Görüş Bildir
Haberler
Osurduğunuzda Ortalığı Mis Gibi Çikolata Kokutmanızı Sağlayacak İlaç Yapıldı

Osurduğunuzda Ortalığı Mis Gibi Çikolata Kokutmanızı Sağlayacak İlaç Yapıldı

müstesna
03.05.2015 - 17:39 Son Güncelleme: 03.05.2015 - 21:19

Sıradaki haberimiz; ihtiyaç duyduğumuzdan bihaber olsak da, önceden yokluğunu çekmesek de, tıp dünyasının çığır açan buluşlarından biriyle ilgili. Christian Poincheval adında Fransız bir adam, öyle bir ilaç yarattı ki gaz çıkararak; bulunduğunuz yeri adeta bir çiçek bahçesine ve hatta çikolata fabrikasına dönüştürebilirsiniz. Bunun için; tamamen doğal olan mucize ilaçtan günde iki tane almanız yeterli.

Bu esanslı hapların üreticisi Christian, arkadaşlarıyla beraber yediği oldukça sağlam bir akşam yemeğinin ona ilham verdiğini söylüyor: ''İsviçre'den yeni dönmüştük ve bol bol yemek yiyorduk. Fakat o akşam ortalık öyle kötü koktu ki, arkadaşımla buna bir çare bulunması gerektiğini düşündük.''

Christian, bu ilacın yalnızca mis gibi gaz çıkarmayı sağlamadığını; yemek sonrasındaki şişkinlikleri azalttığını ve sindirim sisteminin çalışmasına yardımcı olduğunu da belirtiyor. Bu inanılması güç ilaç, menekşe, gül gibi çiçek kokularının yanı sıra, kakao esanslı seçeneği ve doğal afrodizyak etkisi olan zencefilli çeşidiyle birbirinden farklı ihtiyaçlara hitap ediyor.

Üreticiler küçük dostlarımızı da unutmamış ve diğer zor anlarımız için harika bir çözüm yaratmış; ilacın bir de köpeğinizin mamasına karıştırabileceğiniz, toz halinde satılan çeşidi de var.

Kaynak: http://mentalfloss.com/article/63594/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gaddar kerim

milletçe osuruyoruz

pieces

Süper yalnız la. Gözünüzde bir meslek lisesi canlandırın ve güzel kokuyor :D

Pasif Kullanıcı

Biz kansere çare ilacı bekliyorduk... Çalışmadığımız yerden geldi.