Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'ye Van Persie ve Gökhan Gönül'den Kötü Haber

Fenerbahçe'ye Van Persie ve Gökhan Gönül'den Kötü Haber

Fenerbahçe'de 3-0 kazanılan Eskişehirspor maçında sakatlanan ve kontrolleri yapılan Van Persie ve Gökhan Gönül'den kötü haber geldi. Gökhan Gönül'ün en az 15 gün sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Van Persie'nin ise özel programla çalıştığı bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5.hafta maçında 21 Ocak Perşembe günü saat 20.45'te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü.

Eskişehirspor maçında görev alan oyuncular antrenmanı aktif dinlenmeye yönelik yaptıkları çalışmalarla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma, koşu ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla tamamlandı.

Hasan Ali Kaldırım ve Bruno Alves antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Ertuğrul Taşkıran, Gökhan Gönül, Raul Meireles ve Abdoulaye Ba tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, Diego Ribas ve Robin van Persie özel program dahilinde çalıştı.

Eskişehir maçında sakatlanan van Persie ve Gökhan Gönül'ün çekilen MR sonuçlarının ise moralleri bozduğu öğrenildi. Yıldız isimler, kupadaki Tuzlaspor maçında forma giyemeyecek. Bu oyuncuların kupa maçında zaten dinlendirilmeleri hedefleniyordu ancak hafta sonundaki Rize maçına da yetişemeyecekleri öğrenildi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
3
2
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın