Görüş Bildir
Haberler
Fiyatlar Almış Başını Gidiyorken Ucuza Uçak Bileti Alabileceğiniz Cebinizi Yakmayacak Siteleri Listeledik

Fiyatlar Almış Başını Gidiyorken Ucuza Uçak Bileti Alabileceğiniz Cebinizi Yakmayacak Siteleri Listeledik

Entel Feridun
31.10.2022 - 08:06 Son Güncelleme: 28.11.2023 - 17:10

Yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde bilet fiyatları cepleri epey zorluyor. Yüksek rakamlarla satışa sunulan uçak bileti fiyatlarından artık yaka silktiyseniz bu listedeki web siteleri ve uygulamalar yüzünüzü güldürebilir. Ancak dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var. Bunları da aşağıda bulabilirsiniz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ucuza uçak bileti alabileceğiniz uygulamalar hangileri bir bakalım:

1. Enuygun

1. Enuygun

Enuygun, çeşitli havayolu şirketleri ve seyahat acentelerinin uçak biletlerini karşılaştırarak en uygun fiyatlı seçenekleri bulmanıza yardımcı olan yerli bir platform. En bütçe dostu yanıysa Fiyat Alarmı özelliği. Bu sayede belirli bir rota için istediğiniz fiyat aralığını ayarlayıp bilet fiyatları belirlediğiniz aralığa düştüğünde otomatik olarak e-posta veya mobil uygulama üzerinden uyarı alabilirsiniz.

2. Rome2rio

2. Rome2rio

Özellikle Avrupa'da daha fazla seçenekle kullanabileceğiniz Rome2rio, uygun fiyatlı uçak biletini bulmanıza yardımcı oluyor.

3. Expedia

3. Expedia

'Expedia.com' adlı web sitesi üzerinden Pegasus gibi büyük havayolu şirketlerinin kampanya ya da indirim haberini anında alabilirsiniz. Böylece uygun fiyatlı uçak bileti satın alabilirsiniz.

4. Omio

4. Omio

Bu uygulama indirimli ya da uygun fiyatlı uçak biletleri seçeneği yerine 40€ üzeri alışverişte verdiği 10€ indirimle bazı biletleri uygun rakamlarla almanıza yardımcı oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. edreams

5. edreams

Sitenin adının yanına '.de, .co, .uk' gibi eklemeler yaparak farklı ülkelerden de uçak bileti sorgulaması yapabilmek mümkün. Bu site uygun fiyatlı yurt dışı uçak bileti seçenekleri sunuyor.

6. Opodo

6. Opodo

Uygun fiyatlı uçuş seçeneklerini listelemenize yardımcı olan bir uygulamadır. Yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizde kullanabilirsiniz.

7. budgetair

7. budgetair

'budgetair.co.uk' adresinden birçok farklı havayolu şirketinin farklı fiyatlardaki uçak biletlerini görebilirsiniz. Bu web sitesinde birden fazla seçeneğin yanı sıra indirimli uçak biletleri de anında veriliyor.

8. momondo

8. momondo

'momondo.co.uk' adresinden gitmek istediğiniz bölgeyi aratabilir ve yüksek fiyatlı uçak biletlerinin filtrelemesini yapabilirsiniz. Birçok ülkeden erişim yapılabilen bu web sitesinde uygun fiyatlı uçak bileti bulmak mümkün.

9. Skyscanner

9. Skyscanner

'Skyscanner.com.tr' adresi yalnızca uçak değil, indirimli otel ya da kiralık araçları da arayabileceğiniz kullanışlı bir uygulama. Bu uygulamadan yurt içi ve yurt dışı uygun fiyatlı uçak bileti seçeneklerini görebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. jetcost

10. jetcost

Ucuza uçak bileti bulmak için en yaygın kullanılan uygulamalardan bir tanesi olan jetcost ile uygun fiyatlı bilet ve uçuş seçeneklerini görebilirsiniz

11. Kiwi

11. Kiwi

Bu uygulama ile yurt içi ve yurt dışı ucuza uçak bileti araması yapabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın bildirim ve filtreleme özelliğinden yararlanmak da mümkün.

Uçak Bileti Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Uçak bileti ararken Önbellek Verisi (Cache) temizlenmelidir.

Uçak bileti ararken Önbellek Verisi (Cache) temizlenmelidir.

Bu uygulama uçak bileti arayışınızda reklam ve pazarlama kurbanı olmamanız için yapmanız gerekenlerin başında geliyor. Çünkü arama motoru ilk arayışınız size ortalama bir fiyatla bilet fiyatlarını listeliyor. İkinci kez arattığınızda ise sizin alıcı olduğunuzu algılayarak, yüksek fiyatlı bilet fiyatlarını yukarıda gösteriyor.

Bu nedenle...

Bu nedenle...

Uçak bileti ararken Önbellek Verisi (Cache) temizlenmelidir. Bu ne demek, diye soruyorsanız aslında cihazınızdaki çerezleri temizlemek ile aynı şeyden bahsediyoruz. Bunu yapmak için 'EditThisCookie' eklentisini kullanıp, Google Chrome ile işleminizi yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendinizi farklı birisi gibi gösterin.

Kendinizi farklı birisi gibi gösterin.

Adeta tüm kullanımlarınızı silerek aslında başka birine dönüştükten sonra Ek olarak IP adresi değiştirme, kredi kartı değiştirme gibi adımları da yapmanız yararınıza olacaktır. VPN uygulamasını kullanarak farklı bir bölgeden de arama yapabilirsiniz.

Tarihleri farklı bir siteden kontrol edin.

Tarihleri farklı bir siteden kontrol edin.

Ucuza bileti buldunuz, verileri temizlediniz ve artık her şeyden eminsiniz ancak ödeme adımına geçmeden önce alacağınız biletin tarihlerini ve saatini farklı sitelerden de kontrol edin.

Kişisel bilgilerinizi doğru girin.

Kişisel bilgilerinizi doğru girin.

Biletten de emin olduktan sonra pasaport işlemlerinde sıkıntı yaşamamak için kimlik bilgilerinizi harfi harfine doğru girmeye özen gösterin. Aksi takdirde biletiniz yanabilir.

Sanal Kart kullanmaya özen gösterin.

Sanal Kart kullanmaya özen gösterin.

Kendinize yeni bir sanal kart çıkartarak ödemenizi bununla yapabilirsiniz. Bu hem verilerinizin gizliliği açısından hem de ucuza bilet bulmanız için yararlı olacaktır. Ancak her bilet alışınızda yeni bir sanal kart numarası almalısınız.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın