Görüş Bildir
Haberler
Amazon Gaming Week Başladı! Level Atlatan İndirimlerde En Çok Tercih Edilen Dizüstü Bilgisayarlar

etiket Amazon Gaming Week Başladı! Level Atlatan İndirimlerde En Çok Tercih Edilen Dizüstü Bilgisayarlar

Kübra B.
11.10.2023 - 14:49

Amazon Gaming Week başladı. Bu heyecan dolu etkinlik, oyun dünyasının en büyük isimlerini bir araya getiriyor ve oyun severlere birçok fırsat sunuyor. Biz de bu fırsatlarla dolu, level atlatan indirimler arasında dikkat çeken dizüstü bilgisayarları sizin için bir araya getirdik. Gelin birlikte bakalım.

Bu içerik 11.10.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dell Inspiron 15.6" FHD Notebook

Dell Inspiron 15.6" FHD Notebook

Dell Inspiron 15.6' FHD Notebook, 3520/Core i51235U modeli, 16GB RAM ve 512GB SSD özellikleriyle öne çıkıyor. Gümüş rengi tasarımı, Intel Iris Xe grafik kartı ve Linux işletim sistemi ile çalışan bu bilgisayar, 4.4 GHz hızındaki CPU'su ile performansı zirveye taşıyor. 

15.6 inçlik FHD ekranı, 1920 x 1080 çözünürlük ve 120 Hz hızı ile görsel bir şölen sunuyor. Intel Adaptix teknolojisine sahip ExpressResponse özelliği, uygulamalarınızın daha hızlı açılmasını ve daha iyi performans sergilemesine yardımcı oluyor. ExpressCharge Dell Optimizer, pil performansını artırıyor ve saatte %80'e kadar şarj olabiliyor. 

Akıllı ses özelliği ise ses kalitenizi yükselterek arka plan gürültüsünü azaltıyor ve konferans deneyimini daha verimli hale getiriyor.

Buradan ulaşabilirsiniz.

HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar

HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar

En yeni ve en güçlü performans bileşenlerine sahip olan bu oyun bilgisayarı, AMD işlemcisi, çağdaş grafik kartı ve geniş bellek kapasitesi ile üstün bir oyun deneyimi sunuyor. 

Oyun esnasında otomatik optimizasyon özellikleri sayesinde performansı daha da yükselten, kendine özgü oyuncu kimliğini arka aydınlatmalı klavyesi ile ifade eden bu bilgisayar, NVIDIA DLSS 3 ile Ada Lovelace mimarisi ve tam ışın izleme özelliklerine sahip. 

144Hz FHD yansıma önleyici ekranı, 144 Hz yenileme hızı ve 1080p Full High Definition çözünürlük ile sinir bozucu gecikmeleri ve görüntü gölgelerini minimuma indiriyor.16.1 inç ekran boyutuna, 512 GB sabit disk boyutuna, Ryzen 5 CPU modeline, 16 GB kurulu RAM belleği boyutuna ve DOS işletim sistemine sahip. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

MSI PULSE GL66 12UE-1255XTR Dizüstü Bilgisayar

MSI PULSE GL66 12UE-1255XTR Dizüstü Bilgisayar

MSI'nın yeni ürünü olan Pulse GL66, 12. nesil Intel Core i7 işlemcisi ve NVIDIA GeForce RTX 30 serisi grafikleri ile donatılmış, titanyum grisi metal zırhı ve çizgileriyle dikkat çeken bir laptop modeli. 

Çoklu görevlerinizi ve yüksek performans gerektiren oyunlarınızı benzersiz bir hızla gerçekleştirebilmenizi sağlayan bu dizüstü bilgisayar, GeForce RTX 30 serisi, NVIDIA'nın Ampere adlı 2. nesil RTX mimarisine ek olarak, en gerçekçi ışın izleme ve yapay zeka özelliklerine sahip olan RT ve Tensor çekirdeklerini içeriyor. 

NVIDIA DLSS ile oyunlarınızın hızını artırabilir, görüntü kalitesinden ödün vermeden daha iyi bir görsel deneyim yaşayabilirsiniz. MSI Center üzerinden Mystic Light ile RGB klavye ışıklandırmanızı kontrol ederek, laptopunuzu kendi tarzınıza göre kişiselleştirebilirsiniz. 15.6 inç ekran boyutuna, 1 TB sabit disk boyutuna, 16 GB kurulu RAM belleği boyutuna ve 3.3 GHz CPU hızına sahip olan bu model, SSD sabit sürücüsü ve özel grafik kartı ile de kullanıcılarına üst düzey bir deneyim sunuyor. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Acer Nitro 5 AN515-46-R25Z Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı

Acer Nitro 5 AN515-46-R25Z Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı

AMD Ryzen 5 6600H işlemciye sahip olan, 15.6 inç FHD 144Hz ekranıyla dikkat çeken bir model. Bu bilgisayar, 512 SSD ve Endless OS işletim sistemine sahip. Ayrıca, NVIDIA GeForce RTX 3050Ti 4G harici ekran kartıyla oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Gaming Week fırsatlarında yer alan tüm dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarına buradan ulaşabilirsiniz.

HP Victus Gaming Laptop Dizüstü Bilgisayar

HP Victus Gaming Laptop Dizüstü Bilgisayar

15.6 inçlik FHD IPS 144 Hz ekranı, Intel Core i513500H işlemcisi, 16 GB RAM kapasitesi ve NVIDIA GeForce RTX 4050 grafik yardımcı işlemcisi ile donatılmış olan bu cihaz, yüksek performanslı bir bilgisayar deneyimi sunuyor. 

512 GB SSD sabit sürücüsü, hızlı ve etkili bir veri erişimi sağlarken, FreeDos işletim sistemi ile kullanıcılarına geniş bir uygulama ve yazılım yelpazesi sunuyor. 

Bilgisayara buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Huawei Matebook 16s, 16" FHD, Intel Core i9-13900H, 16GB RAM, 1TB SSD, Integrated Intel Iris Xe Graphics, Windows 11 Home

Huawei Matebook 16s, 16" FHD, Intel Core i9-13900H, 16GB RAM, 1TB SSD, Integrated Intel Iris Xe Graphics, Windows 11 Home

16 inç geniş cam ekranı ve %90 ekran-gövde oranıyla HUAWEI MateBook 16s 2023, yaratıcılığınızı besleyecek geniş bir alan sunuyor. 10 noktalı çoklu dokunma özelliği, ayrıntıları büyütme ve resimleri kaydırma gibi işlemlerin yanı sıra 17.8 mm kalınlığındaki gövdesiyle kolay kullanım imkanı sağlıyor.

13. Nesil Core i9 işlemciye sahip olan bu model, donanım, sistem ve senaryoların mükemmel birleşimi sayesinde yüksek performansıyla öne çıkıyor. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 Oyuncu Bilgisayarı

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 Oyuncu Bilgisayarı

Intel Core işlemcisi ile çoklu görev kabiliyeti ve üstün oyun deneyimi sunan IdeaPad Gaming 3, oyunseverlerin ve içerik üreticilerin beklentilerini karşılayan bir dizüstü bilgisayar. 

İnovatif mimarisi sayesinde, arka plan işlemleri oyun performansınızı etkilemiyor ve GeForce RTX Serisi GPU'ları, ampere mimarisine dayalı ışın izleme özellikli çekirdekler, tensor çekirdekler ve çoklu işlemcilerle desteklenerek en gerçekçi grafikleri ve yapay zeka özelliklerini sunuyor.

 Kendi soğutma sistemine sahip olan bu dizüstü bilgisayar, %10 artırılmış fan hava akışı ve %20 daha etkili havalandırma ile sessiz ve ısısız bir oyun deneyimiyle öne çıkıyor. 

Lenovo'nun özgün oyun klavyesi, medya kontrolü ve sayısal tuş takımı içerirken, arka kısımdaki bağlantı paneli kablo düzeninizi sağlıyor. Güçlü işlemci ve grafik kartı ile sohbet, gezinme, yayın, düzenleme ve oyun oynama gibi işlemleri sorunsuzca gerçekleştiriyor. 

26.999 TL yerine 24.999 TL fiyatıyla burada sizleri bekliyor.

HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar

HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar

Güncellenmiş termal tasarımından HD kameraya kadar her türlü özelliği bünyesinde barındıran bu dizüstü bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS 144 Hz 9 Ms ekrana, Intel Core i713700H işlemciye, 16 GB Ram'e, NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB ekran kartına, 1 TB SSD'ye ve FreeDos işletim sistemine sahip. 

Yansıma önleyici paneli sayesinde, dışarıda bile rahatça kullanabileceğiniz mikro kenarlı ekranı, daha büyük bir ekran deneyimini daha küçük bir çerçeveye sığdırıyor ve ultra ince tasarımıyla neredeyse görünmez hale geliyor. 

 Bu dizüstü bilgisayarın tüm özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı

15.6' FHD 120 Hz Ekran, Intel Core i5 işlemcili, 16GB RAM, 512GB SSD ve NVIDIA GeForce RTX3050 4 GB ile donatılmış bu cihaz, FreeDOS işletim sistemine sahip. 

NVIDIA GeForce RTX 3050 Serisi GPU, ışın izleme, tensör çekirdekleri ve çoklu işlemcilerle kesintisiz performans sunarak oyuncular ve yaratıcılar için ideal seçenekler arasında yer alıyor. 120Hz FHD ekranında, en yüksek çözünürlük ayarlarında, ekran yırtılması olmadan, akıcı bir şekilde AAA oyunları oynayabilirsiniz. 

IdeaPad Gaming 3, önceki nesillere kıyasla ısıyı daha etkin dağıtarak daha hızlı ve serin bir performans sağlamasının yanı sıra Nahimic Ses teknolojisi ile savaş alanında hedeflerinizi belirlemek için 7.1 kanallı, 3 boyutlu bir ses sistemi sunuyor. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

MSI CYBORG 15 A12VE-216XTR Dizüstü Bilgisayar

MSI CYBORG 15 A12VE-216XTR Dizüstü Bilgisayar

MSI CYBORG 15 A12VE-216XTR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 inçlik bir ekran boyutu ve 1 TB sabit disk boyutu ile geniş bir depolama alanı sunuyor. İçerisinde yer alan Core i7 CPU modeli ve 4.7 GHz CPU hızı, yüksek performanslı bir kullanım deneyimi sunuyor. 

16 GB kurulu RAM belleği ile çoklu görevlerde bile hızınızdan ödün vermemenizi sağlıyor. Grafik kartı özel olarak tasarlanmış ve RTX4050 4GB kapasitesine sahip. İşletim sistemi olarak ise DOS kullanılmış. 

Bu etkileyici bilgisayara buradan erişebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın