Görüş Bildir
Haberler
Football Manager 2015'in Özellikleri

Football Manager 2015'in Özellikleri

Yiğit AKSÜT
11.10.2014 - 13:50 Son Güncelleme: 11.10.2014 - 15:32

Football Manager 2015'İn Özellikleri

Menejerlik oyunları dediğimiz de aklınıza tek gelen Football Manaer 2015, rakipsizliğin ortamında kafasına göre oyun çıkartıp saçmalamaya devam ediyor. Yeni özellikler gelmiş oyuna baktığımız da aslında garip bir heyecan sardı beni, Football Manaer 2015 ‘ te çünkü bu kadar iyi bir iyileştirme beklemiyordum.

Football Manaer 2015 Kasım ayı içerisinde piyasada ki yerini alacak. Tam çıkış tarihi olarak da tarihini seçmişler. Ön sipariş ile alırsanız oyunu eğer Football Manager 2015’e 2 haftadan önce erişme imkanız olacak.

Oyun motorun da her zaman olduğu gibi yine değiştirmişler. Balon haber gibi her sene oyun motoru değişiyor. Biraz daha gerçekçi olmuş diyebilirim. Fakat bunu da asıl olarak oynayınca göreceğiz o kadar defans yapıp tek atakla gol yemek can sıkıyordu. Football Manager 2015’de oyunculara hareket sensörü koyulmuş ve o şekilde oyun motorunu geliştirmişler. Zaten popüler bir uygulama olduğu için bunlara alışığız.

Kalecilerin üstünde uzun bir uğraş verdiklerini söylediler, ayrıca güzel bir özellik olarak yedekler arasında ısınan oyuncular, ambulanslar ve daha nicesi oyuna eklenmiş. Basın toplantısı, oyuncular ile birebir konuşmalar, antrenmanlar sistemleri de değişiklikten nasibini aldığını söyleyebiliriz.

Bakalım yeni FM 2015 nasıl olacak, sizin de görüşleriniz varsa alttan yorumlayabilirsiniz.

Benefitdo.com

Kaynak: http://www.benefitdo.com/football-man...
İçeriğin Devamı Aşağıda

#FM15 New Features Video [Out November 7th]

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın