Görüş Bildir
Haberler
Festivallerde Tarzıyla Ateş Eden Kadınlardan Olmak için 10 Eşsiz Stil Önerisi

etiket Festivallerde Tarzıyla Ateş Eden Kadınlardan Olmak için 10 Eşsiz Stil Önerisi

Guru
06.05.2015 - 15:14 Son Güncelleme: 07.05.2015 - 00:29

Festival mevsimi geldi çattı. Az bilindik çok sesli gruplar ya da kitleleri peşinden sürükleyen ağır abilerin yanı sıra festivallerde tarz her şeydir. Peki bu senenin yaz modasını festivallere nasıl uyarlayacaksınız? İşte cevaplar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 1970'lerin şapkaları geri dönüyor

1. 1970'lerin şapkaları geri dönüyor

Havaların ısınmasıyla festival ateşi de harlanırken, gün boyu festival alanında gölgelik yer kovalayamayacağın için önlemini almadan gitmek olmaz. Krem veya koyu tonlarda seçebileceğin orta boy bir hasır şapka işini görecektir. 

Uzak durulması gereken en önemli noktaysa, ömürlük olsun diye ekstra büyük şapkaları seçmek. Zira alandaki insanların kafasına çarpmayı istemezsin.

2. Nolursa olsun, bir mini şortun olsun

2. Nolursa olsun, bir mini şortun olsun

İster kot ister çiçekli, istersen de farklı desenli. Her sezon olduğu gibi bu sezon da yine mini şortlar moda. Çim alanlarda böcekten, keneden korunmanın garantisini veremeyeceğimiz için ısırılmalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

3. Bir tek hırkam olsun bana bir şey olmaz

3. Bir tek hırkam olsun bana bir şey olmaz

Gündüz sıcaktan pişerken güneşin batmasıyla birlikte hafif esintide ürpermeye başlarsan yaz üşütmesi kapıda; sinyalini veriyor demektir. Sen sen ol, yanında taşımaktan üşenmeyeceğin ince bir hırka, panço veya gömleği çantandan eksik etme.

4. Uçuş uçuş elbiseler de bir seçenek

4. Uçuş uçuş elbiseler de bir seçenek

Ben öyle şorttur, tişörttür iki farklı parçayı kombinlemekle uğraşamam diyorsan en güzel alternatif açık renk veya çiçekli elbiselerdir.

5. Fazla bandanası olan var mı?

5. Fazla bandanası olan var mı?

Şapkaya alternatif olarak kullanabileceğin bandanayı, boyun bağı olarak da kullanarak canlar yakabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayaklar sıcaktan pişmesin

6. Ayaklar sıcaktan pişmesin
belikewaterproduction.files.wordpress.com

Yaz aylarına ne kadar güvenirsen o kadar yenik düşersin. Bütün gün alanda olmak ayaklarını hayli yoracaktır, bir de ani hava değişimlerine ayacıklarını hazır etmek için açık ayakkabı yerine hafif ve kapalı ayakkabılar gününü kurtarabilir.

7. Uzun askılı çanta can kurtarır

7. Uzun askılı çanta can kurtarır

Ne büyük boy, ne küçük boy. Orta boy bir çantayı konser sırasında hoplayıp zıplarken zapt etmek her zaman daha kolay olur. Sezonun modasına uygun olsun diyorsan da her yerinden püsküller sarkan kahverengi bohem çantalar tarz olmana yeter de artar.

8. Gözlükler yakıyor yalnız

8. Gözlükler yakıyor yalnız

Tarzımla iddialıyım, çılgınım diyorsan allı pullu gözlükleri tercih edebilirsin. Ben daha sadeyim öyle aşırıya gelemem dersen de ne yüzünü kapatacak büyüklükte ne de gözlerini örtmeyecek küçüklükte bir güneş gözlüğü seçebilirsin.

9. Farklı aksesuar seçimi en önemlisi

Kolye, yüzük veya bileklik gibi artık sıradan olan aksesuarları saymıyoruz bile. Tüm bunların üzerine bir de saç modeline uygun bir aksesuar da seçersen en tarz sen olursun.

10. Her tırnağa bir desen

10. Her tırnağa bir desen

Eğer sabrın varsa hem mevsime hem de gittiğin festivale uygun desenleri oje olarak tercih edebilirsin ama yok efendim o kadar uğraşacak ne vardı dersen de kırmızı veya bordo ojeden şaşmamanı şiddetle tavsiye ederiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
12
10
5
3
3
1