Görüş Bildir
Haberler
Geleceğin Mesleklerinden Hangisine Yönelmelisin?

etiket Geleceğin Mesleklerinden Hangisine Yönelmelisin?

Lunami
09.10.2022 - 17:02

Gelecekte önü açık olan mesleklerden hangisini tercih etmelisin?🧐

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biraz çocukluğuna inelim! Küçükken ne olmak isterdin?

Peki şu anda ne ile meşgulsün?

Uyandığında ilk yaptığın şey ne?

Kendini tek kelimeyle özetleyecek olsan bu ne olurdu?

Peki kendine bir çalışma alanı seçmek istesen hangisini seçerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi de yaratıcılık seviyeni 0 ve 10 arasında puanla!

Son olarak, yorucu bir günün sonunda ne yaparak stresini atıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

E-Spor Koçluğu!

Son zamanlarda online oyunlara ilginin artmasıyla birlikte e-spor için büyük ve ses getiren turnuvalar düzenleniyor. Bu alanda strateji kurmak, oyuncuları motive etmek ve gelişip, ilerlemelerine yardımcı olmak gibi önemli görevleri üstlenmesi gereken E-Spor Koçluğuna da epey ihtiyaç duyuluyor. Özellikle de e-spora olan ilgin ve merakın söz konusuyken kesinlikle gelecekte E-Spor Koçu olmaya yönelmelisin!

Drone Pilotluğu!

İnsansız hava araçlarının revaçta olup farklı sektörlerde kullanılmasıyla birlikte dronelara karşı ilginin artmasını da beraberinde getirdi. Droneların sayısı arttıkça bunu kullanan pilotlara da ihtiyaç doğru orantıda artmaya başladı. Küçükken hep bir pilot olmak isteyen sen için de kesinlikle gelecekte tercih etmen gereken mesleğin Drone pilotluğu olduğu aşikar!

Robotik Mühendisliği!

Bilim kurgu filmleri ve dizilerinde sürekli gördüğümüz robotlar artık gerçek hayatlarımıza yavaş yavaş girmeye başlamışken senin yönelmen gereken mesleğin Robotik mühendislik olduğunu düşünüyoruz! Yapay zeka teknolojisinden yararlanılarak yapılan bu robotlar birçok işlevi yerine getirebilecek ve yeni işgücü ihtiyacını kapatacak gibi görünüyor. Yapay zekaya, yazılıma ve robotlara olan merakın sayesinde bu mesleğin tam da sana göre olduğunu söyleyebiliriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın