Görüş Bildir
Haberler
Fırat Altunmeşe'den Beklenmeyen Hamle: 'Hepiniz Sahtesiniz!'

Fırat Altunmeşe'den Beklenmeyen Hamle: 'Hepiniz Sahtesiniz!'

Oyuncu Ali Murat Altunmeşe, geçtiğimiz aylarda 11. kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Ağabeyi Ali Murat Altunmeşe'nin derin acısını yaşayan oyuncu Fırat Altunmeşe'den ilginç bir paylaşım geldi. 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinde Ural karakterine can veren Fırat Altunmeşe, Instagram'da takip ettiği kişilerin bazılarını takipten çıktı. 31 yaşındaki Altunmeşe, haftalar sonra ilk kez yayınladığı bir gönderide, Instagram'da takip ettiği herkesi silmeye karar verdiğini açıkladı. Peki Fırat Altunmeşe kimdir, instagram' da ne açıklamalar yaptı? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Evlilik Hakkında Her Şey'in  Ural'ı Fırat Altunmeşe, Instagram hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Ali Murat Altunmeşe’nin vefatıyla yıkılan Fırat Altunmeşe listesindeki birçok kişiyi sildiğini duyurdu.

'Alayınız Sahte!'

'Alayınız Sahte!'

Fırat Altunmeşe, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

'Çoğunuzu takipten çıkıyorum çünkü genel olarak ilgimi çekmediğinizi fark ettim. Bunun sevgiyle, değerle alakası yok ama kırılan varsa hemen takipten çıksın. Zaten hepinizi çok seviyorum da demedim. Öpüyorum...

Daha çok çıkacaktım yoruldum. Sonra devam edeceğim. Geride kalanların hepsi de ilgimi çekiyor diye bir şey yok. Yani ben seni gerçekten sevebilirim ama yazlıktaki fotoğrafın ya da nişan fotoğrafın ilgilimi çekmiyor. Bazılarınızı da sevmiyorum. Alayınız sahte!'

Fırat Altunmeşe Kimdir?

Fırat Altunmeşe Kimdir?

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe’nin oğlu olan Fırat Altunmeşe, 16 Mart 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bir abisi, bir ablası vardır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde eğitimini iki sene sonunda bıraktı. İstanbul'da Craft oyunculuk atölyesinde 2 sene özel oyunculuk dersleri aldı. Bir ara rap müziğe de ilgi duyan Fırat Altunmeşe daha sonra İstanbul’da Craft oyunculuk atölyesinde özel oyunculuk dersleri aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın