Görüş Bildir
Haberler
Geniş Dünyası ve Uzuuun Hikayesi Sayesinde Saatlerce Oynasak da Bir Türlü Bitiremediğimiz 10 Oyun

Geniş Dünyası ve Uzuuun Hikayesi Sayesinde Saatlerce Oynasak da Bir Türlü Bitiremediğimiz 10 Oyun

Atakan Gümrükçüoğlu
25.11.2022 - 10:42 Son Güncelleme: 21.10.2022 - 12:08

Uzun hikayeleri, görevleri ve açık dünyaları ile bazı oyunları bitirmek neredeyse imkansız hale geliyor. Gerek görevleri, gerekse açık dünyaları ile oynamaya doyamadığınız 10 yapımı listeledik. Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Monster Hunter: World

1. Monster Hunter: World

Canavar avlamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Uzun görevleri ve oynanış süresiyle Monster Hunter: World, listemizde yer almayı başardı. Dilerseniz tek başınıza, dilerseniz arkadaşlarınızla beraber soluksuz maceralara adım atabilirsiniz. Tüm oyunu sömürmek isteyenlerin en az 250 saati gözden çıkarması gerekecek.

2. Stardew Valley

2. Stardew Valley

Çiftçilik ve yaşam simülasyonu olarak adlandırılabilecek Stardew Valley, tam bir zaman sömürücüsü. Kendi çiftliğiniz kurmak, görevlere atılmak ve adeta ikinci bir yaşam sürmek isteyenler için bulunmaz bir nimet. En az 100 saatlik tarla başı macerası sizleri bekliyor.

3. The Witcher 3: Wild Hunt

3. The Witcher 3: Wild Hunt

Herkesin aklında aynı şarkı, dillere destan The Witcher 3 aşkı! Saatleri sömüren bu oyunda upuzun bir açık dünya ve harika görevler sizleri bekliyor olacak. 120 saatten fazla oynanış süresiyle listemize kesinlikle giriyor.

4. Crusader Kings III

4. Crusader Kings III

Strateji oyunu denince akla gelen serilerden Crusader Kings, yeni oyunuyla size uzun soluklu bir oynanış süresi sunuyor. Orta çağ simülasyonunda bakalım ne kadar uzun süre hayatta kalabileceksiniz! 200 saatten fazla oynanış süresi sizleri bekliyor olacak.

5. Fallout 4

5. Fallout 4

Kocaman açık dünyası ve her yerden fışkıran görevleri ile Fallout 4, oldukça uzun ve oynamaya doyamayacağınız bir yapım. Bitirmek için günler, hatta aylar harcamak gerekebiliyor. 200 saati aşkın bir oyun süresi bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Assassin's Creed Odyssey

6. Assassin's Creed Odyssey

Antik Yunan ile suikastçileri birleştiren Assassin's Creed Odyssey, kocaman açık dünyası ve bu dünyanın içerisindeki görevler ile nam salmayı başarmış bir yapım. Serinin diğer oyunlarına oranla daha büyük bir haritaya ve daha uzun bir hikayeye sahip olması onu 150 saati aşkın bir eğlence durağı yapmaya yetiyor.

7. Elden Ring

7. Elden Ring

Son dönemlerin popüler oyunu Elden Ring, zorluğu ile ön plana çıkan ve bitirmesi gerçekten zor bir oyun. Güçlü Boss savaşları ve keşfedilmeye hazır dünyası sayesinde en az 150 saatlik bir oyun deneyimi sunuyor.

8. The Elder Scrolls V: Skyrim

8. The Elder Scrolls V: Skyrim

Listedeki ikinci Bethesda oyunu. The Elder Scrolls V: Skyrim, şimdiye kadar karşımıza çıkmış en uzun görevlere ve hikayeye sahip yapım olarak biliniyor. Halen daha yeni görevler ve gizemler keşfedilmeye devam ediyor. 300 saati aşkın bir oynama ömrü bulunmakta.

9. No Man's Sky

9. No Man's Sky

Yavaş yavaş toparlanmaya başlayan No Man's Sky, uzayın derinliklerine adım atabileceğiniz ve farklı gezegenlere gidebileceğiniz uçsuz bucaksız bir oyun. Hikaye görevleri ve yan görevler ile birlikte yaklaşık 200 saatlik bir oynanış vaat ediyor.

10. Grand Theft Auto V

10. Grand Theft Auto V

Elbette lsitemizde yer alacaktın GTA V. Her ne kadar hikaye kısmı 30-40 saat civarında bitse bile dopdolu açık dünyası ve keşfedilmeye hazır yan içerikleriyle oynanış süresini 3'e katlamayı başarıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
4
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Davuthan

cyberpunk 2077 ? ula 1 senedir işten eve geliyorm gece 1 e kadar night city de takılıyorum. Hayatta oyun oynayan adamda değildim...

Arzu Dinç

Stardew Valley bir süre sonra tek düze oluyor yaşlanmak yok çocuklar büyümüyor falan sıkıyor Skyrim 10/10 neredeyse 6,7 senedir oynuyorum bitmiyor 😂