Görüş Bildir
Haberler
Formula 1 Öncesi İstiklal Marşımızı Okuyan Göksel, Performansıyla Alkış Topladı!

Formula 1 Öncesi İstiklal Marşımızı Okuyan Göksel, Performansıyla Alkış Topladı!

Bugün İstanbul'da gerçekleşen Formula 1 Türkiye Grand Prix'si öncesinde şarkıcı Göksel, İstiklal Marşı'mızı seslendiren isim oldu. Göksel'in İstiklal Marşımızın ilk iki kıtasını okuduğu performansı, büyük alkış ve beğeni topladı.Sosyal medya kullanıcıları ve bazı spor spikerleri yaptıkları paylaşımlarda beğenilerini dile getirirken, çoğunluk Göksel'in çok doğru bir tercih olduğu yorumunda bulundular. İşte ayrıntılar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün İstanbul'da gerçekleşen Formula 1 Türkiye Grand Prix'si öncesinde şarkıcı Göksel, İstiklal Marşı'mızı seslendiren isim oldu. Göksel'in İstiklal Marşımızın ilk iki kıtasını okuduğu performansı, büyük alkış ve beğeni topladı.

Sosyal medya kullanıcıları ve bazı spor spikerleri yaptıkları paylaşımlarda beğenilerini dile getirirken, çoğunluk Göksel'in çok doğru bir tercih olduğu yorumunda bulundular.

Göksel Kimdir?

Göksel Kimdir?

25 Kasım 1971 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Şarkıcı Göksel aslen Elazığlıdır. Tam adı Göksel Demirpençe'dir.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Felsefe bölümünde tamamladı. Üniversite öğrencisi olduğu yıllarda müzikle ilgilenmeye başladı.

1992 yılından itibaren birçok orkestrada solistlik yaptı. 1995 yılında müzisyen Onno Tunç ile tanışmasıyla birlikte müzik kariyerinde ilk albümünü yayınladı. Aynı yıl Sezen Aksu'nun orkestrasında vokalist olarak görev aldı.

İlk albümü 'Yollar' 1997 yılında yayınlandı. Albüm ağırlıklı olarak kendi bestelerinden oluşuyordu. Albümün ses getiren ilk parçası 'Sabır' oldu.

Şarkı Göksel'in teatral yorumu ve Yavuz Çetin'in gitar solosuyla beraber, deneysel tatlar içeren video klibiyle de müzikseverlerin beğenisini kazandı.

İkinci albümü 'Körebe', 2001 yılında piyasaya çıktı. Bu albümde yer alan 'Depresyondayım' şarkısı geniş kitlelerce beğeni topladı.

Göksel, 2003 yılında 'Söz Ver', 2005 yılında 'Arka Bahçem', 2007 yılında 'Ay'da Yürüdüm', 2009 yılında 'Mektubumu Buldun mu?', 2010 yılında 'Hayat Rüya Gibi', 2012 yılında 'Bende Bi' Aşk Var', 2015 yılında 'Sen Orda Yoksunu' albümleriyle müzikseverlerle buluştu.

Göksel, dijital platformda yılın en çok indirilen şarkısı 'Acıyor' ile Altın Kelebek, Avrupa Gazeteciler Derneği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 'En İyi Pop Kadın Sanatçı' ödüllerine layık görüldü. 2013 Türkiye Video Müzik Ödüllerin'de 'En İyi Kadın Şarkıcı' ödülünü aldı.

1971 doğumlu olan Göksel Demirpençe, 2021 yılı itibarıyla 50 yaşındadır.

2002-2007 yılları arasında besteci Alper Erinç ile evli kaldı.

Göksel Demirpençe 1.62 metre boyunda, 56 kilo ve yay burcudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
CONALL

Ana Göksel mi okumuş?

Söyledim gitti

Göksel'in burcu yerine habere konu olayın videosunu koysaydın bari:)

Burak Zaza

Vatan kurtuldu dağılın