Görüş Bildir
Haberler
Genelkurmay: Hakkari'de 10 Terörist Ölü Ele Geçirildi

Genelkurmay: Hakkari'de 10 Terörist Ölü Ele Geçirildi

Onedio Medya
14.10.2015 - 18:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelkurmay Başkanlığından, Hakkari'deki operasyonda çıkan çatışmada 3, hava harekatında ise 7 teröristin ölü ele geçirildiği, 3 astsubayın hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Yüksekova'da terör örgütüne yönelik operasyon dün de devam etti. 

Çıkan çatışmada 3 terörist, bir doçka uçaksavar silahı, iki biksi makineli tüfeği ve bir kalaşnikof ile ölü olarak ele geçirilirken, 3 astsubay hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Operasyon bölgesine yönelik hava harekatında da 7 terörist etkisiz hale getirildi.

'İşbirlikçiler' gözaltına alındı

Muş'ta süren operasyonda ise çıkan çatışmada 2 jandarma uzman çavuş hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı. Operasyonun devam ettiği bölgeye girmek isteyen '17 işbirlikçi', cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

Şırnak'ın Cudi Dağı bölgesinde süren operasyonda da bir teröristin cesedi bulundu. Operasyonun devam ettiği bölgeye girmek isteyen '15 işbirlikçi', gözaltına alındı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde ise örgütten kaçan 6 terörist, silahsız ve teçhizatsız olarak güvenlik güçlerine teslim oldu.

TSK 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0