Görüş Bildir
Haberler
Kapış Kapış Gidiyor! Amazon Gaming Week Etkinliğinde Öne Çıkan Ürünler

etiket Kapış Kapış Gidiyor! Amazon Gaming Week Etkinliğinde Öne Çıkan Ürünler

Amazon Gaming Week başladı. Bu heyecan dolu etkinlik, oyun dünyasının en büyük isimlerini bir araya getiriyor ve oyun severlere birçok fırsat sunuyor. Biz de bu fırsatlarla dolu level atlatan indirimler arasında dikkat çeken, görenlerin sepetine attığı ürünleri sizin için bir araya getirdik. Gelin birlikte bakalım.

Bu içerik 11.10.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duracell Optimum AA Pil 8’li Paket

Duracell Optimum AA Pil 8’li Paket

Duracell Optimum AA Pil daha güçlü performans sunarak dijital kamera gibi güç ihtiyacı çok olan cihazlara 30 kata kadar daha uzun ömür sağlıyor.

139,90 TL yerine prime üyelerine özel 109,90 TL fiyatıyla buradan sepetinize ekleyebilirsiniz.

JBL Quantum 100 Gaming Kulaklık

JBL Quantum 100 Gaming Kulaklık

Hafif kafa bandı, hafızalı köpük kulak yastıkları ve en uzun oyun seansları için tüm platformlarla uyumlu bir şekilde tasarlanan JBL Quantum 100 Gaming Kulaklık, 726 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Kullanıcı yorumu:

Hem oyun oynuyorum, hem müzik yapıyorum. Bu kulaklığı online oyunlarda konuşmak için aldım. Öncelikle bilgisayar kasasına bağlamak için bir dişi, 2 erkek adaptöre ihtiyaç var. Böyle bir şeye bağladığınızda rahatça kullanabiliyorsunuz. Ürünün mikrofon kalitesi temiz. Bu tip mikrofonlarda çok yakından konuştuğunuzda ses boğuk gider. Bu yüzden ağzınızdan biraz uzak, 5-10 cm tutmanızı tavsiye ederim. Müzik yaptığım için mikrofonu kendi diğer mikrofonlarımla kıyasladım ve ses kaydı yapılır mı, şarkı söylenir mi gibi durumları eksternal ses kartıma taktım fakat ses çok düşük geliyor. Bu kulaklık ya da anladığım kadarıyla bu tip kulaklıklar genellikle oyun esnasında kullanmak için tasarlanmış. Diğer türlü çok düşük ses alabilirsiniz çünkü amacı zaten oyun oynarken kullanmak. Kulaklık kötü, çok düşük ses geliyor diye düşünüp kulaklığı lütfen kötülemeyin. Oyundaki basları ve tizleri ben beğendim. Müzik anlamında bakacak olursak, müzik kalite işidir. Tabii ki çok daha iyi kulaklıklar var. Fakat bu kulaklıkla da gayet güzel müzik dinlenebiliyor. Maddi anlamda daha iyisini de alabilirdim ama bu işin bana göre sonu yok. Yoksa 10 bine de kulaklık var :) Zaten JBL kötü bir marka değil :) Malzeme kalitesi de bence güzel, ucuz plastik değil. Kutunun içinden tek girişi ikiye ayıran adaptör çıkmıyor, bilginiz olsun. Bunu kendiniz temin edeceksiniz. Ben çok para vermeden işimi gören, iyi bir kulaklık aldım. O yüzden tavsiye ediyorum. Eğer 'Benim çok param var ya da ben pimpirikliyim, pahalısına para veririm, kafam çok rahat olsun' diyorsanız, para sizin, istediğinizi alın :)

SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse

SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse

FPS, MMO, MOBA, Battle Royale gibi hızlı tempolu oyunlarda mükemmel performans sunan SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse, TrueMove Air hassas optik oyun sensörü ile gerçek zamanlı takip özelliği sunuyor. Ergonomik tasarımı ve 9 programlanabilir düğmesi, 5'i hızlı işlem yan düğme olmak üzere kullanıcı dostudur. 

Sadece 85 gram ağırlığında olup, ekstra dayanıklılığı ile rekabetçi bir avantaj sağlıyor. 

Fiyatı 1.349 TL

Buradan ulaşabilirsiniz.

Ürünü aldım ve birkaç gün kullandım. Şunu fark ettim ki, DPI ayarı 100 +100 artırabiliyorsunuz. Mesela 650 DPI veya 550 DPI ayarlarında oynayan biriyseniz, benim gibi, tavsiye etmem. DPI ayarlama aralığı çok yüksek. Onun haricinde muazzam bir mouse.

SteelSeries Arctis 7P+ Wireless Gaming Kulaklık

SteelSeries Arctis 7P+ Wireless Gaming Kulaklık
  • Arctis 7P’nin güncellenmiş 2021 sürümü

  • 2.4 GHz kayıpsız kablosuz ses için USB-C, son derece düşük gecikmeli oyun ve son derece sabit 40ft/12m menzil

  • USB-C şarj özelliğiyle güçlendirilmiş 30 saat pil ömrü

  • Birinci sınıf çelik gövde yapısı ve kulak üstü yan tonla (mikrofon takibi) ses açma ve sessize alma kontrolleri 

  • Discord onaylı çift yönlü ClearCast mikrofon stüdyo kalitesinde ses netliği ve arka gürültüyü engelleme imkanı gibi özellikleri bulunuyor.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Ürün saçmalık derecesinde iyi. Bir kulaklıktan ne bekliyorsanız hepsi minimum 9/10 puanında. Araştırmaya gerek yok parasını sonuna kadar hak ediyor. Araştırmayı şu an kesin ve kesinlikle sipariş verin.

SanDisk 32GB Ultra Dual Drive USB 3.1 Type-C Bellek

SanDisk 32GB Ultra Dual Drive USB 3.1 Type-C Bellek

Fotoğraf, video, şarkı ve diğer dosyalarınızın cihazlar arasında aktarılmasını beklerken daha az zaman harcamanızı sağlayan SanDisk 32GB Ultra Dual Drive USB 3.1 Type-C Bellek, 188 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Kullanıcı yorumu:

Bu ürün sayesinde artık telefonumu bilgisayara bağlayıp veri aktarmak zorunda kalmıyorum.Özellikle dış çekim yaparken büyük kolaylık sağlıyor çünkü 4k görüntü boyutları fazla. Hafıza şişmesin diye çekilen görüntüleri cihaza atıyorum mola verip , sonra yeniden hafıza bitti mi derdi olmadan devam ediyorum. Malzeme kalitesi ortalama , özellikle giriş uçlarının çıkmasını sağlayan kızak sistemine bağlı plastik aparatı nazik kullanmanız gerekiyor. Bir tarafı çıkarınca, mandala hafif bastırıp öyle sürükleyin diğer tarafa , yoksa zarar görecektir ürün. Aktarım hızı usb bağlantı hızınıza bağlı olarak değişiyor ama genel olarak ürün başarılı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş

Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş

Oyun sınıfı algılayıcı sayesinde doğru imleç izleme ve hızlı tepki verme performansı sunan Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse,  200-8.000 DPI arasında ayarlanabilir hassasiyetle, oyun tercihinize uygun doğru seviyeyi seçebilmenizi sağlıyor. 

Prime üyelerine özel 459 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Amazon’dan yapacağınız alışverişlerde Ön Sipariş Fiyat Garantisi ( Aldığınız seçili ürünlerin fiyatları belirli bir tarihe kadar düşerse, düştüğü miktar kadar bakiye hesabınıza yüklenir), Prime üyelerine özel ücretsiz ve hızlı kargo hizmeti, Prime Video ile ödüllü dizileri altyazılı izleme, özel fırsatlara erişme ve Prime Gaming ile bedava oyun ayrıcalıklarından yararlanabileceğinizi unutmayın.  

Logitech F710 Kablosuz Gamepad, 2.4 GHz Kablosuz Bağlantı Özelliği, Çift Titreşimli Bildirim Motoru, 4 Tuşlu Hassas D-Pad, XID Modu

Logitech F710 Kablosuz Gamepad, 2.4 GHz Kablosuz Bağlantı Özelliği, Çift Titreşimli Bildirim Motoru, 4 Tuşlu Hassas D-Pad, XID Modu

849 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Kullanıcı yorumu:

Malzeme kalitesi güzel. Kablosu bile sağlam, kolay eğilip bükülmeyen cinsten. Windows 10'da takınca 10 saniyede tanıdı. XInput modunda Steam de tanıyor, tüm tuşları görüyor; Steam arayüzünden ayar çekebiliyorsunuz. Kablo uzunluğu bilgisayar ekranı için yeterli uzunlukta. Büyük TV ekranı için uzatma almak gerekir. Cihaz USB Hub önermiyor. Kullanılacaksa müstakil güç çekebilen HUB kullanılmasını salık veriyor. En arka iki tuş tıklamalı değil, ölçekli. Yani oyundaki karşılığı: Ne kadar basarsan (gaz vs.) etkisi o kadar artıyor. Ortadaki Logitech amblemi olan da bir tuş; Home tuşu; ana ekrana getiriyor, oyunlarda işe yarar mı bilmiyorum. Steam gibi UI'lerde ana ekrana getirme işlevi var. Tuşlar sert değil. Çubuklar/Sticks dönüşleri yeterince yumuşaklar. Çubukların tıklanması ise sert. XInput & DirectInput'a değineyim: Artık modern oyunlar X girdisine göre dizayn ediliyorlar. Yani oyun içerisindeyken istediğin özelliği istediğin tuşa atayabiliyorsun. Oyunda konsol desteği varsa sana bu olanağı veriyorlar. Eski oyunlarda ise D girdisi varmış. Win10 gibi yeni işletimlerde eski oyunların konsolu görmesini istiyorsanız DInput olan bir gamepadiniz olmalı. Bunda tuş ayarlamasında sıkıntı yaşamamak için yazılımını yükleyeceksiniz; Logitech sitesinde model numarasını yazınca çıkıyor. Bu yazılımda birden fazla tuşu tek tıklama ile kullanmak için kombo olanağı da var. Bir de ölü zone ayarlaması da mevcut; ne işe yarar henüz bilmiyorum. Mode Tuşu: DPad (çubuksuz yön tuşları) ile sol AnalogStick'i yer değiştirmeye yarıyor. Logitech büyük bir firma. İlk mouse teknolojisini çıkaran firmalardan birisi. Hâliyle uzmanlaşmadığı bir alanda piyasaya ürün sürmezler.

xDrive Akdeniz Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu

xDrive Akdeniz Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Sağa-sola, yukarı-aşağı ve ileri-geri hareketleri yapabilen kolçaklara sahip olan xDrive Akdeniz Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu, vücut yapısına uygun ergonomik tasarıma sahip. Uzun süreli oturum durumlarında ekstra yumuşatılmış oturum bölümü ile konfor sağlıyor. 

120 kiloya kadar dayanıklı özel tasarımı, bel ve boyun desteği sağlayan konforlu minderleri ve dayanıklı metal ayaklarıyla dikkat çekiyor.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Koltuk ile ayaklı ne kadar yorum yapsam az. Prime sayesinde ertesi gün geldi. Yarısı hemen hemen monte edilmiş geliyor, siz alt gövde kısmına bağlantısını, sırt kısmının koltuk yeri ile bağlantısını, yan kapakları, tekerlekleri ve amortisör bağlantısını yapıyorsunuz. Maksimum 30dk'lık iş. Alyen anahtarları içinden çıkıyor. Kurulum videoları YT'da mevcut ama gerek yok. Koltuğa gelince, bir yerli marka nasıl bu kadar kaliteli, sağlam ve iyi düşünülmüş bir ürün yapmış inanamadım. Ben deri modeller yerine orta ve sırt kısmı kumaş olan modeli tercih ettim terlemeyi önleme amaçlı. Kendi sırt desteğine ek olarak eski sırt desteğimi de koyunca resmen uzay mekiği kaptan koltuğu oldu. Kutudan çıkarırken babam Recarro'mu bu dedi öyle havalı ve iyi görünümlü. Çok da rahat, parasını sonuna dek hak ediyor. Geriye tamamen yaslanması, boyu yüksek olduğu halde ekstra daha fazla da yükselmesi, kolçakların ön,arka,yan,ileri, geri, yukarı, aşağı ne yön varsa gitmesi falan inanılmaz iyi. Home office çalıştığım için çok uzun saatler masa başında oturmam gerekiyor, sağlığınız her şeyden önemli. İyi ki almışım şu an kullandığım ilk 3 saat itibari ile resmen keyif içinde çalışıyorum. Eski koltuğumda kaliteliydi ama 1 saat sonra rahatsızlıklar başlıyordu bunda şu ana dek tık yok. Herkese öneririm, pişman etmez.

SteelSeries QcK Prism Destiny 2 Edition Oyun Fare Altlığı, 2 Bölge RGB Aydınlatma, Boyut XL (900 mm x 300 mm x 2 mm)

SteelSeries QcK Prism Destiny 2 Edition Oyun Fare Altlığı, 2 Bölge RGB Aydınlatma, Boyut XL (900 mm x 300 mm x 2 mm)

İstenmeyen hareketleri önlemek için kaymaz kauçuk altlık, maksimum kontrol için özel mikrofiber yüzey, yüksek ve düşük DPI ile izleme için optimize edilmiş olan SteelSeries QcK Prism Destiny 2 Edition Oyun Fare Altlığı, 1.299 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Kullanıcı yorumları:

Kumaş kalitesinin verdiği hissiyat, rgb aydınlatmasının netliği, malzeme işçilik kalitesi ve yazılım uyumluluğu bu ürünü ön plana çıkaran özellikleri.

SanDisk 16GB Ultra Flair USB 3.0 Flash Bellek

SanDisk 16GB Ultra Flair USB 3.0 Flash Bellek
  • 130 MB/sn’ye kadar okuma hızlarında yüksek hızlı USB 3.0 performans

  • Dosyaları sürücüye standart USB 2.0 sürücülerden daha hızlı aktarma

  • Şık, dayanıklı metal gövde

  • RescuePRO Deluxe veri kurtarma yazılımı indirme gibi özellikleri bulunuyor.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Bu fiyata alınabilecek en uygun usb 3.0 teknolojili flash bellek. Estetik olarakta tatmin edici.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın