Görüş Bildir
Haberler
FPS Aşıkları Buraya: Game Pass'teki En İyi İsimleri Sizler İçin Sıraladık

FPS Aşıkları Buraya: Game Pass'teki En İyi İsimleri Sizler İçin Sıraladık

Game Pass içinde barındırdığı onlarca oyunla oyun oynamak için en iyi alternatiflerden birisi. İster aksiyon olsun ister bulmaca, ister FPS olsun isterseniz de strateji, Game Pass'de kendi damak tadınıza göre bir şeyler bulmak oldukça mümkün. Peki bunlardan hangilerinin iyi ve oynanmaya değer olduğunu nasıl anlayacağız? Bu listemizde FPS hayranları için Game Pass'teki en başarılı FPS yapımlarını sıralayacağız.

Kaynak: https://gamerant.com/xbox-game-pass-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Atomic Heart

1. Atomic Heart

Atomic Heart, son zamanların en çok dikkat çeken ve oynanan FPS yapımlarından birisi. Hikaye anlamında size çok fazla şey sunmasa da özellikle atmosferi ve verdiği havası, bizi geleceğin parlak Rusya'sında çıkardığı yolculuk ve zevk veren oynanış mekanikleri ile Atomic Heart, Game Pass'in oynanmayı hak eden oyunlarından birisi.

2. High On Life

2. High On Life

Rick and Morty'nin en kilit isimlerinden Justin Roiland'ın yarattığı High On Life, günümüz FPS'lerinden biraz farklı. Ortada sürekli şakaların döndüğü ve Roiland'ın etkisinin sürekli hissedildiği High On Life, kendisiyle alay eden oldukça mizahi bir oyun. FPS türünde farklı işler deneyen yapımlara göz atmak istiyorsanız bakmanız gereken ilk isimlerden birisi High On Life.

3. Prodeus

3. Prodeus

Retro FPS'leri seviyor, eski Doom oyunları ayıla bayıla mı oynuyorsunuz? O zaman Prodeus tam da size göre. Prodeus eskinin FPS'lerini alıp bir yandan onların özelliğini korurken bir yandan da kendi kimliğiyle karma ediyor. Piksel piksel grafikleri, animasyonları ve oynanışıyla retro FPS'lere bir saygı duruşu sunan Prodeus, sizi çocukluğunuza geri götürecek.

4. Deathloop

4. Deathloop

Arkane'in elinden çıkan Deathloop, içinde oldukça ilginç mekanikler barındıran ve tamamlamak için etrafa mermi boşaltmaktan fazlasını yapmanız gereken sıra dışı bir yapım. Hapsolduğunuz zaman döngüsünde gün bitmeden hedeflerinizin hepsini teker teker indirmeli ve kendinizi bu durumdan kurtarmalısınız.

5. Metal: Hellsinger

5. Metal: Hellsinger

Metal: Hellsinger kelimenin tam anlamıyla bir ritim oyunu. Müzikle uyumlu şekilde ilerlediğinizde hasarınızın arttığı Metal: Hellsinger, adeta Doom ve Guitar Hero'nun bir birleşimi gibi. Sağlam mekanikleri, oynanışla uyumlu müzikleri ve hızlı temposuyla Hellsinger, metal müziklerden hoşlanan FPS severlerin bakması gereken bir oyun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doom Eternal

6. Doom Eternal

iD Software tarafından geliştirilen ve 2016 Doom'un devamı niteliğinde olan Doom Eternal, arcade bir FPS oyunundan aradığınız neredeyse her şeye sahip. Akıllıca dizayn edilmiş savaş mekanikler, silah çeşitliliği, insana gaz veren metal müzikleri ve iştah açan atmosferiyle Doom Eternal girip saatlerce iblis kesip rahatlayabileceğiniz bir yapım.

7. Kill It With Fire

7. Kill It With Fire

Örümceklerden nefret edip her denk geldiğinizde onları ezmek mi istiyorsunuz? Kill It With Fire hayallerinizin gerçeklikle buluştuğu oyun. Evinizi saran örümcekleri bulup onları avladığınız yapımda ister dinamit ister silah ister ateş isterseniz de shuriken kullanabilir, içinizdeki örümcek nefretini doya doya yaşayabilirsiniz.

8. Prey

8. Prey

Prey listemizdeki bir başka Arkane oyunu. Bu defa uzayda, bizi avlamak isteyen gizemli yaratıkların arasında hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Prey aklınızla ve gerçekçilikle oynayan ve atmosferiyle sizi dibine kadar ürküten bir korku oyunu. Prey'i oynarken sadece karşınıza çıkan düşmanlarla değil aklınızı ele geçirmeye çalışan delilikle de mücadele etmeye çalışacaksınız.

9. Rainbow Six Siege

9. Rainbow Six Siege

Bir FPS oyunları listesi yapıp Rainbow Six Siege koymasak ayıp olurdu. Game Pass aboneliği sayesinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Rainbow Six Siege, çok oyunculu bir FPS oyunu olarak neredeyse aradığınız her şeyi size sunan bir oyun. Taktiksel ve takım dayanışmasına önem veren yapısı, mekaniklerinin oturaklılığı ve dengelenmiş yapısıyla bu oyunu, çok oyunculu bir FPS arıyorsanız kesinlikle denemeniz gerekiyor.

10. Battlefield 1

10. Battlefield 1

Battlefield 2042'nin problematik çıkışı ve hala doğru düzgün bir şekilde oynanamamasından ötürü sağlam bir Battlefield deneyimi yaşamak isteyenlerin adresi hala Battlefield 1. Atmosferi, mekanikleri ve aksiyonu bol yapısıyla Battlefield 1'i arkadaşlarınızla deneyim edebilir, eğlencenin dibine vurabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın