Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Tek Hedefimiz Şampiyonluk"

Fikret Orman: "Tek Hedefimiz Şampiyonluk"

Enver K.
01.02.2016 - 12:30

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, futbolda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, 'Rakiplerimiz oynarken biz maçlarımızı yapamadık. Bu nedenle maç trafiğimiz, önümüzdeki günlerde biraz yoğun olacak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş dergisinin şubat ayı sayısında yer alan yazısında, futbol takımının Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamladığını belirtti.

Maç trafiğinin önümüzdeki günlerde yoğun olacağını bildiren Orman, şunları kaydetti:

'Futbol takımımızın tek hedefi, şampiyonluk. İkinci yarının ilk maçları olan Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor karşılaşmaları, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi. Rakiplerimiz oynarken biz maçlarımızı yapamadık. Bu nedenle maç trafiğimiz, önümüzdeki günlerde biraz yoğun olacak. Umarım, bizi çok zorlamayacak bir planlamayla, galibiyetler alır, şampiyonluk kupasına bir adım daha yaklaşırız.'

Şenol Güneş yönetiminde ikinci yarı hazırlıklarını yaptıklarını belirten Orman, devre arasında takıma katkıda bulunacak ve sistemi bozmayacak transferler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

"Vodafone Arena'da geri sayıma geçtik"

"Vodafone Arena'da geri sayıma geçtik"

Fikret Orman, yapımı süren Vodafone Arena'ya da değinerek, şöyle devam etti:

'Mabedimize kavuşacağımız günler yaklaştıkça, herkes gibi benim de heyecanım artıyor. Vodafone Arena’da artık geri sayıma geçtik. Her maçını deplasmanda oynamasına rağmen başarısından mutlu olduğum takımımız ve onları her yerde destekleyen taraftarımız, yakında evinde buluşacak. Maç günleri dışında da birçok etkinliğin düzenleneceği, 'yaşayan' bir stadımız olacak.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın