Görüş Bildir
Haberler
George R.R. Martin Sinyali Verdi: 'Game Of Thrones' Filme Uyarlanabilir

George R.R. Martin Sinyali Verdi: 'Game Of Thrones' Filme Uyarlanabilir

Batuhan
21.04.2016 - 16:43 Son Güncelleme: 21.04.2016 - 19:13

‘Song of Ice And Fire’ serisi 6. sezonu merakla beklenen dizi ‘Game of Thrones’ a uyarlanan ABD’li yazar George R.R. Martin, kitaplarının filme uyarlanabileceğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Entertainment Weekly’ye konuşan Martin, kısa roman (novella) tarzında yayımlanan kitaplarından bağımsız yeni hikayelerin yazılabileceğini belirtti: “Her bir novella bağımsız iki saatlik televizyon filmine kolaylıkla dönüştürülebilir. Haftalık diziden ziyade yapılması gereken en ideal şey bu.”

Game of Thrones’un yeni bölümü 24 Nisan’da

Game of Thrones’un yeni bölümü 24 Nisan’da

Beşinci sezonuna da kafa karıştırıcı bir final bölümüyle veda eden dizinin altıncı sezonuyla ilgili birçok teori konuşulurken, 24 Nisan’da başlayacak yeni sezon öncesi yayınlanan sinopsis, final bölümünde saldırıya uğrayan Jon Snow’a dair soru işaretlerini ortadan kaldırmıştı.

Snow’un öldüğü “Jon Snow ölür. Daenerys güçlü bir adamla tanışır. Cersei kız kardeşini tekrar görür” sözleriyle sinopsiste görülmüştü.

Diken

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
20
13
11
8
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

paraya doymadı pezevenk

durzatorix

Başarılı olabilir ama hokunu çıkarmamak gerek. GOT çok kaliteli zaten.

görüncek adam

Bakın bu adamın ana hikayesi 7 krallık 7 hanedan 7 sezondan oluşuyor.Yalnız Targenyanların tahttan düşüşü , kurt ve boğanın ejderhayı yendikleri zamanlarını... Devamını Gör