Görüş Bildir
Haberler
Forma Sahibini Yansıtır: 11 Örnekle Forma Numarasına Göre Futbolcuların Karakter Analizi

Forma Sahibini Yansıtır: 11 Örnekle Forma Numarasına Göre Futbolcuların Karakter Analizi

Fulin
18.02.2018 - 02:06

Forma numarasıyla özdeşleşmiş futbolcuları hatırladınız, değil mi? Çünkü forma numarasının cidden futbolcunun karakteri ile doğrudan ilişkisi var. Bu noktada yaptığımız tespitler ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 Numara

1 Numara

Genelde ortası yoktur. Ya mükemmel oynar efsane olur, ya da bol gollü bir hezimetin ardından günah keçisi. Ama herkes tarafından sevilir ve saygı görür.

2 Numara

2 Numara

Savunmada 'top geçer adam geçmez' mottosunun yaratıcısıdır. Sağ bekte güven verir. Gerektiğinde röveşata ile kendi kalesine gol atarak efsane kategorisine yükselir.

3 Numara

3 Numara
fourfourtwo.com.tr

Sol çizgide dur durak bilmeden 90 dakika koşar. Kayarak müdahalenin kitabını yazmıştır. Büyük bir başarı ile son çizgiye getirdiği topu çoğu zaman ortalayamadan bırakır, gelir.

4 Numara

4 Numara

Defansın ortasında emniyet subabıdır. Herhangi bir mevkide sorun olduğu zaman düşünmeden teknik adamların jokeri olarak sahaya çıkar. Sahada efendilik nasıl olur dersini verir.

5 Numara

5 Numara

Takımın bel kemiğidir. Güven sembolüdür ve kazanmak için her şeyi yapar. Ayrıca oyuncular arasında ağırlığı vardır, yüksek saygı görür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 Numara

6 Numara

Topa vurdu mu engel tanımaz. Üstün fiziği ile hem defansı, hem hücumu yönlendirir. Onu yıkabilen varsa bilin ki karşı takımın 6 numarasıdır.

7 Numara

7 Numara
fourfourtwo.com.tr

Forvet hattının en güvenilen adamıdır. Tek vuruşların ustası, markaj yapan savunmacıların da en büyük belasıdır.

8 Numara

8 Numara

Teknik ve saha görüşünün bir arada olduğu oyuncudur. Uzaktan isabetli şutlarının yanında attığı ara paslar rakip takımların canını yakar.

9 Numara

9 Numara

Gole en yakın ismi mi sordunuz? Kendisi tam olarak burada. Tüm maç boyunca ortada gözükmez ama ona en ihtiyaç duyulan anda ortaya çıkar ve tek vuruşu ile her şeyi değiştirir. Ona kızılmaz ve her zaman en iyi şekilde hatırlanır.

10 Numara

10 Numara

Takımın en yeteneklisi ve en büyük yıldızıdır. Yaptığı inanılmaz hareketler ile oyunun seyrini değiştirir. Golü atar, şampiyonluğu getirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11 Numara

11 Numara

Zekanın, hırsın ve öldürücü vuruşların adamıdır. Takımının vazgeçilmez neferi ve unutulmaz gollerin altına imzası olandır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
16
6
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın