Görüş Bildir
Haberler
Gaslighting Testine Göre İlişkilerinde Ne Kadar Psikopatsın?

etiket Gaslighting Testine Göre İlişkilerinde Ne Kadar Psikopatsın?

Ebru Çiftçi
26.07.2019 - 12:00 Son Güncelleme: 30.11.2022 - 23:50

Gaslighting; kişinin karşısındaki insanı sürekli olarak manipüle etmesi, beyin yıkaması ve böylece sizin kendinize olan güveninizi, kimlik anlayışınızı ve özsaygınızı yitirmenize sebep olmasıdır. Bakalım, sen bu teste göre ne kadar psikopatsın?

O zaman haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, daha önceki ilişkilerinde karşı tarafın seni manipüle ederek duygularınla oynadığını hissettin mi?

4. Diyelim ki, sevgilin arkadaşlarıyla birlikte tatile gitti. Kendi kendine kafanda kurar mısın?

5. Peki ilişkilerinde hiç karşı tarafa yalan söylediğin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karşı tarafla tartıştığında sinirlenip ses tonunu yükseltenlerden misin?

7. Peki sevgilinin karşı cinslerle olan iletişimi seni çok rahatsız eder mi?

8. Ve son soruya geldik... Daha önce hiç karşındaki insanı sevmeyip seviyormuş gibi davrandığın oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen ilişkilerinde tam bir psikopatsın!

Sen ilişkilerinde tam bir psikopatsın! Neden mi? Çünkü senin karşına kim çıkarsa çıksın asla güvenmiyorsun. Bunu karşı tarafa çok belli etmiyorsun çünkü çok da kurnazsın. Bu yüzden aslında hiçbir şey yokmuşcasına davranıp içten içe çok şey yaşıyorsun. Farkında olmadan karşı tarafı etkin altına alıyor ve istediğini yaptırabiliyorsun. Farklı bir auran olması ve zekice davranmanla birlikte aslında karşındaki herkesi alt edebilecek kapasitedesin. Tüm bunların yanında aslında psikopatlığının sebebi karşı tarafı manipüle etmekten geçiyor. Bunu kötü niyetli olarak yapmıyorsun tabii ki ama ilişkide baskın olan taraf kendin olmalıymış gibi hissediyorsun. Bunu çeşitli duygu ve düşüncelerinle zaten karşı tarafa hissettiriyorsun. Aslında içindeki güvensizlik duygusu seni çeşitli kuruntulara hapsediyor. Karşı taraf senden uzaklaştığında her an sana ihanet edecekmiş gibi hissediyorsun ve bun durum ilişkinize zaman zaman zarar verebiliyor. Bunun asıl sebebi daha önceki ilişkilerinde yaşadıklarından kaynaklanıyor. Anlayacağın sen ilişkilerinde tam olarak gizli bir psikopatsın!

Sanki biraz psikopatlık var!

Sen ilişkilerinde karşı tarafın duygu ve düşüncelerine çok önem veren bir insansın. Bundan dolayı kendi düşüncelerine ve duygularına da aynı şekilde saygı duyulmasını beklersin. Eğer ilişkide her şey böyle karşılıklı olursa hiçbir problem olmaz. Fakat eğer işler istediğin gibi gitmezse, karşı tarafın sana saygı göstermediğini gördüğün anda psikopata bağlarsın. Çünkü bu duruma pek gelemeyen bir insansın. İlişkide senin için en önemli şey birincisi güven ikincisi saygı üçüncüsü de sadakat... Bunlardan herhangi birinde kötü giden bir şey sezdiğin an resmen karşındaki kişiye psikopat gibi davranabiliyorsun. Biraz kinci bir yapın var. Bundan dolayı tepen atınca gözün ne sevdiğin insanı ne de bir başkasını görüyor. Resmen karşısındaki insanı çileden çıkarabiliyorsun. O yüzden ilişkide senin belirlediğin kriterlere karşı taraf ters düşünce tam bir psikopata bağlıyorsun. O yüzden karşı taraf da sen de ilişkide dikkatli olmalı birbirinizin değerlerine saygı duymalısınız. Yoksa senin gibi bir psikopatla başa çıkmak çok zor olacaktır... :)

Sen tam bir minnoşsun!

Sen ilişkilerinde tam bir minnoşsun! Çünkü sen ilişkilerinde karşı tarafın duygu ve düşüncelerine önem veren ve karşı taraftan da bunu bekleyen bir insansın. Senin psikopat olman için karşındaki insanın sınırlarını epey zorlaması gerekir. Çünkü çok sabırlı bir insansın. Sinirlensen bunu karşı tarafla güzel bir iletişimle çözmeye çalışanlardansın. Öyle içnde ne kin ne de nefret beslersin. Ne olursa olsun her şeyi kimse kırılmadan çözmek isteyenlerdensin. Bu gerek arkadaşlık gerek sevgililik gerek farklı ilişkilerinde hep bunlardan yanasın. Elbette insanın zaman zaman sinirlendiği ve öfkelendiği oluyor. Fakat sen karşındaki insanı her zaman düşünerek hareket ettiğin için öyle psikopat davranışlarda bulunmuyorsun. Çünkü senin yapına ters düşen bir hareket. Sen her zaman iyilik ve sevgiyle beslenen muhteşem bir insansın. Anlayacağın tam bir minnoşsun...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
752
276
236
74
56
35
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
arda soylu

çözemedik kardeş; ilişkimiz yoktu.

bebe

Sen ilişkilerinde tam bir psikopatsın! napalım hayat psikopat yaptı bizi :D

Efecan Menci

Sanki biraz psikopatlık var :D