Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray, Madrid’den Fark Yedi

Galatasaray, Madrid’den Fark Yedi

Fatih
06.03.2015 - 21:33 Son Güncelleme: 06.03.2015 - 21:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Liv Hospital, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Real Madrid'e 107-71 yenildi.

Galatasaray Liv Hospital, EuroLeague Top 16 E Grubu dokuzuncu maçında evinde Real Madrid'e 107-71 mağlup oldu. Sarı kırmızılılar böylece gruptaki yedinci yenilgisini aldı.

İki takımın da hücumda etkili olduğu ilk çeyrek 24-20 Real Madrid üstünlüğü ile sona erdi. İkinci çeyrekte vites arttıran İspanyol ekip, soyunma odasına 57-34 önde gitti.

Üçüncü çeyrekte farkı daha da arttıran Real Madrid, son periyota 77-59'luk avantajla girdi. Son çeyrekte de farkı koruyan konuk ekip salondan 107-71 galip ayrıldı.

Kaynak: AA

Kaynak: http://www.mackolik.com/News/NewsDeta...

Galatasaray Taraftarından Yönetime Tepki

Galatasaray Taraftarından Yönetime Tepki
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaraylı taraftarlar, THY Euroleague 9. maçında Real Madrid ile karşılaştıkları Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 'Yönetim dışarı' tezahüratında bulundu.

Basketbolda ödeme sıkıntısı yaşayan ve başta Carlos Arroyo olmak üzere birçok yıldızını kaybeden Galatasaray 'da tribünlerin sabrı taştı! Sarı Kırmızılı taraftarlar, Real Madrid ile oynanan THY Euroleague Top 16 E Grubu 9. maçında'Yönetim dışarı' tezahüratında bulundu. Taraftarlar, takımın yıldız ismi Arroyo'nun da ödemeleri yapılmadığı için takımdan ayrılması sonrası çıkılan Real Madrid maçında yönetimi protesto etti.

Maçın başlarında 'Yönetim uyuma, basketbola sahip çık' diye bağıran taraftarların tepkisi, fark açıldıkça arttı ve 'Yönetim dışarı' diye tezahürat yaptı. Bu önemli karşılaşmayı Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Sarıkaya ve Ural Aküzüm protokol tribününden izledi.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/03/06/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0