Görüş Bildir
Haberler
Finans ve Ekonomi Alanında Kendini Geliştirmek İsteyenler Kullanabileceği 10 Uygulama

etiket Finans ve Ekonomi Alanında Kendini Geliştirmek İsteyenler Kullanabileceği 10 Uygulama

Lisa Campton
23.06.2022 - 14:05

Finans ve ekonomi konusunda kendisini geliştirmek isteyenler için pek çok uygulama bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mint

1. Mint

En çok kullanılan finans uygulamalarından biri olan Mint günümüzde oldukça popüler ve işlevsel. Mint, banka hesaplarından ve kredi kartlarından öğrenci kredilerine kadar tüm finansmanlarınıza gerçek zamanlı ve eksiksiz bir tablo hazırlamanızı sağlıyor. Aynı zamanda uygulama içinde özel tasarruf önerileri alabiliyorsunuz.

2. Digit

2. Digit

Otomatik olarak gelirinizi ve harcama düzeninizi tarayan Digit uygulaması ile gereksinim duymayacağını düşündüğü küçük bir tasarruf miktarını yönettiği ayrı bir hesaba aktarır.

3. Credit Karma

3. Credit Karma

Kullanıcıların kredi kartı ve banka hesaplarıyla bağlantı kurarak harcama modellerini izlemelerine olanak tanıyan uygulama bunun yanı sıra ücretsiz kredi puanı ve rapor da sunuyor. Dünya çapında 32 milyondan fazla kullanıcısı var.

4. Goodbudget

4. Goodbudget

Kullanıcılılar 'Goodbudget' ile market, ulaşım, alışveriş vb. alanlarda kendileri bütçe kategorisi oluşturabiliyorlar.

5. Wally

5. Wally

Wally ile kullanıcılar harcamalarını ayrı kategorilere ayırırken aynı zamanda günlük, aylık ve haftalık harcamalarını da görebiliyor. Ayrıca harcamaların da makbuzlarını tasnif edebiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Level Money

6. Level Money

'Mobil Para Sayıcı' olarak kendini tanımlayan uygulama banka hesabınıza bağladığınızda, otomatik olarak gelirinizi ve tekrarlanan faturalarınızı hesaplayıp ardından günlük, haftalık ve aylık harcamalarınızın ne olacağını öneriyor. 

Harcamalarını gerçek zamanlı olarak izler; böylece harcadığınız şeyi ve belirli bir süre içinde ne kadar harcayabileceğinizi kolayca görebilirsiniz.

7. Money Pro

7. Money Pro

Bu uygulamada verileri farklı formatlara çevirerek yazdırma imkanı bulunuyor. Ayrıca Money Pro ile ileride herhangi bir sorun yaşamamanız için kişisel finans verilerinizi yedekleyebilirsiniz.

8. 1Money

8. 1Money

Hangi yönde çok daha fazla harcama yaptığınızı çıkarabilecek bir uygulama olan 1Money ile harcamalarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Dünya genelinde 1 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor.

9. YNAB

9. YNAB

YNAB uygulaması ile tüm bütçe ve harcamalarınızda detaylı bir şekilde analiz yapabilirsiniz. Yine bu uygulamanın da dünya genelinde 1 milyondan fazla kullanıcı bulunuyor. 

Uygulamaya katılan yeni kullanıcıların ilk iki ayda 600 dolar, ilk yılda ise 6 bin dolar tasarruf ettiğini belirtiyor.

10. AndroMoney

10. AndroMoney

Özellikle ay sonunu getirmekte zorlananların yardımına koşan AndroMoney uygulaması ile harcamalarınızı kontrol altına alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın