Görüş Bildir
Haberler
FIFA 22 Ne Zaman Çıkacak? Ne Kadar Olacak? Türkiye Ligi Olacak Mı?

FIFA 22 Ne Zaman Çıkacak? Ne Kadar Olacak? Türkiye Ligi Olacak Mı?

Burak Kaya
31.05.2021 - 17:18

FIFA 22 önümüzdeki dönemin en popüler oyunu olacak. Futbol severlerin büyük bir ilgi gösterdiği oyun hakkında yeni gelişmeler var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FIFA 22'nin, 60$ olması bekleniyor

FIFA 22'nin, 60$ olması bekleniyor

Evlerde kaldığımız dönemde konsollar ve bilgisayarlar üzerinden en çok oynanan oyun serisi olan FIFA, gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından oynanıyor.

FIFA 21'in sadece Ultimate Team modundan 1.5 milyar doların üstünde gelir eden EA, bu oyun serisine yüklenmeye devam ediyor.

Serininin diğer oyunu olan FIFA 22'de birçok yeniliğin oyuna eklenmesi ve daha iyi bir oyun deneyimi sunması bekleniyor. Bu noktada ise EA'in, oyunun fiyatında herhangi bir artışa gitmeyeceği gelen bilgiler arasında.

Her yıl olduğu gibi FIFA 22'nin standart sürümü 60$'a satılacak. Oyunun bir üst sürümleri ise daha pahalı olacak.

60$'ı günümüz kuru ile çevirdiğimiz zaman 510 TL civarı bir para oluyor. EA'nin Türkiye'ye özel bir fiyat yapması ve oyunun 400 TL civarında olması bekleniyor. Fakat henüz resmi bir açıklama gelmediği için şu an fiyat konusu tam olarak net değil.

FIFA 22, Eylül ayının sonunda çıkış yapacak

FIFA 22, Eylül ayının sonunda çıkış yapacak

Oyuncuların merak ettiği bir diğer konu ise FIFA 22'nin ne zaman çıkacağı. FIFA serisi, her yıl Eylül sonu veya Ekim ayının ilk haftasında resmi çıkışını yapıyor. Resmi çıkıştan 1 hafta önce ise EA Play oyuncuları, oyunu 10 saat deneyimleyebiliyor. Ayrıca EA Play Pro ile birlikte, oyunu 1 hafta önceden sınırsız bir şekilde oynamaya başlayabilirsiniz.

FIFA 22'nin 24 Eylül 2021 tarihinde resmi çıkışını yapması bekleniyor. Fakat bu tarih EA tarafından onaylanmadı. Bundan dolayı bu tarihin 1-2 hafta sonrasında da oyun çıkış yapabilir.

Süper Lig, FIFA 22'de yer alacak

Süper Lig, FIFA 22'de yer alacak

Türk oyuncularını ilgilendiren bir diğer konu ise Süper Lig'in oyunda olup olmayacağı. TFF ile yapılan anlaşmayla birlikte Süper Lig, FIFA serilerinde bulunuyor.

Bundan dolayı FIFA 22'de de Süper Lig'in olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
12
6
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Roland Deschain

60 birim para nerde, 400 birim para nerde. Altı üstü bir oyun. Bir üniversite öğrencisi bu oyunu almak istiyorsa devletin ona okuması için verdiği 550 liranı... Devamını Gör