Görüş Bildir
Haberler
Futbolda Messi, Sosyal Medyada Cristiano Ronaldo Kral

Futbolda Messi, Sosyal Medyada Cristiano Ronaldo Kral

Altın Top Ödülü'nü Lionel Messi'ye kaptıran Cristiano Ronaldo, sosyal paylaşım sitelerinde toplam 193 milyonluk hayran sayısıyla açık ara farkla zirvede yer aldı. Ronaldo'nun sosyal medyada 193 milyon takipçisi bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FIFA Altın Top (Ballon d'Or) Ödülü'nü Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'ye kaptıran Real Madridli Cristiano Ronaldo, sosyal paylaşım sitelerinde ise açık ara farkla ilk sırada yer alıyor.

Sosyal medyada popülerliğini her geçen gün artıran Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, sosyal paylaşım siteleri FacebookTwitter ve Instagram'daki toplam hayran sayısını yaklaşık 193 milyona çıkararak bu alanda tüm sporcular arasında ilk sırada yer alıyor.

Facebook'ta 108 milyon 847 bin, Instagram'da 44,2 milyon, Twitter'da ise 39,8 milyon hayranı bulunan Portekizli golcü, spor camiasında tüm rakiplerine açık ara fark atarak zirvede yer almaya devam ediyor.

FIFA Altın Top Ödülü'nün 5. kez kazanan en yakın rakibi Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi ise Facebook'ta 82 milyon 177 bin, Instagram'da ise 33,6 milyon hayran kitlesiyle Ronaldo'nun bir hayli gerisinde bulunuyor.

Facebook'un diğer öne çıkan sporcuları arasında ise Messi'nin dışında bu yılın Altın Top Ödülü adayları arasında yer alan Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar (54 milyon 778 bin) ile yeşil sahalardan emekliye ayrılmasına rağmen popülerliğini sürdüren İngiliz eski yıldız futbolcu David Beckham (54 milyon 35 bin) yer alıyor.

Mesut Özil Sıralamada Devleri Zorluyor

Mesut Özil Sıralamada Devleri Zorluyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Real Madrid'den Arsenal'a 50 milyon avro bonservis bedeli karşılığında 2013 yılında transfer olan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil de sosyal paylaşım sitelerinde toplam 45 milyona yaklaşan hayran kitlesiyle göze çarpıyor.

Süper Lig'in Gözdesi Van Persie

Süper Lig'in Gözdesi Van Persie

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Robin van Persie, Facebook'ta 15 milyon 189 bin, Twitter'da 7 milyon 705 bin, Instagram'da ise 3 milyon kişiye ulaşarak toplamda 25 milyonun üzerinde takipçiyle Spor Toto Süper Lig'in en gözde ismi oldu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
19
10
5
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın