Görüş Bildir
Haberler
Fırat Kaya Tutuklandı! Öldüresiye Dövdüğü Genci Sosyal Medyadan Paylaşıp Tepki Toplamıştı

etiket Fırat Kaya Tutuklandı! Öldüresiye Dövdüğü Genci Sosyal Medyadan Paylaşıp Tepki Toplamıştı

Ulaş
25.03.2021 - 11:15 Son Güncelleme: 25.03.2021 - 15:26

Aydın'da yaşayan Engin E. isimli kişi, Fırat Kaya tarafından öldürülesiye darp edildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Kaya'nın tutuklanması için binlerce Twitter kullanıcısı yetkililere seslendi. Hakkında soruşturma başlatılan Fırat Kaya gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aydın’da Fırat Delikanlı ismiyle bilinen Fırat Kaya isimli şahıs, “eşcinsel” olduğu gerekçesiyle işitme engelli Engin E.'yi ağır bir şekilde şiddete maruz bıraktı. Fırat Delikanlı, görüntüleri Instagram’dan yayınladı.

"Hakkımı vermedi

"Hakkımı vermedi

Yüzde 50 engelli Engin E.’nin olaydan sonra şikayetçi olduğu ortaya çıkarken, Fırat K. kayıplara karıştı. Polisin her yerde aradığı Fırat K.'den şikayetçi olan Engin E.'nin ifadesine DHA ulaştı. Engin E., ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

Aydın’da yaşıyorum. Benim gibi işitme engelli olan Fırat’ı da Aydın’dan tanıyorum. 22 Mart günü beni cep telefonumdan aradı. İzmit’e gelmemi, hediyelik eşya işi olduğunu belirtti. Ben de işsiz olduğum için kabul ettim. İzmit Otogarı'na geldiğimde iki kişi yanıma geldi. Fırat’ın kendilerini gönderdiğini söylediler, tramvaya binerek bir kafeye gittik. Burada Fırat bekliyordu. Oturduk sohbet ettik. Sonra hediyelik eşyaları bana verdi. Ben de hemen kafe önünde satışı gerçekleştirdim. 150 lira kazandım. Fırat’la anlaşmamız yarı yarıya olacaktı. Sonra Fırat’ın yanında bulunan aynı zamanda işitme engelli olan 4 kişiyle birlikte araçla dağ evine gittik. Toplam 6 kişiydik. Alkol aldık. Sonra ben kazancım olan yarı parayı Fırat’tan istedim. Fırat’ın yanında bulunan kişi vermiyoruz dedi. Sonra küfür etmeye başladı.'

Gözaltına alındı

Gözaltına alındı

İzmit'te işitme engelli Engin E.’ye şiddet uygulayan Fırat K. hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı ‘Adam öldürmeye teşebbüs’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından soruşturma başlattı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Fırat K.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olaydan sonra kayıplara karışan Fırat Kaya gözaltına alındı.

İfadesi alınıyor

İfadesi alınıyor

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Fırat K.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olaydan sonra kayıplara karışan Fırat Kaya gözaltına alındı. Fırat K.'nin  ifadesi alınıyor.

Fırat Kaya'nın poliste yaralama, tehdit, gasp, dolandırıcılık ve cinsel istismar gibi suçlardan 30 kaydı olduğu öğrenildi.

Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt, Fırat Kaya'nın tutuklandığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya görüntülerin paylaşılmasının ardından ayağa kalktı...

Sosyal medya görüntülerin paylaşılmasının ardından ayağa kalktı...

Fırat Delikanlı'nın tutuklanması için paylaşımlar yaparak olaya tepki gösterildi.

 #FıratDelikanlıTutuklansın etiketi ise çok hızlı TT listesine girdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1051
294
152
37
17
14
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

ülkenin anasını avradını siktiniz ya ! yeter ulan yeter ! bu ülkenin bu hale gelmesinde kimin emeği varsın allah belasını versin !!! hakkımı helal etmiyorum !

drtenma

Düsün arkadasim, birdaha düzelirmi? bence dahada kötü olacak... Brezilya, arjantin, meksika. bu hale gelmelerinin sebebleri suan tr ile ayni.

Resho

Bu adamın yüzüne iyi bakın. Bu adam ülke karıştığı gün karşı olduğu taraftaki insanların tek tek kafasını kesecek potansiyele sahip bir tip ve en korkunç tar... Devamını Gör

Buket Aydın

Sakalından anlaşılıyor ne olduğu. Bunu tutuklamazlar.

drtenma

Aynen öyle... gaz alirlar, gündem degisir, unutulur gider...