Görüş Bildir
Haberler
FIFA 22'ye TOTY Honourable Mentions Oyuncuları Geldi: Salah, Promonun Yıldızı!

FIFA 22'ye TOTY Honourable Mentions Oyuncuları Geldi: Salah, Promonun Yıldızı!

Burak Kaya
29.01.2022 - 16:14

TOTY etkinliği kapsamında ana takıma giremeyen fakat geçtiğimiz yıl iyi bir performans ortaya koyan oyuncular, Honourable Mentions adı altında oyuna eklendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sahne en iyilerin.

Geçtiğimiz yıl gösterdikleri olağanüstü performanslar ile birlikte yılın takımına giren oyuncular, TOTY etkinliği ile birlikte FIFA 22'ye geçtiğimiz günlerde eklenmişti.

Promonun bir diğer ayağında ise ana takıma giremeyen fakat yıl boyunca iyi bir oyun oynayan futbolcular, Honourable Mentions adı altında oyuna geldi.

Oyunculara baktığımız zaman PL'nin büyük bir yer kapladığını görebiliyoruz. Her yıl oyuncu sayısını arttıran Premier League, gelecek yıl belki de tek başına TOTY etkinliğini domine edebilir.

Mısır'ın kralı.

Mısır'ın kralı.

Liverpool ile yeni sezona çok iyi başlayan Mısırlı hücum oyuncusu Salah, gösterdiği performansla birlikte etkinlikte kendisine yer buldu.

94 genel ratinge sahip olan Mısırlı, 95 hız ve dribbling gibi dikkat çekici özelliklere sahip. 93 şut ile birlikte iyi bir bitirici olan kartın tek eksik yanı zayıf ayağı.

3 WF'ye sahip olan oyuncu, bu özelliğinden dolayı rekabetçi kadrolarda kendisine yer bulmakta zorlanabilir.

Haaland'ı durdurmak zor.

Haaland'ı durdurmak zor.

Bundesliga'da Lewa'ya en çok zorlayan hücum oyuncusu olan Haaland, yıl boyunca iyi bir performans ortaya koydu.

Forvette oynayan Haaland, 94 hız ve 95 şut özellikleri ile birlikte dikkatleri üstüne çekiyor. Fizikli bir oyuncu olarak 9 numarada oynayabilecek olan oyuncu, oyunda kafa-gol metasının geri gelmesiyle birlikte iyi bir kart olabilir.

Salah gibi 3 WF'ye sahip olan Haaland, bundan dolayı çok fazla tercih edilmeyecektir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın