Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Bir Viking Olun: Valheim’in Tüm Boss’larını Birlikte Tanıyoruz

Gerçek Bir Viking Olun: Valheim’in Tüm Boss’larını Birlikte Tanıyoruz

Bu liste sizlere gerçek bir Viking olmayı öğretecek! Valheim'de yer alan tüm Boss'lar nasıl çağırılır ve nasıl yenilir, beraber bakıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eikthyr

1. Eikthyr

Eikthyr oyundaki ilk Boss olarak biliniyor. Valheim'e yeni başlayan birisi ilk olarak Meadows biyomunda doğuyor ve bu zincirlerle donatılmış devasa geyik de sizin ilk büyük düşmanınız oluyor. Eikthyr'i çağırmak için sunağına iki adet geyik ödülü yerleştirmek yeterli oluyor. 

Eikthyr'i yenmek ise başlangıç olarak oldukça basit. Kendinizi koruyacak bir kalkan yaptığınızdan emin olun ve saldırılarına karşı bir müddet dayanın. Daha sonrasında ise kolay bir şekilde ilk Boss'unuzu alt edeceksiniz. Eikthyr'i yenmek size koşarken ve zıplarken dayanıklılığınızı arttırmayı sağlayan güçler verecek.

2. The Elder

2. The Elder

Kara Orman semalarında bulunan The Elder, sizin oyundaki ikinci Boss'unuz olacak. Gri cüce yuvalarını yok ederek bulabileceğiniz kadim tohumları bu canavarı çağırmak için kullanabilirsiniz. 

The Elder'ın püf noktası ise ateş. Evet yanlış duymadınız. Bu devasa canavar ateş hasarlarına karşı oldukça savunmasız. Zırhınızı kuşanın ve yanınıza biraz alevli ok alın, hepsi bu kadar! The Elder'ı yenmek size odun kesme hızınızı arttıracak bir yetenek verecek.

3. Bonemass

3. Bonemass

Bataklık civarlarında bulabileceğiniz Bonemass, yapışkan görüntüsüyle Valheim'daki üçüncü Boss olarak karşınıza çıkacak. The Elder'ı yendikten sonra düşen mahzen anahtarı sayesinde bataklık içerisinde bulabileceğiniz rün taşı ile bu dev canavarın yerini bulabilirsiniz. 

Bonemass, zehir ve buz oklarına karşı bir hayli güçsüz. Bu yüzden zırhınızı kuşandıktan sonra yanınıza biraz zehir, biraz da buz oku almayı düşünebilirsiniz. Ayrıca bu devasa canavarın size zehir hasarı vurduğunu hatırlatmamız gerek. Şayet yendikten sonra size fiziksel hasara karşı direnç gösterebileceğiniz bir yetenek sunacak.

4. Moder

4. Moder

Dağ biyomunda, en tepede barınan Moder, üc ejderha yumurtası ile çağırılabiliyor. Sürekli havada süzülmesi ve korkunç ejderha görünümüyle can sıkıcı olsa bile son Boss'a giden yolda en önemli adım konumunda. 

Zehirli oklarla vücudunu delebileceğiniz Moder'e karşı en önemli kozunuz soğuğa karşı dayanıklı olmanızdır. Dağ biyomu oldukça soğuk bir bölge. Bu yüzden soğuğa karşı direnç içeren eşyalarınızın yanınızda olduğundan emin olun. Moder'i alt etmek size rüzgarı kontrol etme yeteneği verecek. Daha doğrusu gemiyle seyahat ederken rüzgarı sürekli arkanızdan almanızı sağlayacak bir özellik kazanmış olacaksınız.

5. Yagluth

5. Yagluth

Yagluth Valheim'de bulunan son Boss. Oldukça korkutucu bir görünüme sahip bu dev iskelet size zorlu dakikalar yaşatacak. Plains'te bulunan Yagluth, totemler ile çağırılabiliyor. 

Yagluth oyundaki son Boss olduğu için en iyi ve en donanımlı ekipmanlara sahip olmanızda fayda var. Yanınıza bolca iksir ve can iyileştirme eşyaları alın. Yine en kolay yöntem elbette saldırılardan kaçınmak ve oklarla mümkün olduğunca hasar verebilmek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yavuzhan Karakaş

Ararken zorlandiniz mı bu isimleri

Yavuzhan Karakaş

Bende bir iki tane eklim Cristiano Ronaldo Messi Neymar