Görüş Bildir
Haberler
Friends Dizisinin Sevilen Karakteri Gunther Hayatını Kaybetti! James Michael Tyler Kimdir?

Friends Dizisinin Sevilen Karakteri Gunther Hayatını Kaybetti! James Michael Tyler Kimdir?

dila bahar
25.10.2021 - 14:35

Friends dizisinde garson rolünde olan Gunther'ı canlandıran James Michael Tyler hayatını kaybetti. James Michael Tyler'a dördüncü seviye prostat kanseri teşhisi konmuştu. Peki, James Michael Tyler kimdir? İşte James Michael Tyler hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesi bulunan Friends dizisi hayranlarını üzen bir haber geldi. 1994-2004 yılları arasında yayınlanan fenomen dizide Gunther karakterini canlandıran James Michael Tyler kansere karşı verdiği mücadelede yenik düştü.

'Gunther Daima Yaşayacak'

'Gunther Daima Yaşayacak'

Friends dizisinde Central Perk isimli kafede garsonluk yapan Gunther rolü ile sevenlerinin beğenisin toplayan oyuncu James Michael Tyler, 4.seviye prostat kanseri yüzünden 59 yaşında hayatını kaybetti. Tyler'ın pazar sabahı Los Angeles'taki evinde öldüğü duyuruldu. Menajerinin yaptığı açıklamada, 'Onunla bir kez tanıştıysanız, ömür boyu arkadaşınız olmuştur' ifadesi yer aldı. Ölüm haberini, Friends dizisinin yapımcısı olan Kevin Bright Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Bright, 'James Michael Tyler, Gunther'ımız dün gece hayatını kaybetti. O, son günlerini insanlara yardım ederek geçiren inanılmaz biriydi. Tanrı seni korusun James, Gunther daima yaşayacak' dedi. 2018 yılından beri prostat kanseri ile mücadele eden ünlü oyuncu Tyler, bu süreçte kendisi gibi bu hastalığı yaşayan insanlara moral vermek için cesurca kendi kanser hikayesini paylaşmıştı. İnsanların prostata yönelik test yaptırması için kampanyalar yürüttüğünü de aktardı. Friends dizisinde Gunther karakterine hayat veren Tyler, dizide Central Perk isimli kahvecide bir garsonu canlandırıyordu. Gunther, dizi boyunca Jennifer Aniston'ın oynadığı Rachel karakterine aşıktı.

James Michael Tyler Kimdir?

James Michael Tyler Kimdir?

James Michael Tyler, 28 Mayıs 1962'de Greenwood, Mississippi'de beş çocuğun en küçüğü olarak dünyaya geldi. Amcasının adını aldı. Tyler'ın memleketi Winona, Mississippi'ydi 10 yaşındayken geçmişte ABD Hava Kuvvetlerinde kaptan olan babası, 11 yaşındayken de annesi hayatını kaybetti. 12 yaşındayken Tyler, kız kardeşiyle birlikte yaşamak için Güney Carolina, Anderson'a taşındı.1982'de Anderson Koleji'nden (şu an Anderson Üniversitesi ) iki yıllık bir dereceyle ve Clemson Üniversitesi'nden 1984'te jeoloji derecesi ile mezun oldu. Clemson'da geçirdiği süre boyunca, Clemson Players adlı öğrenci tiyatro grubunun bir üyesiydi. Bu deneyim, bir aktör olma konusundaki ilgisini arttırdı. Tyler, 1987 yılında Georgia Üniversitesi'nden Güzel Sanatlar Yüksek Lisans derecesini aldı.1988'de Los Angeles'a taşınan Tyler, Fat Man and Little Boy filminde yapım asistanı oldu ve film editör yardımcısı oldu. Lili Claire Vakfı ve AIDS Projesi LA hayır kurumlarını destekledi. Tyler , ölümüne kadar Hollywood'da yaşadı. 1994'ten 2004'e kadar James Michael Tyler, sitcom Friends'te Gunther'i canlandırdı. Gunther, Central Perk'te Jennifer Aniston'ın canlandırdığı Rachel Green'e karşılıksız aşkı olan bir kafe çalışanıydı. Bu, Friends'in 236 bölümünün 148'inde yer alan on yıllık bir kariyer getirerek dizinin en sık görünen yinelenen karakter oyuncusu oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın