Görüş Bildir
Haberler
Gaming Week Fırsat Günlerinde Kaçırmamanız Gereken JBL Quantum Ürünleri

etiket Gaming Week Fırsat Günlerinde Kaçırmamanız Gereken JBL Quantum Ürünleri

Kübra B.
16.10.2023 - 14:50

Amazon Gaming Week etkinliğinin son gününe geldik. Bu coşkulu etkinlikte, JBL Quantum'un öne çıkan indirimli ürünlerini aşağıda bulabilir ve ihtiyaç duyduğunuz ürünleri sepetinize hızlıca ekleyebilirsiniz.

Bu içerik 16.10.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

JBL Quantum 100 Gaming Kulaklık

JBL Quantum 100 Gaming Kulaklık

JBL QuantumSOUND Signature ile her detayı hissedecek ve oyunun merkezine yerleşeceksiniz. İçerisinde bulunan çıkarılabilir boom mikrofonu sayesinde, multiplayer oyunlarda arkadaşlarınızla net bir iletişim sağlayabilirsiniz. Hafif yapısı ve hafızalı kulak yastıkları sayesinde uzun süreli oyunlarda rahatlığınız ön planda. JBL QuantumSOUND Signature, en küçük adımdan en büyük patlamaya kadar her sahneyi destansı hale getiriyor ve size rekabet avantajı sağlıyor. 

Windows Sonic Spatial Sound ile uyumlu olan bu kulaklık, Windows 10 PC'ler ve Xbox ONE konsolları ile tam uyumludur. Ayrıca, JBL Quantum 100, tüm platformlarla uyumlu olmasıyla ve 3.5mm bağlantısı ile her platformda oyun keyfini yaşatmayı ihmal etmiyor.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

 Hem oyun oynuyorum, hem müzik yapıyorum. Bu kulaklığı online oyunlarda konuşurum diye aldım. Öncelikle bilgisayar kasasına bağlamak için bir dişi, 2 erkek adaptöre ihtiyaç var. Böyle bir şeye bağlayınca rahat rahat kullanabiliyorsunuz. ürünün mikrofon kalitesi temiz. bakın bu tip mikrofonlarda çok yakından konuştuğunuzda zaten ses boğuk gider. bu yüzden ağzınızdan biraz uzak, 5- 10 cm tutmanızı tavsiye ederim. Müzik yaptığım için mikrofonu kendi diğer mikrofonlarımla kıyasladım ve ses kaydı yapılır mı, şarkı söylenir mi gibisinden ekternal ses kartıma taktım fakat ses çok düşük geliyor. yani Bu kulaklık ya da anladığım kadarıyla bu tip kulaklıklar genelde Oyun esnasında kullanmak için. Diğer türlü çok düşük ses alabilirsiniz Çünkü Amacı zaten oyun oynarken kullanmak. Kulaklık kötü, çok düşük ses geliyor diye düşünüp kulaklığı lütfen kötülemeyin. Oyundaki basları tizleri Ben beğendimmüzik anlamında bakacak olursak müzik kalite işidir Tabii ki çok daha iyi kulaklıklar var Fakat bu kulaklıkla da gayet güzel müzik dinlenebiliyor. Maddi anlamda daha iyisini de alabilirdim ama bu isin bana göre sonu yok. Yoksa 10 bine de kulaklik var :) Zaten jbl. Kötü bir marka değil :) malzeme kalitesi de Bence güzel böyle ucuz plastik değil.

JBL Quantum TWS Gaming Kulaklık

JBL Quantum TWS Gaming Kulaklık

JBL Quantum Tws Kablosuz Gaming Kulaklık, JBL QuantumSURROUND teknolojisi ile adeta oyunun içindeymişsiniz gibi bir deneyim sunuyor. Gerçekçi ve doğru seslerle oyun dünyasına adım atmanızın yanı sıra kablosuz bağlantıda düşük gecikme özelliğiyle sizi düşünüyor. 

USB-C dongle, uyumlu cihazlarla tamamen sorunsuz ve düşük gecikmeli 2,4 GHz bağlantısı kurmanıza ve akıllı telefonlar, tabletler ve diğer bluetooth özellikli cihazlarla uyumlu çalışmanızı sağlıyor.

Hızlı eşleştirme ve JBL Dual Source özellikleri, oyun sırasında gelen çağrıları kaçırmadan kullanabilmenizi sağlıyor. Gerçek uyarlamalı gürültü önleme veoyundan kısa bir süreliğine ayrıldığınızda çevrenizdeki seslere duyarlı olmanıza olanak tanıyan  Ambient Aware özelliğiyle de oldukça dikkat çekici. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

JBL Quantum 810 Kablosuz Gaming Kulaklık

JBL Quantum 810 Kablosuz Gaming Kulaklık

Artık kabloların sınırlamalarından kurtulmanın zamanı geldi. JBL Quantum 800, 2,4 GHz kayıpsız ve Bluetooth 5.2 çift kablosuz bağlantı özellikleriyle donatılmış. Oyun deneyiminizi üst seviyeye taşıyan JBL Quantum 810 Wireless, Aktif Gürültü Engelleme sistemi sayesinde istenmeyen sesleri filtreleyerek sizin tamamen oyununuza odaklanmanızı sağlıyor.

DISCORD sertifikalı oyun sesli sohbet denge kadranı, ses seviyelerini hızlıca düzenlemenize imkan tanır. Ayrı ses kartları, oyun ve sohbet seslerini ayrı ayrı işleyerek, oyun deneyiminizi kesintiye uğratmadan kulaklıkta ideal dengeyi oluşturmanıza yardımcı olur.

JBL Quantum 810 Wireless'ın döndürülebilir sessize alma ve yankı önleme özelliğiyle donatılmış boom mikrofonu, iletişiminizi veya pizza siparişlerinizi net ve güçlü bir şekilde iletebilmenizi sağlıyor.

7.989 TL yerine sadece 5.069 TL'ye buradan sepetinize ekleyebilirsiniz.

JBL Quantum TWS AIR Kablosuz Gaming Kulaklık

JBL Quantum TWS AIR Kablosuz Gaming Kulaklık

Oyun oynarken sesleri gerçek duygularla yaşamanızı sağlayan JBL Quantum TWS AIR Kablosuz Gaming Kulaklık, gerçek uyarlanabilir Gürültü Engelleme özelliği ile kendinizi Surround sese kaptırırken dikkat dağıtıcı unsurları sınırlıyor. JBL Dual Source oyun sesinden gelen aramalara hızlı ve kolay bir şekilde geçmenizi sağlarken Ambient Aware özelliği sizi çevrenizdeki seslere karşı tetikte bırakır. Tüm Bluetooth kaynaklarıyla uyumlu bu kulaklıkla, cihazlarınız arasında sorunsuz geçiş yapabilirsiniz.

 Bluetooth akıllı telefonlarla kolayca hızlı eşleştirin ve kulaklığınızdaki 8 saatlik kullanım süresine 16 saatlik güç ekleyen bir şarj kutusu bulunuyor.

Buradan ulaşabilirsiniz.

JBL Quantum 610 Gaming Kulaklık Kablosuz

JBL Quantum 610 Gaming Kulaklık Kablosuz

Seviye atlamanın zamanı sizin için geldiyse JBL Quantum 610 Wireless ile tanışmanızın zamanı gelmiş demektir. JBL QuantumSURROUND tamamen sürükleyici bir deneyim sunar. Özellikle oyun oynamak için tasarlanmış bir ses eğrisi sunan  JBL QuantumSOUND SIGNATURE tarafından desteklenen 50 mm neodimyum sürücüleri bulunuyor.

Ayrı ses kartları, oyun ve sohbet sesini işleyerek, oyundan çıkmanıza gerek kalmadan kulaklıkta uygun dengeyi ayarlamanıza olanak tanıyor. Teamspeak, Skype ve diğer hizmetlerle de uyumlu olduğunu belirtmeden geçmeyelim. 

40 saatlik pil ömrüyle daha uzun oyun oynamanın keyfini çıkarmak istiyorsanız %58 indirimle 6.989 TL yerine 2.948 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Kullanıcı yorumu:

600 serisinin iyileştirilmiş versiyonunu tüm platformlarda test ettim. Kabloyla bağlantıda da ses kalitesi çok iyi ve yüksek. Xbox için kabloyla Windows Sonic, PS 5 için 360 derece ses özelliği var. Xbox'ta Dolby Atmos lisansınız varsa onu da destekliyor. PC'de ekolayzır ve tüm özellikler destekleniyor. RGB olayını PC'de ayarlayıp açık bırakırsanız tüm platformlarda aktif oluyor. Bu ürün satışa sunulalı 1 sene olmadı ki birisi 1 senede soyulma oldu yazmış ama bana inandırıcı gelmedi ya da yanlış ürüne yorum yazmış olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

JBL Quantum 360W Play Station Gaming Kulaklık

JBL Quantum 360W Play Station Gaming Kulaklık

JBL Quantum 360P, Playstation için kablosuz bir bağlantı seçeneği sunarken, Nintendo Switch, PC ve MAC ile de tam uyumluluk sağlıyor. JBL'nin QuantumSOUND imzası ve JBL QuantumSURROUND teknolojisi sayesinde ayak seslerinden patlama seslerine kadar en gerçekçi ses deneyimini yaşatarak rekabet ortamında size gerçek bir ses avantajı sunar.

 22 saatlik pil ömrü ve hafızalı köpük özellikli hafif kulak yastıkları ile en uzun oyun seanslarınızda bile konfor ve performansı bir arada sunmasının yanı sıra hızlı şarj özelliği sayesinde, sadece 5 dakikalık şarj ile 1 saatlik kullanım süresi elde edebilirsiniz. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın