Görüş Bildir
Haberler
Fulya Zenginer Sosyal Medyadan Paylaştı! Bebeğinin Cinsiyeti Ne?

Fulya Zenginer Sosyal Medyadan Paylaştı! Bebeğinin Cinsiyeti Ne?

Küçük Kadınlar dizisi ile adını duyuran Fulya Zenginer, Kuntay Tarık Evren ile mutlu evliliğini bebekle taçlandırmaya hazırlanıyor. Fulya Zenginer, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Zenginer, paylaşımına 'Veeee... Kız mı demiştiniz Erkek mi?' notunu ekledi. Peki, Fulya Zenginer bebeğinin cinsiyeti ne? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2019 yılında Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturan Küçük Kadınlar'ın asi kızı Fulya Zenginer, geçtiğimiz ekim ayında bebek beklediklerini duyurdu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Zenginer, bebeğinin cinsiyetini sosyal medyadan duyurdu. Peki bebeğin cinsiyeti ne?

Fulya Zenginer Bebeğinin Cinsiyeti Ne?

Fulya Zenginer  Bebeğinin Cinsiyeti Ne?

Eşi Kuntay Tarık Evren ile kamera karşısına geçen Zenginer, 'Kız mı, erkek mi?' yazan balonu patlattı. Ünlü çift, erkek bebek beklediklerini öğrenince büyük sevinç yaşadı.

Zenginer, eşiyle en mutlu anını Instagram hesabından paylaştığı video ile takipçilerinin beğenisine sundu. Çiftin paylaşımı büyük ilgi gördü.

Sosyal medya kullanıcıları, 'Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah', 'Sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza alin... Çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah' ve 'Sağlıkla gelsin bebiş' yorumlarında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın