Görüş Bildir
Haberler
Firmalara Personel Bulma ve Personel Yönetimi Konusunda Hizmet Sunan 10 İnsan Kaynakları Şirketi

etiket Firmalara Personel Bulma ve Personel Yönetimi Konusunda Hizmet Sunan 10 İnsan Kaynakları Şirketi

Merlot Vinho
21.10.2023 - 14:01

Diğer işletmelerin işe alım süreçlerini kolaylaştıran ve performans yönetimi, personel eğitim politikaları, çalışan takibi gibi konularda bir tür danışmanlık sağlayan insan kaynakları şirketleri, birçok firmanın eli ayağı olmuş durumda. Kritik kararların alımında önemli role sahip olan İK şirketleri, diğer şirketlerin hedeflerine ulaşmasına yardımcı bir dizi araca sahiptir. Bu da onları hızın ve verimin giderek arttığı rekabetçi iş piyasasında çok daha önemli hale getirir.

O halde gelin, işletme ihtiyaçlarına göre işlevlerini optimize eden ve başarıları ile dünya çapında ün salan İK firmalarını yakından tanıyalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adecco

1. Adecco

İsviçre merkezli küresel bir insan kaynakları ve iş gücü çözüm şirketi olan Adecco, Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın dört yanında faaliyet gösterir. 1966 yılından beri pek çok firmanın işe alma, yetenek yönetimi, geçici işçi hizmeti ve insan kaynakları gibi önemli kararlarına yardımcı olan Adecco; bugün sayısız kişiye yeni ve doğru iş fırsatları sağlamaktadır. Bu nedenle dünyada istihdam desteğine katkıda bulunan firmalar arasında yer alır.

2. Randstad

2. Randstad

Randstad, 1960 yılında Hollandalı iki üniversite öğrencisi tarafından yurt odasında kurulan bir İK şirketidir. Bugün dünya genelinde 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteren Randstad, birçok işverenle iş birliği kurmuş durumdadır. Geniş bilgi tabanı ve akıllı sistemi sayesinde iş gücü piyasasında önemli rol oynar ve işsizlikle mücadeleye katkıda bulunur.

3. Origo Danışmanlık

3. Origo Danışmanlık

İstanbul merkezli yerli bir insan kaynakları firması olan Origo Danışmanlık, 2008 yılında kurulan ve o günden bu yana ülke içindeki pek çok firmaya işe alım, performans takibi, çalışan başarısı gibi konularda verdiği başarılı danışmanlık hizmetleri ile tanınan bir firmadır. İş ortakları arasında Eczacıbaşı ve Karbosan gibi önemli şirketler bulunur.

4. Korn Ferry

4. Korn Ferry

Korn Ferry, 1969 yılında Amerika'da kurulan bir danışmanlık şirketidir, merkez ofisi ise Los Angeles'ta bulunur. 40'tan fazla ülkedeki 80'den fazla ofisi ile firmalara lider ve üst düzey yönetici geliştirme konusunda yardımcı olur. Derin araştırma ve analizler kullanarak stratejik hamle planlama hizmetleri ile bilinir ve İK danışmanlığı konusunda öncü rol oynar.

5. Michael Page

5. Michael Page

Michael Page, 1976 yılında İngiltere'de kurulan ve bugün 36 ülkede 140 ofise sahip olan Page Group yapısına dahil olan bir firmadır. Dünya çapında üne sahip güvenilir bir çatı altında yer alması sebebiyle sağlık, finans, hukuk, pazarlama, satış gibi birçok sektörden lider firma için yetenek avcılığı görevi yapar. Böylece iş dünyası profesyonellerini doğru firmalarla tanıştırır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ManpowerGroup

6. ManpowerGroup

ManpowerGroup, merkezi Milwaukee'de yer alan 60 yılı aşkın tecrübeye sahip bir istihdam çözüm geliştiricisidir. Şirketlerin aradıkları yeteneklere kısa sürede ulaşmasına yardımcı olurken, hayalindeki şirketi arayan pek çok yeteneğe de bu amaca ulaşma şansı tanır. İş dünyasının değişen ihtiyaçlarına sağladığı hızlı uyum ile bilinir ve iş gücü yönetimi konusunda benzersiz rehberlik hizmetleri sunar.

7. Hays

7. Hays

Hays, küresel bir işe alım ve İK firması olarak tanınır. 1968 senesinde kurulan firma, dünya genelinde 30'dan fazla ülkede aktif ofise sahiptir ve birçok farklı sektörden müşteriye hizmet eder. Ancak özellikle finans, mühendislik, bilgi teknolojileri, sağlık ve inşaat alanlarındaki ünlü iş ortaklıkları ile tanınır. Profesyonel iş dünyasındaki işverenler için en iyi adayları bulma ve profesyonel yetiştirme konularında uzmandır.

8. Robert Half

8. Robert Half

California merkezli bir İK firması olarak 1948 yılında kurulan Robert Half International Inc., dünya genelinde güvenilir kabul edilir ve uluslararası standartlarda işe alım hizmetleri verir. Muhasebe, teknoloji, finans ve hukuk alanlarında uzmanlaşması sebebiyle işe alımın her aşamasında işverenlere yardımcı olur. Böylece hem aranan yeteneğin bulunmasına hem de şirket değerinin artmasına katkı sağlar.

9. Nicholson International (Ageo International)

9. Nicholson International (Ageo International)

Nicholson International, 'Türkiye'nin ilk uluslararası seçme ve yerleştirme firması' unvanına sahip İK firmasıdır ve 1991 yılında hizmet vermeye başlamıştır. 30 yıldır şirketlere profesyonel işe alım hizmetleri veren firma, çok sayıda yabancı şirketin yanı sıra yenilikçi yerel işletmelerle ortaklık kurarak büyümesini sürdürmüştür. 2020 yılında daha global bir yapı olan Intersearch Worldwide'ın parçası haline gelen firma, bugün Ageo International olarak bilinir ve üstün yeteneklerin uluslararası arenaya taşınmasına yardımcı olur.

10. Mento

10. Mento

Yerli bir İK firması olan Mento, kendi alanında yetenek ve tecrübe sahibi bireylerin yerel ve global pazarlardan en iyi şirketlerle bir araya gelmesine yardımcı olur. Büyük şirketler ve çalışanlar arasında köprü kurması ile tanınan firma, yaptığı hızlı ve verimli fırsat bağlantıları sayesinde sayısız kişiyi hayaline ulaştırmayı hedefler. Aynı zamanda şirketler için benzersiz ve yeri doldurulamaz işe alım hamleleri planlar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın