Görüş Bildir
Haberler
Futbol Efsanesi Johan Cruyff Barcelona'da Anıldı

Futbol Efsanesi Johan Cruyff Barcelona'da Anıldı

Barcelona Kulübü yöneticileri, teknik ve futbolcu kadrosu ile Cruyff ailesi, 24 Mart'ta vefat eden futbol adamı Johan Cruyff anısına Nou Camp Stadı'nda açılan taziye köşesini ziyaret etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Johan Cruyff'un oğlu Jordi Cruyff, düzenlediği basın toplantısında 'Barcelona, Ajax ve Hollanda Milli Takımı onun futboldaki 3 büyük aşkıydı. Babamın, yöneticilerle arasının kötü olduğunu hepimiz biliyoruz ama taraftarlara ve futbol dünyasında çalışan herkese çok büyük sempatisi vardı. Herkese şimdiye kadar gösterdiği sevgiden ve saygıdan dolayı çok teşekkür ederiz.' şeklinde konuştu.

Babasının birçok insana esin kaynağı olduğunu belirten Jordi, 'Burada olsaydı çok büyük gurur duyardı. Biz insanların gösterdiği tepkiden, duygusallığından, heyecanından dolayı çok mutluyuz. Dünyanın birçok yerinde yapılan anma törenleri için herkese teşekkürler.' dedi.

Jordi ayrıca, 'Son aylarda Barcelona ve Cruyff arasında bir kucaklaşma oldu. Geç oldu ama oldu.' diyerek, Barcelona'nın son iki kulüp yönetimi ile babası arasında yaşanan anlaşmazlığın Johan Cruyff'un ölümünden önce tatlıya bağlandığını ifade etti. 

Yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek 68 yaşında vefat eden Cruyff'un, 2 Nisan Cumartesi günü Barcelona ve Real Madrid takımları arasında oynanacak lig maçında da Nou Camp Stadı'nda anılacağı bildirildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın