Görüş Bildir
Haberler
Gaziantepspor 2-2 Fenerbahçe

Gaziantepspor 2-2 Fenerbahçe

Enver K.
06.12.2015 - 18:04 Son Güncelleme: 06.12.2015 - 21:09

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mutlu Topçu: "2 puan kaçtı"

Mutlu Topçu: "2 puan kaçtı"

Spor Toto Süper Lig'in 14. Haftasında evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Gaziantepspor'da Teknik Direktör Mutlu Topçu, maçla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Fenerbahçe'nin formda bir takım olduğunu belirten Topçu, 'İyi başladık. Rakip 10 kişi kaldı. İkinci yarı saldıracaklarını biliyorduk. Nitekim de saldırdılar. Nasıl hatalar yaptık bakmak lazım.' dedi.

Maçın son dakikalarında Orkan ile Caner arasında yaşanan ve penaltı itirazlarına sebep olan pozisyonla ilgili de konuşan Topçu, 'İyi basmışlar ki ayakkabısı yırtılmış Orkan'ın. 1 puan iyi gibi ama 2 puan da kaçtı.' şeklinde konuştu.

Pereira: "Kutlama yapacağım"

Pereira: "Kutlama yapacağım"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

'Böyle bir takıma karşı, böyle maçlar zorlu geçiyor. Böyle bir zeminde oynuyorsanız, maç sizin için bir kat daha zor oluyor. Şu ana kadar en kötü zemin bu zemindi. Kaliteli oyuna uygun bir zemin değildi. Üstüne bir de kırmızı kart işleri bir kat daha zorlaştırdı. Bu akşam karakteri bir kez daha ortaya koyduk. Mücadele kalitesini ortaya çıkarmaya çalıştık. Yediğimiz 2. golde penaltı söz konusuydu, olmamalıydı böyle bir penaltı. Karakteri gösterdik. Sonuçta pozitif bir sonuçla ayrılamadık, ama 67 dakika 10 kişi oynadığımız maçta beraberlik bizim için iyi'

'PENALTI VERİRLERSE, KUTLAMA YAPACAĞIM'

'Top belki rüzgarın da etkisiyle Bu ülkede bize ne zaman bir penaltı verilecek? Bunu bilmek istiyorum. Bize karşı kolay penaltılar veriliyor. Kariyerimde ilk defa böyle bir durum başıma geliyor. Bir penaltımızın bile olmaması, benim kafamda soru işaretleri uyandırıyor. Bize karşı penaltılar hiç çekinmeden veriliyor. Eğer bize bir gün penaltı verilirse, ailemle beraber evde kutlama yapacağım. Hemen eşimi arayacağım ve pasta yapsın, kutlama yapacağız diyeceğim'

Gaziantepspor 2-2 Fenerbahçe

Gaziantepspor 2-2 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 14 . haftasındaGaziantepspor evinde fenerbahçe'yi konuk etti. 

Karşılaşmaya ev sahibi ekip çok hızlı başladı. Maçın 6. dakikasında Gaziantepspor lehine korner atışı kullanıldı. Arka direkte kendini unutturan  Camara rahat bir vuruşla Gaziantepspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 

Gaziantep'in öne geçmesinin ardından Fenerbahçe baskını arttırtı ancak istediği golü bulamadı. İlk yarı 1-0'lık Gaziantep üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısına Fenerbahçe golle başladı. Ceza sahası çizgisi üzerine çıkarılan topa Gökhan Gönül gelişine müthiş bir yaparak skoru 1-1'e getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

54. dakikada gelişen Gaziantepspor atağında mücadelenin hakemi topun Diego'nun eline çarptığını göstererek penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topun baına geçen Muhammed Demir topu ağlara göndererek skoru 2-1'e getirdi.

Bu golün ardından Fenerbahçe Gaziantepspor kalesini abluka altına aldı. 65'de gelişen Fenerbahçe atağında Alper potuk sahneye çıktı ve skoru 2-2 beraberliğe taşıdı .

Mücadele başka gol olmazken takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Şampiy10, Sporx, HTSpor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
11
8
5
2
1
0