne takılıyor. "Bana bak hayatında biri mi var? Evin rızkını kahpelerle yiyorsan seni öldürürüm" diyor. Tabii ki Doğan "Ne alakası var ya!" diyerek inkar ediyor şerefsizliğini. Zeliha'nın gözlerinden lazerle "Şimdi s...m belanı" bakışı çıkıyor!

14. Bu arada Hacer, arkadaşına "Galiba babamın 'bayan arkadaşı' var" diyor. Ne hisli bir kız...

15. Doğan ve Bircan çifti, yarınlar yokmuşçasına birlikteliklerini devam ettirirken Hacer'e yakalanıyorlar. Hacer hayalet gibi bir birey, en olmadık yerde ve en olmadık anda belirme yetenekleri var. Hacer bir Marvel kahramanı olabilir mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Doğan, hayalet kızını karşısına alıp konuşuyor. Diyor ki "Bak kızım, şimdi sana tam anlatamam da ben ananla artık yapamıyorum". Hacer de büyük bir olgunlukla "Baba ne bok yersen ye de annemle sakın boşanma" diyor. Hacer'in zekası da hayalet, anlaşıldı...

17. Bu sırada Zeliha, dedikoducu Kadriye ile muhteşem bir etkinlik daha gerçekleştiriyor. Kadriye Hanım'da mahallenin bütün metres envanteri var. Bu işin için evine Hollanda'dan server kiralamış bile olabilir. Bu donanımın başka bir açıklaması olamaz.

18. Bircan bir gün sevgilisinin iş yerine gidip sürpriz yapıyor. Biraz Türk filmi seyretseydi oraya içine bir şey giymediği kürkle gidip şak diye çıkarması lazımdı, sürpriz öyle olur. Doğan, önce tükürüklü öptüğü için, sonra da ofise geldiği için Bircan'a fırça atıyor. Bircan bu işe çok bozuluyor!

19. Sevgilisinin bu tepkisine çok bozulan Bircan intihar etmeye karar veriyor ahahahahahskda. Herkes ayrı manyak!

20. Bircan, ayaktan geçmeli taytıyla "Şurada öleyim bari" diyerek koltuğa uzanıyor. Bu ev daha çok Burhan Altıntop'un evine benziyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Sevgilisi telefonlarına cevap vermediği için meraklanan Doğan, hemen Bircan'ın evine gidiyor. Hiçbir şekilde açıklanamayan bir nedenle Hacer de Bircan'ın evinden çıkıyor. Kız kendi başına korku filmi ya!

22. Doğan, sevgilisi canına kıymaya kalkıştığı için kahroluyor. Ulan bize neler dediler de hepsini kaldırdık be. Şovcu Bircan'a bak! Bu arada Hayalet Hacer'i yine gördünüz di mi? Belirdi yine manyak!

23. Bu evin kapısına belediyenin "Good Vibes Only" diye yazması lazım. Hayalet Hacer, annesine "Babamın bayan arkadaşı varmış anne" diye tek tek gammazlıyor olanı biteni. Sana mı kaldı Hacer?

24. Hacer, Burhan Altıntop'un evine gidip "Bana bak, biz çok mutlu bir aileyiz. Bırak ulan babamın yakasını" diyor. Bircan ve aslan yelesi saçları, bu olanlara anlam veremiyor. İçinden "He siz çok şeysiniz de sanki..." diye geçiriyor ama bir şey demiyor.

25. Doğan eve gidip Zeliha'ya boşanmak istediğini söylüyor. Zeliha "Seni o kaltağa yedirmem!" diyor ve kesinlikle boşanmaya yanaşmıyor. Halbuki al tazminatı, çatır çatır ye di mi? Ama yok, boşanmam da boşanmam. İyi boşanma!

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Hayalet Hacer'in şalterleri iyice atıyor. "Şuralarda bir yerlerde dünyayı yok et butonu olacaktı, dur bakim bi" diye düşünüyor. Allahım sizleri Hayalet Hacer gibilerinin bakışlarından sakınsın canım arkadaşlarım ❤️

27. Hacer, ergenliğinin verdiği mantıksız kararlar tarafından ele geçirilmiş durumda. O yüzden annesinin ayrılmak istemediği babasını sonsuza kadar ayırmayı dahiyane bir çözüm olarak görüyor. N'aptın lan Hacer?

28. Ve bakın neler oluyor: Doğan kara toprağa giriyor...

29. Zeliha, olağan metres envanteri toplantılarına ara veriyor...

30. Bircan, evladı olan lahana bebeği okutmak için yurt dışına taşınıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

31. Hacer ise cezaevindeki mahkumlara kara basanlık yapmak üzere devlet tarafından görevlendiriliyor...

Bu içerik de ilginizi çekebilir (Başka başka manyaklıklar)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
681
226
44
26
16
13
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın