Görüş Bildir
Haberler
Flörtünüze İlk Mesajı Attıktan Sonra Yapmamanız Gereken 13 Kusurlu Hareket

Flörtünüze İlk Mesajı Attıktan Sonra Yapmamanız Gereken 13 Kusurlu Hareket

Guru
16.06.2015 - 15:46 Son Güncelleme: 16.06.2015 - 17:20

'Hayatımın aşkı', 'Bu sefer doğru insanı buldum', 'İyi ki tanıştırmışsınız bizi yaa' diyeceğiniz o insanla telefon numaraları alıp verildi. Sıra geldi fasulyenin faydalarına derken ilk mesajı attınız ve o gergin süreç başladı. Daha flört döneminde başlamadan biten bir hikayeniz olmasını istemiyorsunuz, aşağıda anlattıklarımızı kesinlikle yapmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Durmadan last seen’i kontrol etmek

Mesajı yolladığınız ilk andan itibaren elinizden telefonu düşürmez ve durmadan flörtünüz ne zaman online olduğunu, online olup size cevap yazıp yazmadığını bakarsanız yandı gülüm keten helva.

2. Mavi tık oldu cevap yazmıyor hemen bir tane daha yazayım mı diye düşünmek

2. Mavi tık oldu cevap yazmıyor hemen bir tane daha yazayım mı diye düşünmek

Şimdi sakin olun ve telefonu görüş mesafenizden uzağa koyun. Arka arkaya nefessiz mesajlar atarsanız karşı tarafı anında kendinizden bezdirir ve hatta nefret dahi etmesine sebebiyet verebilirsiniz.

3. Aynı mesajı belki de gitmemiştr diye ikinci kere göndermek

Hayır mesajınız karşı tarafa iletildi ve hatta kendisi bu mesajı okudu bile. Şimdiki akıllı telefonlar varolan mesaj hatasını anında size haber verirler. Bu yüzden sakın ola aynı mesajı 'herhalde ulaşmadı ya bir daha atayım' düşüncesiyle göndermeye kalkmayın.

4. Belki telefonu çekmiyordur diye nerede olduğunu araştırmaya başlamak

Aklınıza gelen felaket senaryoları bir yana hemen nerede ve kimlerle olduğunu bulmaya çalışmak için o sosyal ağ benim, öbür check-in senin gezmeye başlamayın; sadece sakin olun.

5. Kesin başka biri var diye düşünmeye başlamak

Anında karalar bağlamak, hayatında başka biri var veya beni oyalıyor, kim bilir nerelerde fink atıyor diye düşünmek, sizi tansiyonun hastası yapar; canınıza yazık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seneler öncesinden kalan özel numaradan arama çakallığına başvurmak

Yapmayın; kendinizi rezil rüsva etmeyin. Henüz mesaj atalı 7 dakika oldu ancak siz internette 'Nasıldı bu özel numaradan çaldırma şeysi yaa' diye arama yapıyorsanız vay halinize.

7. Yanında olabileceği muhtemel arkadaşlarına sebepsiz yere mesajlar yağdırmak

Telefon rehberini açıp yanında olabileceği muhtemel arkadaşları gözünüze kestirdiniz. Belki de aylardır konuşmadığınız ortak arkadaşlarınıza durup dururken 'Naber :)' mesajları göndermek bir süre sonra foyanızı kabak gibi ortaya çıkartır; bizden söylemesi.

8. Mesajlardaki saçmalığı örtmek için 'Aaa ben arkadaşa atıyordum bunu ya pardon' yazmak

static.thefrisky.com

Kendiniz bir türlü durduramayıp arka arkaya attığınız mesajlarda abarttığınızı fark ettiniz; ne güzel. Ancak şimdi de durumu kurtarmaya çalışmak pahasına olayı daha da berbat edecek mesajlar atmaya başlamayın sakın; gerekirse yakınınızdaki insana söyleyin ellerinizi bağlasın.

9. 'Ama ben senden hoşlanıyordum ama bu şekilde olmaz ki...' demek

Geçmiş olsun en büyük hatalardan birini yaptınız. Karşı tarafın çok acil veya önemli bir işi olduğunu göz ardı ederek sadece size cevap vermediğini düşünme hatasına düşmek bir yana, bir de delirme mesajlarınızı hoşlanma bahanesinin arkasına sığınarak açıklamak; olacak iş değil!

10. Yaptığının farkına varıp durumu kurtarmaya çalışırken şakaya vurmak

Karşı tarafın tüm bu mesajları gördüğünde size dair düşüncelerini değiştirmeye çalışmak için gerek random gülüşler, gerekse de utanan maymunlu emojiler göndererek durumu kurtarmaya çalışmanın henüz işe yaradığı görülmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aniden gelen cevap karşısında mutluluktan delirdiğini belli etmek

Aslında sadece yarım saat kadar bir bekleme süresinde ne kadar da abarttığınızı düşünmenize vesile olan 'Pardon ya uyuyakalmışım' benzeri bir mesaj sizi mutluluktan çıldırtır ancak OLLEY BEEE CEVAP ATTIN NİHAYET OHH tarzı bir cevap vermek olayı iyice sarpa sardıracaktır.

12. Durumu kurtarmaya çalışırken gittikçe sıvamak

Flört mesajları normal seyrine girdiğinde tekrar tekrar konuyu açmak size negatif puana mal olacaktır. O yüzden o çılgın mesajları unutmuş gibi yapın ve her şey yolundaymış gibi davranın.

13. 'O zaman hemen görüşelim de bana kendini affettir' demek

Her şey yolunda giderken bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... Karşı tarafın bir hata yaptığını ona kabul ettirmeye çalışmak bir yana tekrar görüşme bahanesi olarak bunu öne sürmek size hiç yakışmaz.

Siz iyisi mi mesajını atın, derin derin nefes alın ve mutlu anlarınıza dair hayaller kurarken telefondan uzak durun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
48
29
17
17
12
11