Görüş Bildir
Haberler
Gardırobunuzda Olması Gereken 12 Sütyen Modeli

etiket Gardırobunuzda Olması Gereken 12 Sütyen Modeli

Pegarose
17.05.2015 - 00:45 Son Güncelleme: 17.05.2015 - 14:40

Bu 12 sütyen kesinlikle gardırobunuzda olmalı

Her kadın iç çamaşırı alışverişine çıktığında eli önce seksi modellere gider. Ancak kullanması kolay ve rahat olan sütyenler de görmezden gelinemez. Bazı sütyenler tişört ile bazıları ise gece elbisenizin altında muhteşem harika duruyor. İşin özü her sütyen modeli gardırobunuzda olmalı!

Bugün sizler için dekolte sütyeni, askısız sütyen kullanımı, sırtı açık elbise için sütyen gibi pek çok konuda bilgileri ve modelleri derledik.

Her kadının gardırobunda mutlaka bulunması gereken 12 farklı sütyen modelini sizler için araştırıp bu yazımızda birleştirdik.

İşte gardırobunda bulunması gereken 12 sütyen:

Kaynak: http://www.pegarose.com/bu-12-sutyen-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dolgulu Sütyen

Dolgulu Sütyen

Dolgulu sutyenler, özellikle küçük göğüslü kadınlar için vazgeçilemeyen bir sütyen modelidir.

Göğüsleri olduğundan daha büyük ve dolgun gösteren bu sütyenler aynı zamanda rahatlıklarıyla da öne çıkıyor.

Straplez sütyen

Straplez sütyen

Straplez sütyenler, yaz aylarının vazgeçilmez sütyen modellerinden biridir. Straplez sütyenler, askısız ya da düşük omuzlu elbise-bluzlarla ya da kazaklarla rahatlıkla giyilebiliyor.

Push-up sütyen

Push-up sütyen

Push-up sutyenler, göğüsleri yukarı doğru kaldırıp, onları olduğundan bir ya da iki kup daha büyükmüş gibi bir izlenim veriyor.

U şeklindeki Dekolteli sütyenler

U şeklindeki Dekolteli sütyenler

Göğüs kısmı u şeklindeki bu modele göğüs dekolteli kıyafetler için adeta bir kurtarıcı diyebiliriz. Göğüsleri alttan destekleyerek güzel gösteren bu sutyenler, dikişsiz özellikleri ile de her kumaşla rahatça giyinilebiliyor.

Çok amaçlı sütyenler

Çok amaçlı sütyenler

Kopça kısımlarını çıkartıp, yer değiştirebildiğiniz ve farklı biçimlerde takılabilen bu sütyen modeli, her kıyafet ile giyilebilecek şekilde özel olarak tasarlanıyor. Bu sütyenleri, ister straplez bir bluzla isterseniz de bir gece elbisesinin içine rahatlıkla giyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sporcu sütyeni

Sporcu sütyeni

Spor esnasında göğüsleri sıkı tutup destekleyen sporcu sütyenlerini her kadın dolabında mutlaka yer vermeli. Rahat olmasının yanında oldukça da kullanışlılar!

Toparlayıcı sütyen

Toparlayıcı sütyen

Toparlayıcı sütyenler, büyük göğüslü kadınlar için vazgeçilmez bir modeldir. Göğüsleri olduğundan 1-2 kup daha minik gösteren bu sütyenler, büyük göğüslü kadınların istedikleri kıyafetleri rahatlıkla giymelerine olanak sağlıyor.

Bandaj sütyen

Bandaj sütyen

Straplez sütyen modelleriyle aynı işleve sahip olasalar da bu modeller daha zarif duruşuyla her kadının gardırobuna girmeyi başarıyor. Aynı zamanda koltuk altı geniş kesimli tişörtlerin içine giyildiği zaman çok şık gözüküyor.

Soft cup sütyenler

Soft cup sütyenler

Soft cup sütyenler, rahat olmaları nedeniyle tercih eden modellerden biri. Dikiş izi ve tel desteği olmayan bu sütyenler rahat olmaları sebebiyle çoğunlukla uyku sırasında tercih ediliyor.

Tişört sütyeni

Tişört sütyeni

Tişört sütyeni, en sık giyilen modellerden biridir. Çoğu kadının gardırobunda en az iki tane olan bu tişört sütyenleri, isminden de anlaşılabildiği gibi ince tişört ve gömlekler ile giyildiğinde iz yapmıyor. Vücuda tamamıyla oturan ve sıkı duran bu sütyenler, elbiselerinizin üzerinden belli olmuyor ve kusursuz gözüküyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emzirme sütyeni

Emzirme sütyeni

Emzirme sütyenleri her yeni annenin dolabında bulunması gereken sütyen modellerinden biri. Emzirirken esnasında bu sütyenleri çıkarmanıza gerek yok. Emzirme sırasında sadece göğüs bölgenizi açmanız yeterli oluyor.

Silikon sütyen

Silikon sütyen

Silikon sütyenler, içinde bulunan yapışkan madde sayesinde göğsünüze yapışıyor ve göğüslerinizi hafifçe yukarı doğru kaldırıyor. Sırtı açık elbiselerle rahatlıkla giyilen bu sityenlerin sıcak havalarda terleme yapması gibi küçük bir dez avantajı da olabiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
212
140
41
37
31
26
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
luabuci

emzirme sütyeni? yani 5 sene sonrası için yada 10 mutlaka barındrayım mı? olsada olmasada artık..