Görüş Bildir
Haberler
Akıllı Evler İçin Yeni Dönem! Akıllı Evlerin Gelecekte Nasıl Olacağını Gösteren 10 Şey!

Akıllı Evler İçin Yeni Dönem! Akıllı Evlerin Gelecekte Nasıl Olacağını Gösteren 10 Şey!

Begüm
22.10.2022 - 15:33

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte evlerimiz de birer akıllı eve dönüştü. Yakın zamanda kullanılmaya başlayan ve her geçen gün gelişen akıllı ev teknolojileri şimdiden gelecekteki evlerin portrelerini çizmeye başladı bile. İşte akıllı evlerin gelecekte nasıl olacağını gösteren şeyler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Akıllı perde sistemleri

Alkışlayınca, bir ses komutuyla veya kumandayla açılıp kapanan perdeler gelecekte bize büyük rahatlık vaat ediyor gibi duruyor.

2. Akıllı ayna

Kıyafetlerinizi üzerinizde görmenizi sağlayan, video izleme imkanı sunan akıllı aynalar da gün geçtikçe yaygınlaşmaya başladı.

3. Parmak izi özellikli kilit

3. Parmak izi özellikli kilit

Artık eve girmeniz için anahtar taşımanıza gerek yok. Parmak izi kullanabileceğiniz akıllı kilit sistemleri hayatınızı kolaylaştıracak.

4. Akıllı buzdolabı

4. Akıllı buzdolabı

Yiyeceklerin son kullanma tarihlerini gösteren, internet üzerinden yemek tarifleri bulmanızı sağlayan akıllı buzdolapları da bir diğer akıllı ev teknolojileri ürünlerinden biri.

5. Renk değiştiren lambalar

Bir uygulama üzerinden lambanızı istediğiniz renge çevirebileceğiniz bu akıllı lambalar da her geçen gün yaygınlaşan akıllı ev teknolojilerinden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Akıllı klozetler

Özellikle Japonya'da oldukça yaygın olan tuvaletler alttan ısıtma, otomatik yıkama gibi özelliklere sahip.

7. Akıllı tartı

Vücut yağ oranınızdan kas kütlenize kadar pek çok yararlı bilgiyi sunan akıllı tartılar da son dönemde en fazla tercih edilen ve en kullanışlı ürünlerden biri.

8. Canlı kameralar

Akıllı güvenlik sistemlerinin en fazla tercih edilenlerinden biri de akıllı canlı kameralar. Oda durumlarını anlık olarak bildiren ve görmenizi sağlayan bu kameralar ekstra güvenlik için ideal.

9. 360 akıllı ev sistemi

9. 360 akıllı ev sistemi

Telefonunuz aracılığı ile evdeki lambaları açıp kapayabilir, evi ısıtıp soğutabililir ve prizleri aktif hale getirebilirsiniz. Bununla birlikte pek çok özelliği yapmanızı sağlayan 360 akıllı ev yazılımları ile evinize nerede olursanız olun ulaşabiliyorsunuz.

10. Sanal asistan çözümü

Komutlarınız ile müziği açan, ışıklarınızı kapayan ve internette sizin için araştırma yapan sanal asistanlar da akıllı ev sistemlerinin vazgeçilmezleri arasında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın