Görüş Bildir
Haberler
FIFA 22'de Serie A'da Kasım Ayının En İyi Oyuncusu, Hakan Çalhanoğlu Seçildi!

FIFA 22'de Serie A'da Kasım Ayının En İyi Oyuncusu, Hakan Çalhanoğlu Seçildi!

Burak Kaya
07.12.2021 - 19:43

FIFA 22'de her ay, 5 büyük ligin en iyi oyuncusu oyuna geliyor. Bu ay İtalya liginde performansı ile büyük beğeni toplayan Hakan Çalhanoğlu, FIFA 22'ye geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

En iyisi Çalhanoğlu!

EA'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda İtalya Ligi'nin Kasım ayındaki en iyi oyuncusu belli oldu. Inter forması ile harika bir Kasım ayı geçiren milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Kasım ayında Serie A'da ayın futbolcusu oldu. İtalya Ligi'nde birçok iyi futbolcu olduğundan dolayı Çalhanoğlu'nun bu başarısı oldukça değerli.

FIFA 22 için yavaş bir kart olan Çalhanoğlu, pası ve dribbling'i ile birlikte dikkatleri üstüne çekiyor.

Yedek olarak kadroya dahil edilebilir.

Yedek olarak kadroya dahil edilebilir.

Sadece İtalya Ligi'ndeki oyuncular ile kimyalanabilir olacak olan Çalhanoğlu'nun ilk negatif özelliği kesinlikle hızı.

CM olarak oyuna eklenen oyuncu, şut ve defansı da ortalama olduğundan dolayı oyuncular tarafından tercih edilmeyebilir. Tam olarak iki yönlü bir futbolcu özellikleri taşıyan oyuncu, daha çok CAM bölgesinde oyun kurma aşamasında iş görebilir.

88 pas özelliği ile birlikte size hızlı oyun kurma şansı yaratan Çalhanoğlu, diğer özelliklerinden dolayı rekabetçi kadrolarda tercih edilmeyecektir.

Kart oldukça ucuz.

Kart oldukça ucuz.

Öte yandan eğer yedek olarak bir Türk oyuncunuzun olmasını istiyorsanız, ortalama olarak 30k coins civarında Hakan Çalhanoğlu'nu kadronuza katabilirsiniz.

Ayrıca sene sonu konsept kadrolarda full Türklerle oynamak isterseniz, Çalhanoğlu'yu kesinlikle şimdiden yapıp kadronuzda tutmanızı tavsiye ederiz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın