Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Çocuklara Özel Tribün

Galatasaray'dan Çocuklara Özel Tribün

Galatasaray kulübü, 2016-17 sezonu için çocuklara özel bir tribün ayırdı ve kombine kartları satışa sundu. 8-14 yaş arası çocukların faydalanabileceği tribünde çocuklara birçok avantaj sağlanacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre çocuklar, kendilerine ait özel tribünde ağırlanacak; karşılaşma öncesi ve sonrası kendilerine ayrılan eğitim ve eğlence alanlarında hoşça vakit geçirecek. 15 Temmuz'dan itibaren satışa çıkacak olan kombine kartların fiyatı ise 999 TL.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

'2016-17 sezonu için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Doğu Alt tribünde özel olarak oluşturulan GSStore Çocuk Tribünü Aslan Parçalarını bekliyor! Aslan Parçaları 2016-17 sezonunda kendilerine ait özel tribünde ağırlanacak; karşılaşma öncesi ve sonrası kendilerine ayrılan eğitim ve eğlence alanlarında hoşça vakit geçirecek. Aslan Parçaları özel yemek menüleriyle ve ikramlarla tribünde ağırlanacak; aktiviteler ve hediyelerle keyifli vakit geçirecekler. Kısacası bu tribünün tek sahibi Aslan Parçaları!'

Kulüp tarafından 999 TL olarak belirlenen kombinenin yanında kart sahibi olan çocuklara tribün montu, atkı, bere, t-shirt ve bayrak verilecek.

Galatasaray kulübü, bu hizmeti 8-14 yaş arası çocuklar için uygulayacak. Aynı zamanda ebeveynler de en az 1 çocukla olmak şartıyla aynı fiyattan kombine kart alabilecek ve çocuğuyla birlikte tribüne girebilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın