Görüş Bildir
Haberler
Friends Dizisinden Bir Hayat Dersi! Efsane Bölümde Anlatılan 7 Erojen Bölgeyi Yakından Tanıyalım

Friends Dizisinden Bir Hayat Dersi! Efsane Bölümde Anlatılan 7 Erojen Bölgeyi Yakından Tanıyalım

R.G.
22.12.2020 - 11:42

Friends hayranları Monica’nın efsanevi “Seven!” çıkışını hatırlayacaktır. Bilmeyenler ya da tekrar izlemek isteyenler için hangi bölümde olduğunu hatırlatalım. Bu replik 4. sezon 11. bölüm olan “The One With Phoebe’s Uterus”da geçiyor. Chandler, Monica ve Rachel’dan kız arkadaşını yatakta mutlu etmek için yardım istiyor. Monica Chandler’a 7 favori erojen bölgesini anlatıyor ve efsanevi Monica repliği ortaya çıkıyor.

'Küçük bir 1 ile başlayabilirsin... iki... bir iki üç... üç... beş... dört... üç iki... iki... iki dört altı... iki dört altı... dört... iki... iki... dört yedi... beş yedi... altı yedi... yedi, yedi, yedi, yedi, yedi, yedi, yedi, yedi, yedi!'

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Kulaklar

7. Kulaklar

Partnerinizin kulaklarını küçük parmak hareketleriyle okşayabilir ya da dilinizi kullanabilirsiniz. Kulak memesini uyararak 7 adımlık bu yolun ilk kıvılcımını atmış olacaksınız.

6. Boyun

6. Boyun

Partnerinizin hoşlandığı şekilde nazik ya da sert hareketlerle boyunda keşfe çıkabilirsiniz. Boynun arkası hassas olduğu için gıdıklanmalara sebebiyet verebilir. Ancak denemeden keşfedemezsiniz.

5. Dudaklar

5. Dudaklar

Bulundurduğu serbest sinir uçları sebebiyle en ufak dokunuşu bile algılayabilecek bölgelerden biri dudaklar. Nazik bir öpücükle beyinden çeşitli hormonların salınmasını ve duygu değişimlerini tetikleyebilir, diğer erojen bölgelerin uyarılmasının ilk kıvılcımlarını atabilirsiniz.

4. Göğüs ve göğüs uçları

4. Göğüs ve göğüs uçları

Göğüs uçlarına dokunmak beyinde klitoris ve vajinaya dokunmakla aynı bölgeleri uyarır. Dikkat edilmesi gereken nokta nazik bir şekilde ve partnerinizin neyi sevdiğini anlayarak yaklaşmak. Aksi takdirde bütün çabanız boşa gidebilir.

3. İç bacak

3. İç bacak

Diz arkasıyla birlikte iç bacakta da birçok sinir ucu bulunuyor. Bu da bu bölgeyi vücuttaki en hassas bölgelerden biri haline getiriyor. Hafif dokunuşlar ve öpücüklerle partnerinizi mutlu edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Klitoris

2. Klitoris

8000 adet sinir ucuyla vücuttaki en özel zevk bölgelerinden biri olan klitoris Monica’nın listesinde elbette önemli bir yer tutuyor. Zevk almanın ve orgazma ulaşmanın yolu klitorisin uyarılmasından geçiyor.

1. Vajina

1. Vajina

Ve nihayet... En erojen aynı zamanda en hassas bölge. Acele etmeyin ve yaratıcı olun!

Herkesin sevdiği/sevmediği şeyler ve hassasiyetleri birbirinden farklıdır. Monica’nın efsanevi tarzını denemesi bedava. Ancak siz yine de içgüdülerinize ve partnerinize kulak vermeyi ihmal etmeyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
9
5
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tutku Bodrumlu

şunu keşke dizideki sayılara göre yapsaydınız mesela 7 aslında burdaki sayılara göre 1