Görüş Bildir
Haberler
Gaziosmanpaşa’da Operasyon: İki Kişi Öldürüldü

Gaziosmanpaşa’da Operasyon: İki Kişi Öldürüldü

Onedio Medya
22.12.2015 - 10:16

Polis, 1 Aralık'ta Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamayla ilgili olduğu öne sürülen kişilere operasyon düzenledi. Gaziosmanpaşa'daki bir eve düzenlenen baskında çatışma çıktığı ve evde bulunan 2 kişinin öldürüldüğü açıklandı. Olayda 4 polis de hafif yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın verdiği bilgiye göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 Aralık 2015 günü Bayrampaşa'da görevden dönen Çevik Kuvvet aracının geçişi sırasında düzenlenen ve can kaybına ya da yaralanmaya yol açmayan patlamayla ilgili olarak bir operasyon düzenledi.

Polis kaynakları, sabah 02.30 saatlerinde operasyonu başlatan TEM Özel Tim ekiplerinin binaya girmesinin ardından evde bulunan kişiler tarafından ateş açıldığını ve polis ekiplerinin karşılık vermesiyle çatışma çıktığını; yaklaşık yarım saat süren çatışmada henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 kadının öldürüldüğünü duyurdu. Adlarının Şirin Öter ve Yeliz Erbay olduğu açıklanan kadınların, MLKP örgütü üyesi oldukları iddia ediliyor.

TEM Özel Tim Ekipleri'nden 4 polisin de hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Emniyet Müdürü açıklama yapmadı

Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gelerek yaralı iki polisi ziyaret etti ve durumları hakkında bilgi aldı. Çalışkan hastane çıkışında ise basın mensuplarına açıklama yapmadı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0