Görüş Bildir
Haberler
Gaziantep'te Açılışı Yapılan Fabrikaların Bir Kısmının Daha Önceden Açıldığı, Bazılarının ise Yıllardır Faal Olduğu İddia Edildi

etiket Gaziantep'te Açılışı Yapılan Fabrikaların Bir Kısmının Daha Önceden Açıldığı, Bazılarının ise Yıllardır Faal Olduğu İddia Edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Gaziantep'te toplu şekilde açılışını yaptığı 300 fabrika arasında zaten faaliyette olan ve daha önce açılışı yapılanlar olduğu öne sürüldü. Kentteki iş insanı ve siyasetçilerin Twitter paylaşımlarına göre yeni açılanlar arasında 45 yıldır faaliyette olan fabrika bile bulunuyor. Fabrikalardan birinin geçtiğimiz yıl iki bakanın katıldığı törenle açıldığı da basına yansıyan bilgilerden.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün TEKNOFEST ödül töreninin ardından Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı tamamlanan 300 fabrikanın resmi açılış törenine katıldı.

Açılışı yapılan fabrikaların listesini ise Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter hesabından paylaştı. 👇 300 fabrikanın kente 45 bin ilave istihdam sağlayacağı da belirtildi.

Ancak açılışı yapılan fabrikaların bir bölümünün daha önceden açıldığı iddia edildi.

Ancak açılışı yapılan fabrikaların bir bölümünün daha önceden açıldığı iddia edildi.

Çiltuğ Isı Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve İYİ Parti Gaziantep Milletvekili adayı olan Can Tuğsuz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

300 fabrika içinde kendi fabrikalarının da 'yeni' açıldığının duyurulmasına tepki gösteren Tuğsuz, fabrikanın 45 yıldır hizmette olduğunu söyledi.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Uğur Kalkan da sosyal medya hesabından 'Gaziantep'te yıllardır faaliyette olan firmalar,bugün 300 firma açılışı adı altında yeniden açıldı. 2015 Yılından bu yana faaliyette olan firmalar bile var içinde' diye yazdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Listedeki fabrikalardan biri geçtiğimiz yıl bakanlar tarafından açılmış. 👇

Listedeki fabrikalardan biri geçtiğimiz yıl bakanlar tarafından açılmış. 👇

Oda TV, yeni açılan 300 fabrika içerisinde bulunan Barem Ambalaj adlı firmanın ​2019 Kasım ayında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından bizzat açıldığını yazdı.

Erdoğan'ın otobüsten çay dağıttığı görüntüler de eleştirilere neden oldu. 👇

Benzer görüntüler daha önce Giresun’da da ortaya çıkmıştı.

Benzer görüntüler daha önce Giresun’da da ortaya çıkmıştı.

Sel felaketinin yaşandığı kentte Erdoğan, otobüsün üstünden halka çay dağıtmış, bu görüntüler de yine eleştirilere neden olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
293
155
104
12
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Otobüsten çay dağıtılması ne aşağılayıcı bir şey.

Bozkurt

Meselâ 1992 yılından beri faaliyette olan üniversiteyi 2007'de kurmuşluğu vardır AKP'nin. Bazen hızlarını alamayıp aynı tesisi 7 yılda 5 defa açıyorlar. Bu k... Devamını Gör

Ancient Guy

Yandaş medyaya göre oylar düşmüyor, hatta yükselişte. Yok efendim anket yapılmış da Akp %45'miş falan filan. Adamlar öyle bir neye uğradıklarını şaşırdılar k... Devamını Gör