Görüş Bildir
Haberler
Gece Hayatından Vazgeçemeyenlerin Bağımlısı Olacağı Antalya’da Bulunan 10 Eğlenceli Mekan

Gece Hayatından Vazgeçemeyenlerin Bağımlısı Olacağı Antalya’da Bulunan 10 Eğlenceli Mekan

Begüm
18.02.2023 - 21:07

Antalya demek bitmek bilmeyen eğlence demektir! Sabahlara kadar dans edebilir, tüm gününü denizde müzikle geçirebilir veya keyifle bir yerlerde bir şeyler yudumlanabilir. Antalya aslında herkesin isteğine göre bir şeyler sunuyor. İşte eğlenceden vazgeçemeyenler için en eğlenceli mekanlar!

1. Robin Hood Night Club

Sabaha kadar dans etmek istiyorsanız Robin Hood Night Club Antalya'nın vazgeçilmezleri arasında. Pek çok kişinin tercih ettiği bu yerde dans edebilecek çok ama çok yer var!

2. Up Shot Bar

2. Up Shot Bar

Hem atmosferi hem de farklı konsepti ile oldukça keyifli bir eğlence sunan Up Shot Bar'da dans bile edebiliyorsunuz. Otantik görünümü ve güzel içecekleri ile çok eğlenceli bir gece sunuyor!

3. Jolly Joker Antalya

Hem müzik dinlemek hem de dans etmek için oldukça güzel teklifler sunan Jolly Joker Antalya da en keyifli seçeneklerden biri. Zaman zaman bünyelerinde ağırladıkları ünlü isimleri dinlemeye giderek tatilinizi unutulmaz bir hale getirebilirsiniz.

4. Tipsy Old Town

4. Tipsy Old Town

Eğlencenizi güzel kokteyller ve eşsiz Antalya manzarası ile birleştirmek istiyorsanız Tipsy Old Town gerçekten de oldukça keyifli bir seçenek olabilir. Akşam yemeğinizi yedikten sonra hafif bir müzik ve sohbet ile gecenizi tatlandırabilirsiniz.

5. Sponge Pub

5. Sponge Pub

Kaleiçi'nde yer alan sponge Pub hem güzel müzik hem de eşsiz bir atmosfer sunuyor. Kaleiçi'nin tarihi ve büyüleyici sokaklarında bir şeyler içip eğlenmek gerçekten çok iyi gelecek!

6. Pause Club Antalya

6. Pause Club Antalya

Denizin üzerinde doyasıya dans etmek isteyenleri buraya alalım! Renkli gece hayatı ve müzikleri ile unutulmaz geceler sizi bekliyor!

7. No:14

7. No:14

Kaleiçi'nin tarihi dokusuyla birlikte sohbet eşliğinde bir akşam geçirmek isterseniz No:14 gerçekten Antalya'yı sonuna kadar hissetmenizi sağlıyor.

8. Blanche Beach

8. Blanche Beach

Konsept partileri ve masmavi denizi ile doğa ve eğlenceyi birleştirmek isteyenler için ideal olan Blanche gerçekten de Antalya'daki tatilinizi ve eğlencenizi artıracak.

9. Mojito Lounge & Club

9. Mojito Lounge & Club

Kalkan'daki Mojito Lounge & Club hem sohbet etmek hem de arkadaşlarla eğlenmek için ideal bir yer. Ambiyansı ve deniz esintisiye listenize ekleyebilirsiniz.

10. Holly Stone Performance Hall

10. Holly Stone Performance Hall

Canlı performans dinlemek isteyenleri Holly Stone Performance Hall'e alalım. Müziğe doyabileceğiniz bu yerde tatiliniz daha keyifli bir hal alacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın