Görüş Bildir
Haberler
Finansal Açıdan Hangi Süper Kahramansın?

etiket Finansal Açıdan Hangi Süper Kahramansın?

Ecivicivokke
07.06.2023 - 17:02

Sen finansal açıdan hangi süper kahramana benziyorsun?

Merak ediyorsan seni teste alalım!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk soru! Kendini parasal anlamda özgür hissediyor musun?

2. Yeni bir teknolojik cihaza ihtiyacın olduğunu düşün, hangisini yaparsın?

3. Yatırım yapmak konusunda ne düşünüyorsun?

4. Genel olarak kararlı ve hedeflerine sadık biri olduğunu söyleyebilir misin?

5. Kredi kartı kullanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya kredi kartının limiti ne kadar?

7. Sık sık alışveriş yapar mısın peki?

8. Son soru! Parasal açıdan sıkışık durumlarda olduğunda harcamalarına dikkat ediyor musun yoksa hallederiz deyip geçiyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hulk!

Sen finansal açıdan tıpkı Hulk gibisin! Güçlü, kuvvetli, her şeyin üstesinden gelebilen... Finansal açıdan tıpkı Hulk gibi dayanıklısın. Zorlukların üstesinden gelebiliyorsun ve bunu nasıl yapacağını çok iyi biliyorsun. Parasal olarak sıkışık dönemlerden geçtiğinde tıpkı bir süper kahraman gibi her krizleri yönetebiliyor, elini rahatlatmak için çok büyük yükleri sırtında taşıyabiliyorsun.

Batman!

Sen finansal açıdan tıpkı Batman gibisin! Bir şeyi çok istediğinde onun maliyeti ne olursa olsun ödemeye hazırsın. Batman nasıl süper kahraman olmak için elindeki yüklü miktar parayı harcadıysa, sen de aynı şekilde bir şeyi istediğinde onun maliyetini görmezden geliyorsun. İçindeki güç ile her şeyi halledebileceğini düşünüyorsun ve bunu başarıyorsun. Karşına çıkan engelleri tanımıyorsun ve onları aşmak için elinden gelen her şeyi yapıyorsun.

Iron Man!

Sen finansal açıdan en çok Iron Man'e benziyorsun. Güçlü, dayanıklı ve her zorluğun üstesinden gelebilecek birisin. Her yolun sonunda bir güzellik olduğunun farkındasın. Hayatın tadını çıkarmaya ve keyif alarak yaşamaya çalışıyorsun. Kendini geliştirmek ve insanlara katkı sunmak için de uğraş veriyorsun. Senin birbirinden farklı birçok özelliğin var ve bunları çevrene göstermeyi çok iyi başarıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
16
8
7
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umut Usturalı

Sen finansal açıdan tıpkı Batman gibisin! Bir şeyi çok istediğinde onun maliyeti ne olursa olsun ödemeye hazırsın. Batman nasıl süper kahraman olmak için eli... Devamını Gör