Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Sütçüyle Birtakım Şeyler Yaşayarak Kocasını Aldatan Kadının Belalı Hikayesi

etiket Gerçek Kesit: Sütçüyle Birtakım Şeyler Yaşayarak Kocasını Aldatan Kadının Belalı Hikayesi

Beklenen an geldi çattı. Karşınızda İhanet isimli Gerçek Kesit bölümünün analizi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merhaba Gerçek Kesit tutkunları. Bu bölümümüzün adı görmüş olduğunuz gibi İhanet. Bakalım hormonlarına yenilen insanların başlarına neler gelecek? İzliyoruz...

2. Suratından pozitiflik akan bu sabahların sultanın adı Güllü. Komşusu kendisinden bir fincan şeker isterken kadının kolundaki bilezikleri gördüğü için orta yerinden çatlamak üzere. Derde bak!

3. Bu adam da Güllü'nün saftoloz kocası Hamza. Güllü, Hamza'ya "Reşat karısına bilezik almış. Sen bana almıyorsun, demek ki beni sevmiyorsun" diyor. O nasıl analiz üstad? Güllü bu yaşadığı bilezik travması sebebiyle Hamza'ya tam bir hafta küsüyor. Tripte altın madalyalık hareket!

4. Bakın burada kim var? Tek kişilik, pembiş yatağından ve çilek kokulu rüyalarından uyanan bu Hello Kitty, Sütçü Ali'den başkası değil. Sarı bıyıklarından sen suçlusun Ali!

5. Hayattaki stratejileri Cercei Lannister'ı aratmayan Güllü, komşusu Meryem'i kahveye çağırıyor, yerseniz! Güllü diyor ki "Kız bacım, mahalleye hırsız dadanmış. Hamza abin de bana yeni bilezik aldıydı, valla çalınacak diye çok korkuyorum". Bir haftalık tribin zafere giden yolunu böyle kutluyor Güllü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her gün mahalleye "daridat daridat" kornasıyla gelen Sütçü Ali, o gün yine yoğurt yapma aşkıyla yanıp tutuşan her kapıyı çalıyor. Güllü, çok başarılı olduğunu düşündüğü sütten bir litre alarak alışverişini gerçekleştiriyor.

7. Laktoz bağımlısı Güllü, taksitle aldıkları müzik setinden Süper FM'i açıyor ve Çelik'in Hercai şarkısı eşliğinde başlıyor kalsiyumlu hayallere dalmaya...

8. Bu esnada sarı bıyıklı Hello Kitty, pembe yatağında uzanarak Güllü'nün bir litre süte kaç kaşık yoğurt koyarak yoğurt mayaladığını hesap ediyor. Eş zamanlı bir çekim söz konusu anlayacağınız...

9. Ali yine rutin süt satışına çıktığı sırada Güllü'nün kapısını çalıyor. Güllü "Ya boşver sütü mütü, acil içeri gel" diyor. Yarınlar yokmuşçasına içeri giriyor Ali. Boku yediniz, benden demesi!

10. Gördüğünüz gibi yoğurdumuz mayalandı... Şu adamın neresini beğendin acaba Güllü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ali yine sütçü kılığında şerefsizlik yapmaya devam ediyor. Apartmanın kapısında Güllü'nün kocasıyla karşılaşınca "Günaydın :)))))" demeyi ihmal etmiyor. Genişliğe bakar mısınız?

12. Laktoz bunlarda kafa yapmış olsa gerek, kapının önünde kimseden çekinmeden cilveleşiyorlar. Şunların tipine bir bakın ya. Adeta RNB klibi gibiler... Rihanna mısın sen Güllü? Drake misin sen Ali?

13. Bu arada size Sütçü'nün Güllü'ye kolye molye aldığını söylemiş miydim? Evet, Güllü menkul kıymetler borsanına tepeden girmek üzere. Kapı çaldığı için kolyesini Sütyenbank'a saklıyor Güllü.

14. Güllü'nü Sütçü ile cilveleşmesini kapı deliğinden gözleyen Meryem, savaşı bir üst boyuta taşıyor. Güllü'nün kocası Hamza'ya telefon edip "Hamza Abi, Güllü çocuğu bıraktı gitti ama nereye gitti bilmiyorum" şeklinde bir durum güncellemesi yapıyor. Bu da ayrı bir işsiz gerçekten.

15. Güllü, Sütçü ile yaşadığı günah gecesinin izlerini boynunda taşırken kocasına yakalanıyor. Bizim lisede de böyle tipler vardı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kocası tabii deliye dönüyo, "Sen hayırdır ya?" diye soruyor Güllü'ye. Güllü de "Ya benim bu adamla bir olayım yok, zorla yaptı" diyor. Haydaaa....

17. İkisinin de bu dünyaya yoğurt getirmekten başka bir faydası yok bunların. Ali yine geliyor Güllü'ye. Güllü de diyor ki "Benim senle bi olayım yok ki ya, sen niye bana taktın?" Ali şaşırıyor "Nasıl ya?" diyor. Birazdan ortalık karışacak, vaziyet alın!

18. Kocasına, Sütçü'nün tek taraflı bir şey yaşadığını anlatıyor Güllü. Kocası da "Tamam karıcım" diyor ve mahalleyi sütsüz bırakmak üzere bir plan yapıyorlar.

19. Güllü ile yalnız başına buluşacağını düşünen Ali, Hamza'nın Rambo'ya dönüşmesini şaşkın gözlerle izliyor ve bir mahalle gerçekten de sütsüz kalıyor, yoğurtsuz kalıyor...

20. Bu dünyanın düzenini saçlarıyla değiştirebilecek kuvvetteki tek insan olan Kaleci Saçlı Adam, Hamza'nın yardımına koşuyor. Dahiyane bir planla (!) Sütçü'nün arabasını yakıp hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya çalışıyorlar. Allahım bu hikayede herkes birbirinden az zekalı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Kaleci Saçlı Adam, meğersem Güllü'nün abisiymiş. Güllü "Napıcaz şimdi ya?" diye konseyde önemli bir soru soruyor. K.S.A. da "Eee, o boku yemeden önce düşünecektin" diyor kardeşine. İnanılmaz bir ailesiniz gerçekten.

22. Neyse, kayınço alıyor bunları köydeki eve saklıyor. Allahım bu nasıl üstün bir zeka, bu nasıl üstün bir strateji. Bunlara "Alın size erzak getirdim" diyerek pırasalı bir torba uzatıyor. Ahuasgjafgfdjsk.

23. Çok kısa süre sonra Kaleci Saçlı Adam bunların saklandığı yere polisle geliyor çünkü GAMMAZLAMIŞ. Ya şu saçtan sadakat beklemeniz hata olmuştu zaten ama ben Allahınızdan bulun diye bir şey demedim.

24. Bakın sonra neler oluyor: Hamza mapus damına düşüyor...

25. Güllü, Çelik'ten Hercai dinlemeye devam ediyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Sütçü Ali de maalesef aramızdan ayrılıyor. Işıklar içinde uyu Hello Kitty...

Bu içerik de ilginizi çekebilir (Bambaşka manyaklıklar)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
579
133
41
14
8
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın