Görüş Bildir
Haberler
Gece İnsanı mısın Gündüz İnsanı mı?

etiket Gece İnsanı mısın Gündüz İnsanı mı?

Borgen
09.02.2017 - 12:55

Kimileri gece kuşudur, kitap okumaktan film izlemeye, ders çalışmaktan internette aylaklık etmeye kadar her şeyi geceleri daha verimli ve eğlenerek yapar. Sakin bir ortam onlar için her şeydir. Kimileri ise gün ışığına bağımlıdır adeta. Hareketi, devinimi sever, geceyi depresif bulur ve gündüzün ışığından olabildiğince faydalanmak ister. Peki sen hangisisin? Senin ideal vaktin gece mi gündüz mü öğrenmek için seni testimize alalım hemen!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi bakalım, başlıyoruz! İnternette en çok nerede vakit geçiriyorsun?

2. Peki "karanlık" kelimesinin sana ilk olarak çağrıştırdığı görsel bunlardan hangisi?

3. Resme 10 saniye boyunca bak!

3. Resme 10 saniye boyunca bak!

4. Sence bu fotoğrafta güneş ...?

4. Sence bu fotoğrafta güneş ...?

5. Bilgisayar başında en fazla tükettiğin içecek bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bize günde kaç kere aynaya baktığını söyleyebilir misin? Burası oldukça önemli!

7. Son olarak; bu adam aşağıdakilerden hangisini yapıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gündüz insanısın!

Gündüz insanısın!

Sen tam bir gündüz insanısın! Vaktini aydınlıkta geçirmek senin için ideal olan. Gündüzleri daha verimli çalışıyorsun. Geceler senin için depresif ve sıkıcı. Bir an önce sabah olsun isteyenlerdensin. Canlı ve neşeli birisin. Hareketten hoşlanıyorsun. Uzun sessizlikler, devinimin olmadığı ortamlar pek senlik değil. Issız sokakları değil hızla akan hayatı tercih ediyorsun. İşine ya da hobilerine odaklanmak için gecenin dinginliğine ihtiyacın yok. Sen güneş ışığı ile beslenen gerçek bir gündüzcüsün!

Gece insanısın!

Gece insanısın!

Sen tam manasıyla bir gece insanısın! Senin için geceler daha eğlenceli ve verimli saatler. El ayak çekilip ortam sakinleşince senin saatlerin başlıyor. O dinginliğin huzurunu yaşamak, kendinle baş başa kalabilmek, geç saatlerde gönlünce vakit geçirmek senin için paha biçilemez. Sabahlayıp güneşin doğuşunu izlemenin tadı bir başka senin için. Fırsatın olduğunda olabildiğince geç yatmayı seviyorsun. Kalabalıklar, gürültü ve koşturmaca pek senlik değil. Sen güneş batınca ortaya çıkıp canlanan bir gece kuşusun!

Hem gündüz hem gece insanısın!

Hem gündüz hem gece insanısın!

Seni bir kalıba sokmak oldukça zor. Sen hem gece hem gündüz insanısın. Aynı anda gecenin sakinliğini de gündüzün hareketini de seviyorsun. Ruh halin oldukça değişken. Bazen biri bazen ise diğeri senin için cazip oluyor. Gün ışığının enerjisini de seviyorsun, gecenin ruha iyi gelen o sakin ve durağan saatlerini de. Çok yönlü bir insan olduğun için her ikisinden de faydalanmak istiyorsun. Senin için bazı şeyler gündüze bazıları geceye ait. Ancak bunlar bile zaman zaman yer değiştirebiliyor. Sen 24 saat yaşamayı seven birisin. Gündüzleri akşam olmasın, hava karanlıkken de gece bitmesin isteyen tiplerden... Hayatın akışına kapılıp o an neyse ondan maksimum verimi alıyorsun. Seni tek bir şekilde tanımlamak mümkün değil.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1011
379
240
167
68
50
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın