Görüş Bildir
Haberler
Fiziksel Özelliklerine Göre Sana En Çok Yakışacak Rengi Söylüyoruz!

etiket Fiziksel Özelliklerine Göre Sana En Çok Yakışacak Rengi Söylüyoruz!

miray soysal
16.06.2022 - 13:36

Herkesin üzerinde çok iyi duran bir rengi vardır çünkü renkler farklı insanlarda farklı etkiler yaratır. Bu test ile fiziksel özelliklerine göre sana en çok yakışacak rengi söylüyoruz.!

 O zaman; seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Saç rengin?

4. Göz rengin?

5. Ten rengin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Saçlardan devam: Saçlarının normal şekli nasıl?

7. Son olarak, çillerin var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Cıvıl cıvıl renkler; Mavi, yeşil ve pembe!

Maviler, yeşiller sende harika duracaktır. Pembenin her tonu hatta morlar bile senin için idealdir. Gri tonlarına da dolabında yer verebilirsin. Ten rengin açık olduğu için sarı ve sarının her tonundan kesinlikle uzak durmanı öneriyoruz. Krem rengi, bej ve beyazın tonlarından da kaçınmalısın. Çünkü çok açık renkler seni solgun gösterecektir.  Makyaj yaparken de gümüş ve mavi renkleri tercih edebilirsin.

Kırmızı, Bej rengi ve tonları!

Esmer tenli ve koyu saçlı olduğun için hemen hemen  tüm renklerdeki giysileri iyi taşıdığını söyleyebiliriz. Girdiğin ortamda biraz dikkat çekmek istersen kesinlikle beyaz ya da kırmızı gibi koyu ten renginle kontrast oluşturacak renklerden faydalanabilirsin. Dikkat etmen gereken, sana uymayacak renkler sarımsı tonlardır. Bronz ve bej tonları makyaj sana çok yakışacaktır. Altın renkli aksesuarları da kullanmayı tercih edebilirsin!

Mavi ve Lila!

Sana en çok yakışacak,  ten ve saç rengine en iyi uyumu sağlayacak renklerin başında mavi ve lila geliyor. Bu renkleri kıyafet seçimi yaparken ön planda tutsan iyi olur :) Pembe ve açık mavi tonlarını da günlük hayatında kullanmaya mutlaka yer vermelisin. Çünkü bu tonlar seni ışıl ışıl ve parlak gösterecektir. Yeterince kontrast olmayan pastel renkler seni daha solgun gösterecektir. Kahverengi ve bej gibi renklerden uzak durman gerekebilir. Makyaj yaparken kahverengi gibi pastel renkler yerine daha sıcak renkleri tercih edebilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
95
49
38
14
13
11
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Mavi ve Lila

cansu ersan

Mavi ve Lila!

cansu ersan

Ama ben siyah mavi yeşil renklerini seviyorum

Tülin

Pembe, mavi ve yeşil, cıvıl cıvıl renkler🙄 mavi ve yeşil tamam ama pembe mi😒 siyah de, kahverengi de, ama pembe deme bana, hiç sevmem👎