Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Libidolu Selma'nın Herkesi İliğine Kadar Emikleyerek Başarıya Ulaştıran Azimli Hikayesi

etiket Gerçek Kesit: Libidolu Selma'nın Herkesi İliğine Kadar Emikleyerek Başarıya Ulaştıran Azimli Hikayesi

Eda Aytekin
24.05.2019 - 14:10 Son Güncelleme: 25.05.2019 - 11:16

Bir Gerçek Kesit bölüm analizi ile karşınızdayız. Bu bölüm, diğerlerine hiç benzemiyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merhaba değerli Gerçek Kesit tutkunları. Her hafta damarlarımızdan "lavabo aç" etkisi yaparak geçen bir Gerçek Kesit bölümüne daha hoş geldiniz. Bu haftaki bölümümüzün adı yine konuyla alakasız bir nesne: Boş Sandalye...

2. Bu görmüş olduğunuz sevimsiz aile, Hüseyin ve Mine ismindeki iki bireyden oluşuyor. Aslında çocukları da var ama bölüm boyunca o çocukları odaya kitledikleri için asla göremiyoruz.

3. Mine, çocuklar yüzünden plazadaki işine gidemiyor, dolayısıyla soya sütlü lattesini içemiyor. Bu durum onda titremelere sebep olduğu için çocuklara baksın diye görümcesini köyden çağırıyor. Görümcesi kargoyla gelmediği için bir hayli şaşırıyor çünkü uzaktan gelen her şey kargoyla gelir sanıyor.

4. Selma, Hüseyin'in köydeki kız kardeşi. Hüseyin'in diğer yanındaki kırpık da Selma'nın kocası Mehmet. Dikkatli bakarsanız Mehmet'in kafasıyla teybin hoparlörü birbirine çok benziyor. Ana ayrı, baba bir kayıp kardeş gibiler Mehmet ve hoparlör (apöllö)

5. Köyden şehire geldikleri belli olsun diye yönetmenin yoğun trafikte karşıdan karşıya geçirdiği çiftimiz önce bi dönerciye gidiyor ve soğanlı salataya ekmek banıyorlar. Sonra Mehmet, karısı Selma'yı şehirde bırakıp köyüne dönüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Selma, çocuk bakacam diye gittiği evde birçok insanın ev sahibi evde yokken yaptığı şeyi yapıyor ve tuvalet masasını karıştırıyor. Selma bir Youtuber gibi hafif bordo, kadifemsi yapısı ve uzun süre kalıcılığı ile oldukça başarılı olan mat ruju deniyor. Siz de deneyin...

7. Derken kapı çalıyor. Selma "İnşallah Danla Biliç gelmiştir" diye düşünürken bakın karşısında kimi buluyor: DINI NI NIIIIN! Sarı bıyıklarıyla gönülleri fırçalayan bir efsane!

8. "Hüseyin yok mu?" sorusuna "Yok" cevabını alan bu sülalesi rahat adamın adı Emin. Emin'in çorapları, bir insanın tüm hayat enerjisini vakumlu elektrik süpürgesi gibi çekmeye çok müsait.

9. Selma, az evvel tanıştığı sarı şekeri ağırlamaya çalışıyor. Emin, aradaki hayvan gibi çekimin farkında. Hemen Selma'ya bir sigara uzatıyor ve Selma sigaradan bir fırt çektikten sonra "Ouuv nigga that's it :)" dercesine gülümsüyor :)

10. Selma yine bir gün evde yalnızken kocasının kafasına benzeyen teybin radyosunu açıyor ve kahvaltı masasında neden durduğu bilinmeyen kaşığı alıp Serdar Ortaç'tan "Pembe ve beyaz, mahsunca biraz, açılmış bu yaz zakkum çiçekleri..." şarkısını icra ediyor. Hele o saçın modeline gel hele!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çocuk bakmak için gittiği evden çıkıp mağaza mağaza dolaşan Selma bir kaban beğeniyor ve kabanı denemek için kabine girip çıkıyor :)))))))))))))))))))))) Allahım sen aklımı koru.

12. Siz yukardaki cümleleri okurken sülalesi rahat Emin ve Selma işi pişirdi bile! Bunlar evlenmekten falan bahsediyorlar kız nasıl olacak o iş? Selma boşandım diyor, kocam yok diyor, hiç olmadı diyor, koca ne demek ki zaten diyor? Valla bravo!

13. Bu arada Selma'nın köydeki hımbıl kocası, evi arayıp Selma'ya ulaşamadığını söylüyor. Bu iki gerizekalının dünyadan haberi yok. Birinin çocukları sokakta dilenci olmak üzere, öbürünün karısı tur bindirdi dönüyor hey yavrum hey!

14. Hüseyin, Selma'ya diyor ki "Bacım, kocan evi aramış sana ulaşamamış. Sen gündüz evde değil misin?" Selma'nın cevabı okullarda ders olarak okutulacak cinsten: "Ona para yazmasın diye telefonu açmıyorum, şehirler arası telefon çok yazıyor. Hep onu düşündüğümden yani" diyor. Yengesi diyor ki "Respect valla kız!" Kaldı mı böyle destansı aşklar değerli arkadaşlar?

15. Yeğenlerini bakımsızlıktan dilencilik yapmak zorunda bırakan Selma, Emin'le işleri ilerletiyor. Emin diyor ki "Ev tuttum aşkito peripellam. Kira vermeyecez ama kapıcılık yapacaz. Nası plan?" Selma havalara uçuyor ama medeni kanunun bundan haberi yok!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Emin ve Selma kaçıyor tabii, kimseye de haber vermiyorlar. Sen ailesi bunları bir bas, kocası bir bas! Rezillik ya rezillik! Bu üç gerizekalı evde oturup butik bir şekilde hayret ediyor. Selma'nın güncel olmayan kocası diyor ki "Bırakalım ne halleri varsa görsünler ya bize ne, kim uğraşacak şimdi" :))))))) Konya Ovası gibidir Mehmet'im.

17. Selma'nın güncel kocası Emin "Niye bana evli olduğunu söylemedin Selma?" diyor. Selma içinden "Nasılsa bunların hepsi bana hasta ya, cool takılayım", dışından da "Olmuş bitmiş ya niye büyütüyorsun" diyor. Kız Selma inanılmaz bir insansın!

18. Gündüzleri hastanede çalışan Emin'e ziyarete gidiyor bir gün Selma. Oradaki bir adama kocasını soruyor, adam da "Emin'in kardeşi misiniz? Evli olamayacak kadar güzelsiniz. Bu arada ben de müteahhitim, hastanenin boru işlerini yapıyorum" diyor. Şu yazdığım cümlelerden bir tanesini attıysam Allah benim belamı versin, hepsi senaryonun içinde var!

19. Selma ve müteahhit, hastanenin sıhhi tesisatı ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere depoya iniyorlar. Selma diyor ki "Burası ne biçim yer, hep burda buluşuyoruz". Müteahhit de "Burası hastanenin en güzel köşesi" diye cevap veriyor. Güzel diye kiriş ve kolon sistemine dedi herhalde...

20. Selma bu arada Emin'e "Bizim apartmanın renovasyonu için bir müteahhit buldum, referansları gayet iyi. Doğrudan temin ile hizmet alımı yapabiliriz, tabii şartnameyi bizim düzenlememiz gerekecektir" diyor. Emin de "Tamam canım" diyor :)))))))))))))))))))))

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Emin'in yanından "Ben bir üçüncü kata çıkayım, siparişleri vardı" diye ayrılan Selma üçüncü kata ve eş zamanlı olarak da zevkin doruklarına çıkıyor. KIZ BU NASIL LİBİDO SELMA KIZ KURUTTUN ORTALIĞI Bİ DUR!

22. Ertesi gün Selma'yı yaklaşık 25 yıldır cinsellik yaşamadığı oldukça belli olan bir apartman sakini durduruyor. Hormon kıskancı Teyze, Selma'ya namussuz diyor, git burdan diyor, seks istemiyoruz diyor, üzülüyoruz lan! diyor.

23. Selma sınıf bilinci yüksek ve kapitalizmin ağzına sıçmak için and içmiş bir birey. Hemen Kapıcılar Derneği'ne gidiyor ve diyor ki "Apartmandaki bir fışkı bana böyle böyle dedi, gereği yapılsın". Dernek başkanı tamam diyor, ne desin. Daha Selma'nın lanetiyle tanışmadı ki adam...

24. Emin garibanı Selma'ya apartmanda çıkan rezillikle ilgili "Allah belanı versin!" diyor. Selma dolaysız ve net cümleleri düstur edinmiş bir kadın olduğu için "Ulan hanginizden hayır gördük ki be! Öff istediğimi yaparım ben, geri bas" diyor. Selma dernek kur, üye olalım!

25. Emin, hastanedeki işine döndüğünde mesai arkadaşı bombayı koyuyor kucağına. "Emin" diyor. "Senin Selma, müteahhitle depoya girmiş geçen 1 saat çıkmamış" diyor. Emin bu cümlede en çok "1 saat" kısmına takılıyor. "Gergedan boynuzu hapı mı acaba?" diye düşünmeden edemiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Nöbetçi eczaneleri fellik fellik dolaşıp gergedan boynuzu hapı arayan Emin, eve geldiğinde Selma'nın evi hortumladığını fark ediyor. Taksitini ödeyemediği çamaşır makinesine mi üzülsün yoksa "1 saat" gerçeğine mi kahrolsun bilemiyor; çıldırıyor adam!

27. Kapıcılar Derneği Başkanı, hastaneye gelip Emin'i buluyor ve 1 ay önce derneğe üye olan Selma'nın aidatları toplayıp ortalıktan kaybolduğunu bildiriyor. Eee, bu kadar salak olmasaydınız siz de King of Kapıcı Bey! Ve bakın sonra neler oluyor?

28. Emin her gün, cevizli pekmezle keçiboynuzu özünü karıştırarak kendine düzenli bir kür uyguluyor...

29. Hüseyin, işinden istifa edip dilenci olan çocuklarıyla Şişli, Beyoğlu ve Beşiktaş semtlerinde kurumsal sadaka hizmeti sağlıyor.

30. Selma kim bilir hangi tropik adada kaslı vücutlardan imbikle kokteyl damıtıyor... Seni unutmayacağız Libidolu Selma!

Bu içerik de ilginizi çekebilir (Bambaşka bir manyaklık)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
740
217
82
14
12
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Uçar

Sarı bıyıklarıyla gönülleri fırçalayan bir efsane!

Kzlt

K.kaşar selma gibilerin yüzünden mihriban bıyıklım her hafta mağdur.

Mahmut Uzrek

GAME OF THRONES'tan daha heyecanlı ve etkileyici bir final olmuş gercekten .. tek solukta okuduk ve Selma'nın libidosunun gölgesinde piknik yapmaya gidiyoruz..