Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray, Son Çeyrekte Maccabi'ye Direnemedi

Galatasaray, Son Çeyrekte Maccabi'ye Direnemedi

Fatih
02.04.2015 - 22:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Euroleague Top 16 E Grubu'nda Maccabi Tel Aviv'e konuk olan Galatasaray Liv Hospital, uzun süre başa baş götürdüğü maçı son çeyrekte kaybetti.

İsrail deplasmanına Sinan Güler ve Zoran Erceg'ten yoksun çıkan Galatasaray Liv Hospital, Maccabi Tel Aviv'e 81-72 mağlup oldu.

Galatasaray Liv Hospital ilk dakikalarda pota altını savunmakta zorlanırken, Maccabi'nin maçtaki ilk dört basketi de Brian Randle'ın smaçlarından geldi. Fark bir ara ev sahibi ekip lehine sekiz sayıya kadar çıktı. Ancak Galatasaray Liv Hospital çeyreğin son bölümünde ikisi Ender Arslan'ın elinden olmak üzere yay gerisinden üç isabet buldu ve ilk 10 dakika 23-23 sona erdi.

İkinci çeyreğin başında Justin Carter'ın üçlüğüyle dört sayı öne geçen sarı kırmızılılar, periyodun ilerleyen bölümlerinde üstünlüğü tekrar rakibine kaptırdı. Maccabi farkı bu kez beş sayıya kadar yükseltti, fakat Nikolov'un üçlüğü ve Kerem Gönlüm'ün üst üste dört sayısıyla Galatasaray Liv Hospital skora tutunmayı başardı. İlk yarı 43-42 Maccabi üstünlüğüyle geçildi.

Hücumda zorlandığı üçüncü çeyreği 11 sayı ile tamamlayan Galatasaray Liv Hospital, son 10 dakikaya 58-53 geride girdi. Çeyreğe iyi başlayan Galatasaray, 58-58'de skoru eşitledi. Ancak geri kalan bölümde oyuna ağırlığını koyan Maccabi farkı arttırdı ve salondan galip ayrıldı.

Maccabi galibiyet sayısını sekize çıkarırken, üst üste 10. yenilgisini alan Galatasaray Liv Hospital iki galibiyette kaldı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/eur...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0