Görüş Bildir
Haberler
Gazetecilerin Sitesi Journo Yayında

Gazetecilerin Sitesi Journo Yayında

Batuhan
23.03.2016 - 14:02 Son Güncelleme: 23.03.2016 - 16:48

Habercilerin soru, sorun ve ihtiyaçlarına dönük bir yayın olmayı hedefleyen Journo birinci yaşında internete taşındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyadan ve Türkiye’den gazeteciliğe dair güncel tartışmalara yer veren Journo, birinci yaşında yeni medya evrenine taşınıyor.

Geçen yıl mart ayında “gazetecilerin genç, güleryüzlü ve dünyalı dergisi” şiarıyla basılı yayın hayatına başlayan Journo artık sadece journo.com.tr adresinde olacak.

Habercilerin soru, sorun ve ihtiyaçlarına dönük bir yayın olmayı hedefleyen Journo, günümüz medyası için çözümler öneren, farklı haber formları konusunda bilgilendirici materyaller sunan ve habercilerin yeni medya olanaklardan yararlanmasını sağlayan bir platform olmayı hedefliyor.

Journo, siber güvenlikten app’lere, seyahatten sağlığa, dizilerden yeme-içmeye uzanan içerik yelpazesiyle sadece gazetecilere değil herkese hitap ediyor.

Journo ekibi “Son yıllarda medyanın yaşadığı sansür ve baskıya rağmen özgür gazeteciliği savunanlar umudunu kaybetmiyor ve Journo’da üretmeyi sürdürüyor. Çalışan ve işsiz gazeteciler, Journo.com.tr’de bir araya geliyor ve gazeteciliğin hiçbir zaman bitmeyeceğini gösteriyor” diyor.

Kimler var?

Kimler var?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Gazeteciler Sendikası ve Friedrich Ebert Stiftung’un desteğiyle yola çıkan Journo’nun Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kuleli, Yazıişleri Müdürü Sarphan Uzunoğlu.

Journo’nun geniş ailesinin üyeleri arasında Nihan Bora, Mehveş Evin, Mehmet Atakan Foça, Sevim Gözay, Elif İnce, Gülsin Harman, Burcu Karakaş, Beyza Kural, Gülin Küpelioğlu, Efe Kerem Sözeri, Ahmet Sabancı ve Çiçek Tahaoğlu bulunuyor.

Sitenin yayın danışmanları deneyimli gazeteci Tuğrul Eryılmaz ve akademisyen Esra Arsan. 

Bianet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Abi birincisi 1 yaşında internete taşındı diyorsunuz ama zaten internetteymiş, 11 ay öncesinin bile gönderisi var. İkincisi, gazeteciler diyorsunuz ama ismin... Devamını Gör